Neno ajd pitaj i za kakicu šta ona misli šta je normalno.
I javi se kad dođete doma kakav je napredak. Ja ti se divim što s jednom sisom uspjevaš- svaka čast
Ok, moram sastaviti listu pitanja... ma pusti, ta sisa kao da nije moja više 😂
pozdrav cure, evo da se i ja priključim. matija će 23. biti dva mjeseca. svašta smo prošli od tada, tako da nisam se uopće sjetila pisati ovdje. ragade sam imala samo na jednoj dojci koja mi je uvučena i bilo je strasno. mazala se kremama i luftala na zraku, na kraju sam ti dojku samo izdajala. a da ne pričam o tome da je on rođen sa 4 kg pa je odmah u startu bio zahtjevniji. mi nismo imali klasični skok u razvoju nego smo bili na sisi 24 sata na dan i tako punih mjesec dana, tako mi je bilo teško da sam već davala adaptirano. na kraju je počeo povraćati. skužila sam da je prozdrljivo dijete. s vremenom smo se vratili samo na dojenje i počela sam mu uvoditi neki red. mislim ja da on nije toliko bio gladan koliko se htio maziti i spavati na cici. i dalje često doji ali je to sad napokon milina. počeo je spavati lijepo i napokon malo olakšanja. eto malo da vas utješim. e da muku mučim s hemeroidima. znam da bi se trebala vise kretati al jbg prikovana sam za fotelju ili krevet dok dojim 😩
Vidim da pišete o davanju vode bebama, no čitala sam i čula od nekih kako se zapravo ne bi smjela davati voda sve do 6.mj, bez obzira na to jel na sisi ili bočici dijete...
I pitanje, da li je koja od vas prijavljivala dijete preko e građani? Procedura je vidim jednostavna u teoriji pa me zanima jel stvarno tak?
Vidim da pišete o davanju vode bebama, no čitala sam i čula od nekih kako se zapravo ne bi smjela davati voda sve do 6.mj, bez obzira na to jel na sisi ili bočici dijete…
I pitanje, da li je koja od vas prijavljivala dijete preko e građani? Procedura je vidim jednostavna u teoriji pa me zanima jel stvarno tak?
Hm mislim da za bebe koje su na ad-u piše da treba davati vode, ne tankat bebu nego pomalo.
Krenula sam ja prijavljivati, ispunila prvi dio i došla do obrazaca koje potpisane treba skenirati i uploadat a nemam printer i nikak otici do kopiraone 😂 al da djeluje jednostavno
Vidim da pišete o davanju vode bebama, no čitala sam i čula od nekih kako se zapravo ne bi smjela davati voda sve do 6.mj, bez obzira na to jel na sisi ili bočici dijete…
Ja sam si samo zato napravila novu osobnu i nabavila citac. Nista nisam morala uploadat, a potpis je elektronicki. Prvo ispunjava mama onda tata i bili smo gotovi za malo vise od sat vremena. Najveci nam je problem bio registrirat osobne s tim pinovima i pukovima. E to je trajalo... Al to kad napravis, ovo ostalo ide.
Hm mislim da za bebe koje su na ad-u piše da treba davati vode, ne tankat bebu nego pomalo.
Krenula sam ja prijavljivati, ispunila prvi dio i došla do obrazaca koje potpisane treba skenirati i uploadat a nemam printer i nikak otici do kopiraone 😂 al da djeluje jednostavno
Ups ja mislila na ono e beba preko e građanina za potporu od grada😁
Otišli u matični ured za prijavit bebu i bili gotovi za tren
pozdrav cure, evo da se i ja priključim. matija će 23. biti dva mjeseca. svašta smo prošli od tada, tako da nisam se uopće sjetila pisati ovdje. ragade sam imala samo na jednoj dojci koja mi je uvučena i bilo je strasno. mazala se kremama i luftala na zraku, na kraju sam ti dojku samo izdajala. a da ne pričam o tome da je on rođen sa 4 kg pa je odmah u startu bio zahtjevniji. mi nismo imali klasični skok u razvoju nego smo bili na sisi 24 sata na dan i tako punih mjesec dana, tako mi je bilo teško da sam već davala adaptirano. na kraju je počeo povraćati. skužila sam da je prozdrljivo dijete. s vremenom smo se vratili samo na dojenje i počela sam mu uvoditi neki red. mislim ja da on nije toliko bio gladan koliko se htio maziti i spavati na cici. i dalje često doji ali je to sad napokon milina. počeo je spavati lijepo i napokon malo olakšanja. eto malo da vas utješim. e da muku mučim s hemeroidima. znam da bi se trebala vise kretati al jbg prikovana sam za fotelju ili krevet dok dojim 😩
Već dva mjeseca 👏👏👏🎉 Bas sam razmisljala gdje ste vas dvoje i kako vam je... sve iste muke mučimo, razlike su u finesama... hemići su koma...nikako s njima na zelenu granu, štogod da jela!
Nije da se ne smije, nego se ne mora... dojenima uopće, na AD- u da i obavezno prokuhana prva 3 mjeseca.
Svaki ad ima na kutiji napisao treba li uz njega voda ili ne..
url=https://lilypie.com]
Već dva mjeseca 👏👏👏🎉 Bas sam razmisljala gdje ste vas dvoje i kako vam je… sve iste muke mučimo, razlike su u finesama… hemići su koma…nikako s njima na zelenu granu, štogod da jela!
heh da bas nam je bilo svakako, s tim da od svih tih postporođajnih sranja, nije bilo nekog velikog plakanja kao s prvim djetetom. sad sam puno bolje to prebrodila. bas se opustila pa sto bude. evo mali je već 6,5 kg i ja jacam misice noseći ga. kažu da su muška djeca zahtjevnija, ja bi tekla da jesu jer mala mi je bila super, a sad imam zahtjevnog sisoljubca 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji