Nisam mrzitelj, al ako nešto mrzim to su "dobronamjerni savjeti" za koje ne pitaš. Pogotovo ako si friška mama, pogotovo ako ti je prvo 😈
Opet ja padobranac 🤣 Nakon poroda ste koristile jednokratne gacice ili obicne svoje? Jel stanu ti ogromni ulosci u normalne? Ili di uzeti te jednokratne?
Ja još tjedan dana doma nosila te mrežaste, fino se luftaju šavovi 😂😂
Iskustva sa pelenama i vlaznim maramicama ? Sad vec imate staza pa da pitam koje vam ne promoce pelene s kojima ste zadovoljni ? I vlazne maramice ? Mislim uzimat jos onih violeta sa bademovim mlijekom fino mi mirisu pa reko da pitam jel ih netko koristio ? Naravno doma cemo prat guzu s vodom ☺
Violeta su ti jedne od gorih maramica po sastavu.
Evo malo recenzija vlažnih:
http://www.mamasminkerica.com/2017/03/djecje-vlazne-maramice.html?m=1
Ja koristim beauty baby sensitiv - nemaju nikakav miris i nisu prevlažne i bijele baby love su isto dobre.
Od pelena tu sam za sad na lidlovim i mislim da je to od svega što sam probala s malim najbolji omjer cijene i kvalitete. Još te male imaju indikator ko psmpersove za popišanost.
Sa starijim sam kombinirala lidlove za dan a pampers activ za noć jer je jedino ta držala cijelu noć - on se baš nasisavao po noći i s pelenom si mogao čovjeka ubit.
Ja se na zuju jos nisam ni prijavila. Tek sam dijete prijavila i pocela sjedit pred nekih 5-6 dana. Sise mi kapaju i dalje, izdojeno mu dam u flasici ali dobro reagira na AD. Ne kenja poslije svakog obroka, ali gospode sta navecer napravi… Jucer mu pelenu isla mijenjat, on popisan. 11 navecer, ja si mislim da nije kakao od jucer. I stavim ispod njega nivu pelenu. A kad je krenuo… Usrao tu pelenu. Vadi novu, nisam ju stigla stavit, usrao sve oko sebe. Vadi ga van iz toga, sve bacaj na pranje, vadi trecu pelenu…a onda je istorpedirao po cijelom parketu skroz do kuhinje drekec. Eto. Proradio je. Tak smo u pol noci dok smo ocistili njega i stol za prematanje, cistili
Super su mi ti dušebriznici-jel te tko pitao za savjet nije začepi.
Ja se stalno zafrkavam da mi je ulica ko slavonski šor tako da mi moja Slavonija manje fali😂😂 imam tri babe u ulici koje sve bilježe, tko je kad izašao iz ulice, tko je kad šta novo kupio, ko bi šta trebao radit i tak. Jedno jutro izađem iz stana idem na posao a jedna od tih mi umjesto dobro jutro ispali do kad mislim trudna radit?!?!
Još uvijek se trudim biti pristojna ali sve su bliže granici gdje šaljem u rodni kraj.
Krino nemoj osjećati grižnju savjesti, jbg nije išlo i nije da se nisi potrudila. Ja sam isto s prvim bila na rubu da odustanem i točno znam kako se osjećaš. Čim ti sise dođu sebi doći ćeš i ti na svoje. Bebač će fino napredovati bez obzira dojila ga ili bio na ad-u a to je na kraju najbitnije.
Eksplodirajuća kakica - mala je s njom drugi dan počastila muža. Otislo po kutnoj, tepihu, njemu po majici i nogama 😂😂 bilo je ko u nekoj komediji
Opet ja padobranac 🤣 Nakon poroda ste koristile jednokratne gacice ili obicne svoje? Jel stanu ti ogromni ulosci u normalne? Ili di uzeti te jednokratne?
Cure, ja upadam sa zimskih, pardon
Kakve su te mrezaste gace? One se isto u drogerijama kupuju? Orvi put cujem 😳🤓
Da. Imas u DM-u neke slovenske u raznim velicinama, marka se zove TO TO. Onak je narancasta ambalaza. I te su meni bile super. Imas ih 5 kom. u vrecici. Mislim da su oko 30kn. Dobro drze jer su onak ko zenske bokserice, a jako lagane kao da nemas nis na sebi. Ma skroz seksi... Frrr
Ima ih i u konzumu za uzeti samo je problem velicina ja sam jedino naletila na L velicinu u dm a u konzumu M, a ja bi rada XL da imam vise lufta
Cure, ja upadam sa zimskih, pardon
Kakve su te mrezaste gace? One se isto u drogerijama kupuju? Orvi put cujem 😳🤓
Sortiraj odgovore
Najstariji