Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    14. Studeni 2019. 21:41

Okupala sam je u 21, 😂 mozda lakse zaspi 😝... 
    Netko je pitao di će tko za novu godinu hahahahahaha bit ce festa, mozete svi kod mene 👌
    Netko je pitao da li se tko bavi astrologijom, ja ne, pomalo vjerujem, pomalo ne, vjerujem ono sto mi odgovara 😌🤗
    I sad sam malo razmisljala o kadicama sto sam davala sinu... poceli smo sa bundevom, pa jabuka, pa spinat, pa mrkva, pa kruska... voce je islo uvijek, povrce ne. Dok nisam dobila siz pa mu skuhala manestricu, onda je pojeo. Hit mu je uvijek bila palenta sa povrcem, jednostavno bi ukuhala palentu u vodu u kojoj se kuhalo povrce (skupa s povrcem) i dodala malo maslinovog ulja ili ghee. Bananu je kasno prihvatio i opcenito je volio kiselije voce, kap i dandanas. Meso je jako tesko prihvatio. Uglavnom bi za dorucak jeo voce, rucak neko povrce+proso, amaranth, quinoa, riza, palenta. Kasnije i meso.
    Ovoj maloj zato odmah batak u ruke 😂😂😂🙈

nena1986
    14. Studeni 2019. 21:42

Ne kadicama 😂😂😂 nego kašicama 😌😂😂😂 hahahaha umirem hahaha

krino
    14. Studeni 2019. 21:51

nena1986

CiniMINIS

katiesu

nopobo dobrodošla!!

Zaboravih.. i od mene (nas) 😄🤗

I od mene!!! 😝🤗

I mene 🤦🏻‍♀️

14. Studeni 2019. 22:34

Zna li netko postoji li više vrsta beauty baby pelena? Kupovala sam ih u mulleru a i dobila sam 2 torte od njihovih pelena. Te dvoje pelene u nekim detaljima se fizički razlikuju,a i te iz torte mi djeluju kvalitetnije i čvršće. Pa me to sad zbunjuje, htjela bih naći onakve kao u torti jer su nam odlično odgovarale. Pretpostavljam da se torte pakiraju negdje vani (Njemačka?), pa su možda za njihovo tržište drugačije.

MiniCooper26
    14. Studeni 2019. 23:20

krino

Moj cijeli dan nikako spavat, a onda drapnuo 2,5h. Probudio se u 17:45. Sve me strah da nocas nece. Inace je imao sat vremena deracine jer je prebijen od nespavanja. Nikako ga uspavat. Ne valja nosit, van mi se bas iz inata nije islo, ne moze sam, ne u kindacu, ne u boravku…ubio me u pojam. Popizdila sam i pocela se derat ko zadnja slapa (kao da to njemu nesto znaci), on nastavio ridat. Onda kad smo se oboje ispuhali, stavila ga u kindac. Opet deracina. Opet ga uzmi i onda je siroce zaspao. Ja sam plakala. Iscrpljuje me to jebeno nespavanje i tolike borbe. Nevjerojatno. Satremo se oboje uvijek, a danas nisam imala zivaca pa sam bila supak galaksije prema malom djetetu kojeg smo isto toliko dugo zeljeli. I tako… Inace super dan izuzev tih sat vremena. On bi ridao i dalje da nije odspavao jer je izoblicen koliko je crknut od umora. Jedva cekam sutra navecer da se vrati sg/gs. Dobro sam se drzala do sad, a onda podbacila jer me ubija to sto jednostavno nemam rjesenje za to dijete. Nemam. Ne znam.

Ooo kako te razumijem 💙

MiniCooper26
    14. Studeni 2019. 23:26

Nopoboo dobrodosla 😁 jesam li te vec sretala negdje na nekim drugim temama? 

CiniMINIS
    14. Studeni 2019. 23:46

nena1986

Okupala sam je u 21, 😂 mozda lakse zaspi 😝…
    Netko je pitao di će tko za novu godinu hahahahahaha bit ce festa, mozete svi kod mene 👌
    Netko je pitao da li se tko bavi astrologijom, ja ne, pomalo vjerujem, pomalo ne, vjerujem ono sto mi odgovara 😌🤗

🤗🤗 eto nas za novu 😂. Mi smo razmisljali kod bake i djeda. Ne da mi se negdje ic pa da malu moram negdje ostavljat po spavacim sobama da joj ne bi bilo pre bucno i da bi mogla spavati.
    Astrologija.. u to ne vjerujem, citam cist iz znatizelje, al ne vjerujem..

nena1986
    15. Studeni 2019. 07:32

Jutro! Prijavak: zaspala u 23, spavala cak dva sata u svom kreveticu, onda upala u nas. Spavale tako do 6:45. Nama super! ❤ Nemajka rules! 
    Kavu sam riješila, sad ce prvi dorucak 🤗. Kako ste vi spavale? 😝

• marlona
    15. Studeni 2019. 08:37

Jutro! 😊
    Mi smo spavale ok do 3:30, s papanjem oko ponoći i onda nemirno do 6.20, najgore je bilo tih zadnjih sat vremena, buđenje svakih 5 min pa smo oko 6 prestale pokušavati i ustale. Sad opet spava na cici. I ja obavila prvi doručak 😂 i pola kave. Ja kavu pijuckam cijelo jutro, nije mi gušt na brzinu, nije to to dok kava nije hladna 😅
    Nemam pojma što bi skuhala danas, što je vama na meniju? 

krino
    15. Studeni 2019. 08:41

Neno, to je poboljsanje od 100%. S jednog sata na dva produzila u svom kindacu...pomalo 😊
    Mi smo dobro spavali. Od 21 sinoc do 8 ujutro. Prvo se probudio u 5 da klopa, onda je poceo standardni sou s bacanjem nogu i pricanjem koji je potrajao do nekih 6. Ja sam se pokrila jastukom preko glave. Onda kad je to zavrsio, zaspao je opet. Danas navecer se stari vraca. Prezivjeli smo tjedan sa samo sat vremena zivcanog sloma. Iduci put ga mozemo i preskocit. Sutra ujutro cu se odmah spakirat i otic sama na interliber. Procitala sam onaj clanak, ali i dalje ne znam sto kupiti za dijete. Nisam.nikad kupovala knjige za djecu. Citate li vi vasim klincima pomalo ili je jos too soon? Ako netko ima kakav prijedlog, dobro je dosao. Ja sam kao klinka imala jednu debelu staru knjigu "365 prica o zivotnjama" i svaku vecer mi je mama citala pricu. Bile su kratke, a ja sam gledala slike. To mi je bilo fora. Ne znam jel danas ima ista osim Frozen i sl. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.