krino drži se , svi ponekad popizdimo. imam i ja takve epizode. izderem se i na malu, a ona isto traži pažnju. onda si legnem u krevet navečer i mislim si koja sam ja koza, zašto sam vikala nA nju i onda se rasplačem, pa ju idem ljubiti u sobu i sama sebi obećavam vise strpljenja , ali ne, i mi smo od krvi i mesa i jednostavno čovjek mora puknuti. nakupi se! zapravo si mislim kako su moja djeca jako dobra, pogotovo klinka, i moram joj se vise posvetiti, ali ne ja živčanim 😩
a ja sam bila užasno dijete, grozno, tri sela su za mene znala.
nego, šampon za konje, evo drugi put oprala s njim. vidjet ćemo, muž dobio za ročkas ( ne znam jesam to već rekla) on je ćelav, ljudi ga zajebavaju 🤣🤣
kad svima djeca dobro spavaju moj obrnuto. danas spavao 2x 15 min. grozno, možda promjena. kod mojih smo u slavoniji, a tamo raspasoj, djece kao u vrticu 🤣🤣🤣
ja imam puno ideja za kasice, ostalo mi još u glavi od eve. puno sam se trudila i kuhala joj sve domaće, tako da me ne brine. čini mi se da će mali biti dobar papalica 😁
ja sam tri kg manje nego prije trudnoće. zatrudnila sa 68, 69 a sad sam 65,66. ali taj spekec na trbuhu uffff grozan je. stalno razgovaram sa sg da ću krenut kod trenerice na vježbe jer doma se sama necu nigdje pomaknuti ali eto nemam vremena ni prdnuti a kamoli ići na treninge
Krino, bilo bi čudno da nemaš žutih minuta pogotovo sad sama, nemoj si toliko zamjerati!
Katiesu, meni koma danas, spavao 1×15min, ostalo njurga, nosio bi se, jeo bi pa ne bi jeo, i tako... totalno je lud, ne znam zašto, bio je miran jedino sat vremena vani.
Krino, bilo bi čudno da nemaš žutih minuta pogotovo sad sama, nemoj si toliko zamjerati!
Katiesu, meni koma danas, spavao 1×15min, ostalo njurga, nosio bi se, jeo bi pa ne bi jeo, i tako… totalno je lud, ne znam zašto, bio je miran jedino sat vremena vani.
da bas kao moj, grozno. jedva cekam da zaspi
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ezpzfun.com/products/tiny-cup&ved=2ahUKEwiqwJnKqOrlAhXk-ioKHW1TAdMQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw0Opd7Pdi3MFSqWW_09jCzi
Ovo je ta, ima i u ljepsim bojama, nade se i na youtube-u filmica
Super! Hvala neno
Ja svoju budim da bi jela 🙈 a moram priznat da bi ju puno rade ostavila da odspava.
Krino, svi znamo da si super mama s turbo puno strpljenja, al svako strpljenje ima svoje granice.
I mene moja mrvica nekad raznervira kad ne mogu skuzit sto joj je i zasto place (ako uopce i postoji razlog 🙃).
Katiesu, moja se navikavala par dana na novu sredinu, a evo je sad, spava isto ko i doma. Malo ju izbaci iz takta kad idemo nekud pa bi ona spavala, a ne moze bas lijepo spavati ili zaspati. Onda to nadoknaduje ostatak dana ili bude nervozna. Danas recimo oko podne osli do tete, maloj se prispavalo i uzeo ju muz da ju nosa da mozda zaspi, a moj stari se gura njoj i prica s njom 😣 a vidi i cuje da se maloj spava. Najjace mi je bilo kad skomentirao- joooj kako se nekome spava 😂 umjesto da suti i pusti dijete da spava ako mu se spava.. al ajd, jos 3 dana i vracamo se kuci svom rezimu. Ovdje smo lijepo naucili spavanje u kreveticu pa se nadam da cemo to i kod kuce primijeniti.
Po jednoj strani se veselim povratku kuci, po drugoj strani to znaci da nam se blizi kontrola 🙈🙈🙈🙈.
Sortiraj odgovore
Najstariji