Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebamala
    14. Studeni 2019. 16:06

Sta radite mame danas? Kako ste?

14. Studeni 2019. 16:44

Ja danas odlično. Ona super spava preko dana, pa sam ja uspjela napraviti ručak, počistiti po kući, otuširati se i oprati kosu 😯😯 bile u šetnji, ona opet spava a ja čekam prijateljicu da dođe na kavu. Dosta produktivan dan

TonkicaPrrr
    14. Studeni 2019. 17:45

Naš je bio ok isto. Bili klinci od sestre pa su malo zabavljali malu dok sam ja pospremala po stanu. Spavala je na meni i u kolicima i nadam se da će noćas spavati tamo gdje treba 😏😁

Bebamala
    14. Studeni 2019. 18:02

Danas je znacio bio dan za spavanje jeeejejejjjj I moj mali je odspavao po 3 h u komadu preko dana, nadam se i da ce noc bit dobra  od sutra su najavili toplije dane, znaci i vise setnje  kakvi su vam planovi za novu? 

krino
    14. Studeni 2019. 18:20

Moj cijeli dan nikako spavat, a onda drapnuo 2,5h. Probudio se u 17:45. Sve me strah da nocas nece. Inace je imao sat vremena deracine jer je prebijen od nespavanja. Nikako ga uspavat. Ne valja nosit, van mi se bas iz inata nije islo, ne moze sam, ne u kindacu, ne u boravku...ubio me u pojam. Popizdila sam i pocela se derat ko zadnja slapa (kao da to njemu nesto znaci), on nastavio ridat. Onda kad smo se oboje ispuhali, stavila ga u kindac. Opet deracina. Opet ga uzmi i onda je siroce zaspao. Ja sam plakala. Iscrpljuje me to jebeno nespavanje i tolike borbe. Nevjerojatno. Satremo se oboje uvijek, a danas nisam imala zivaca pa sam bila supak galaksije prema malom djetetu kojeg smo isto toliko dugo zeljeli. I tako... Inace super dan izuzev tih sat vremena. On bi ridao i dalje da nije odspavao jer je izoblicen koliko je crknut od umora. Jedva cekam sutra navecer da se vrati sg/gs. Dobro sam se drzala do sad, a onda podbacila jer me ubija to sto jednostavno nemam rjesenje za to dijete. Nemam. Ne znam. 

nena1986
    14. Studeni 2019. 19:19

Krino, svakom normalnom bi doslo da šizne u takvim okolnostima, tako da se ne grizi. Nisi bezosjećajna da te ne dira plač tvoga pilića, a pomoci mu ponekad stvarno ne mozes. Go with a flow, kako bi se reklo. S vremenom će fakat biti bolje, ako niš drugo progovorit će pa će ti skinut sve bogove s neba, pa ćeš znati na čemu si 😝
    Čašica! Mislim da, ako nećeš kljun nego baš čašicu, za učenje svakako treba biti čim manjeg promjera. Tiny cup od ezpz je silikonska cini mi se najidealnija ali ne znaci da ih nema jos takvih slicnih na trzistu. Ako na sto naletim, javim 

nena1986
    14. Studeni 2019. 19:21

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ezpzfun.com/products/tiny-cup&ved=2ahUKEwiqwJnKqOrlAhXk-ioKHW1TAdMQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw0Opd7Pdi3MFSqWW_09jCzi 
    Ovo je ta, ima i u ljepsim bojama, nade se i na youtube-u filmica

nena1986
    14. Studeni 2019. 19:43

U 17:30 je bila tolika koma da sam je morala uspavati 😒. Do sad je spavala kraj mene sa sisom u ustima kao i obično. Probudila sam je. Pojma nemam kad cemo danas ici na spavanje. 
    Mamice koje ste potencijalno imale slicne situacije, jeste ih budile ili ostavile da spavaju do kad hoce. Muz kaze da sam nemajka. Nije mi morao rec, znam i sama vec odavno 🙈😂

14. Studeni 2019. 19:51

Zašto nemajka? Ja ne budim nikad. Ne diraj lava dok spava 😆 kod nje nema pravila, navečer većinom teško zaspe, i kad odspava netom prije, i kad je satima budna. Ali u svakom slučaju, puno teže zaspe ako danju loše spava. Prelomi ju i uhvati ju nervoza pa nikako zaspat.

• Nikki
    14. Studeni 2019. 20:13

nena1986

U 17:30 je bila tolika koma da sam je morala uspavati 😒. Do sad je spavala kraj mene sa sisom u ustima kao i obično. Probudila sam je. Pojma nemam kad cemo danas ici na spavanje.
    Mamice koje ste potencijalno imale slicne situacije, jeste ih budile ili ostavile da spavaju do kad hoce. Muz kaze da sam nemajka. Nije mi morao rec, znam i sama vec odavno 🙈😂

Ma nemajka moš mislit, sve mi radimo ono što mislimo da je najbolje, a mislim da na ovom forumu nema ni jedne kojoj ta mala beba i njezino zadovoljstvo nije prioritet (ja se iskreno grizem zbog starijeg🤦‍♀️). I ako je nemajka što si ju probudila nakon 2sata spavanja, da bi obje večeras mogle normalno spavati onda sam ja big nemajka!
    Mi idemo spavati oko 21 kako koji dan i ja se trudim ako kojim slučajem zaspi popodne da to ne bude iza 19-19.30.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.