Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    08. Veljača 2020. 12:24

ajme krino, pa kad će to prestati vise? ja žalim s tobom skupa. kad ti krene na bolje ja se nadam to je to, a kad ono figa. bas imaš malog vragolana. moja mama priča za mog brata, starijeg, uzas, ona nije ni pidzamu oblačila do 4, 5 ujutro al on se derao ko konj, poslije toga je spavao ko klada, znaci preko dana. i tako do 7,8 mj. to je tek strasno. naravno ona si nije mogla priuštiti spavanje preko dana, tako je to bilo. 😩, drugi brat isto zlocko al ne takav i onda dobije mene zlatnu curicu koja sam joj spavala od prvog dana skoro cijelu noć. eto kažu da su curice bolje, s tim da sam ja, cim sam propuzala nadoknadila sve, tj toliko zločesta bila da su za mene tri sela znala 🤣🤣🤣🤣
    moj matija je trenutno super, 2,3 buđenja. valjda se izmori preko dana i dobro najede. al sto je veliki problem, moramo se skrivati s klopom. pred njim vise ne smijemo jesti, cim vidi evo ga do stola, katastrofa bit će 100 kg. samo mljacka i traži jesti, grebe drži za nogu samo sto ke ne skine u gaće koliko mi trenirku navlaci 🙈

pelinka
    08. Veljača 2020. 16:17

Evo i nas.. obavili kontrolu, sve je u redu. Ni onog prosirenja vise nema. Kaze doktorica da je vjerojatno sve bilo zbog fimoze, tako da je bas dobro ispalo sto smo to rijesili vec sa 2 mjeseca iako je to zapravo puno prerano za to.
    Sto dalje, sve vise si nekako mislim (ili se nadam) da krecu zubici. Imam onu dudu toplomjer i jucer mu stavim jer nisam mogla nac njegovu dudu, a spremao se za spavanje 😂 a i bio mi nekaki topal. I mjerim, kad ono 38.5 😵 nisam mu nista davala, izmjerili poslije, 37.9. I ono vristanje svakih 15min proslu noc, mislim si, mozda je zbog zubica. Grize nenormalno. I kad sisa, vise me gricka nego sto vuce. Malo je rec da me boli.. nesto mi se prepunile cice ovih dana i izdojim i idem mu dat na flasicu, a on grizeee.. nece povuc, nema sanse. A meni zao to bacit.. uglavnom, nije nam dosadno 😂
    Sutra su mi na redu kolaci. Tj. torta i kolac. Od ponedjeljka sam samo maaalkoc blize tridesetoj 😂 nadam se da ovi sto nisu bili u babinjama nece iskoristit priliku, pa nahrupit svi odjednom 🙈

08. Veljača 2020. 17:59

Krino, nisam mogla citirati tvoj predhodni komentar. Nijedno dijete nije idealno. Moja danju dobro spava jer nadoknađuje česta buđenja noću. Nju je jednostavno nemoguće uspavati prije 11,12. Tvoj super klopa, moja par žlica uz teške muke. I tako. Sve se to u danu promjeni. Nadam se da će ti drugo, ako se odlučite imati ga, biti bolje. To je lutrija, nikad ne znaš što ćeš dobiti 🤣 kada mi bude teško, ja se uvijek tješim tim što je zdrava. I stvarno mi to pomogne, jer je to jedino što je bitno. A sve ostalo će proći.
    Pelinka, super da je sve u redu 🙂🙂

krino
    09. Veljača 2020. 09:48

Nismo spavali, ali izbio je i drugi kroz kozu. Masala. Nadam se da cemo nocas konacno spavat i da cemo imat danas dobar dan. Za sada je ok. Svima sto ugodniji dan i ako imate prilike, picite van na sunce. Mi jucer bili 2x po 2h. Da se malo i mi stari napojimo vitamina D 🙃

CiniMINIS
    09. Veljača 2020. 21:28

Mi smo jucer isto imali malo nervozniji dan. Pocelo je jako lijepo, otisli smo na vikend, super je papala kasice, bas joj se svidilo i totalno je cmakala i cak je dosta toga pojela s obzirom da nam je bio 4. Dan uvodenja. Sto je dan odmicao to je manje spavala, bila sve umornija i probava ju je pocela muciti i nikako da zaspi dok je trebala. Na kraju sam se od 19-21 borila s njom i kad je konacno zaspala sam samo legla s njom kolko sam bila umorna nakon toga.
    Pelinka, totalno mi je drago zbog nalaza 😊😊 mogu samo pretpostaviti koje je to negdje olaksanje. Al bas ste imali muke od pocetka 🙈🙈. 
    Krino, bravo za zubic! Drzim fige da danas spavate ☺️
    Pelinka, proslavi lijepo i zelimo ti sretan rodendan sutra 😊. 
    Shell, u pravu si, nikad ne znas kakva ce beba biti, al s zdravom milijun put lakse nego s bolesnom. A i dobra beba sada ne garantira nista za kasnije 🤷‍♀️. 
    Evo, ja pola teksta napisala jucer po noci, al sam svaki put zaspala usred pisanja 😂😂 i sad konacno zavrsila sa svojim litanijama 😅

• Ivonne
    10. Veljača 2020. 07:50

Pelinka sretan rođendan 🎉🎉
    Evo ja prijavljujem prvu temperaturu, naravno da ju je brat zaratio. Mislim da je i kod nje laringitis🙄

krino
    10. Veljača 2020. 08:09

Pelinka, sretan rockas 🙃 veliki okrugli. Ivonne kod tebw nikad dosadno. Mi temp nemamo, ali ne spavamo po noci iako su zubi izbili. 
    Jel ima koja od vas difuzor za etericna ulja? Ja si cak razmisljam da to nabavim. 
    Nece piti vodu na onu casicu s kljunom. S njom samo zulja desni i udara po zubima. Ako ju uzmem, udri u plac. I tako vec tjednima. Dajem mu na malu bocicu n dudu vode. Pedica nam rekla da ga navikavam na casu. A on bude zedan, ovo sve rasipa okolo, kad pije iz dude, cugne dobro. I tako... Kako vi s vodom i malcima? Mi smo sad na 3 kasice dnevno i 2 flasice pa mi se nekak cini da je zedan.

nena1986
    10. Veljača 2020. 09:21

Pelinka sretan ročkas!! 🍷🍷🍷
    Ivonne, debele živce ti želim, i da prođe ekspresno 😥... 
    Krino, imam ti ja difuzor, super stvar. Oko Božića sam ga naručila preko mall.hr
    https://www.mall.hr/difuzori/taotronics-uljni-difuzor-tt-ad002?src=bestsellers
    Tada je bio 145 kn, svjetli u svim bojama pa služi i kao lampa, ali nama bude pretežno ugašeno svjetlo. Kad smo bili bolesni stalno nam je bio uključen u boravku i u sobi. Sada ga držim u sobi i kad idemo spavati ga upalim, ukapam malo eukaliptusa, ravintsare i lavande i tješim se da tako dezinficiram prostor i pomažem joj da bolje spava 😂, soba nam bude ko wellness 💪.
    Što se tiče vode, počela sam joj nuditi kad i hranu, kad pojede ponudim. Ispočetka sam joj davala samo čašu. Tjedan dana smo bile mokre, a onda je polako savladala, no još uvijek ako je jako žedna, toliko brzo pije da se zagrcne... Sve je to učenje. Ali njoj je čaša iz koje mi pijemo bila prefora, i sada je pa mi je utoliko lakše. Nabavila sam joj silikonsku, od baebe ili beabe pojma nemam kako se to piše. Popije malo, niti pola dl dnevno

pelinka
    10. Veljača 2020. 10:23

Hvala zene! Krino, nije okrugli, samo korak blize njemu 😂 26 mi je godina tek 🙈
    Moj frajer klopa ko pravi, ali voda mu bas nije draga. Svakako mu probam dat, ali samo se namrsti i pljucne van. Imam neku kljunasicu, sa silikonskim vrhom, pa onda nju gricka, igra se, pa usput nesto i popije. Al jako malo, bas mu se ne svidja 😂

10. Veljača 2020. 10:51

Dobar dan, žene 🙋
    Nas dvije jutros isto šmrcave, nadam se da neće prerasti u nešto gore. Prekosutra bi se trebala cijepiti, vidjet ćemo šta će dr reći. Ivonne, brz oporavak klincima.
    Mi imamo difuzor, ali ga u zadnje vrijeme rijetko palim. Nekako mi pravi preveliku paru i kad je na najslabijem. Cijeli stan bude u magli. Neno, ti ga držiš upaljenog i noću?
    Pelinka, sretan rođendan i od nas 😊💐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.