Upadam smetat ☺ za ctg bebaci moraju bit budni jel ? Imate neki savjet ? Da nosim cokolade i slatkog ili? Kontam da ce spavat bas kad ne bude trebao..
Ja sam isto nosila neku energetsku plocicu. Posalju te hodat ak bebac spava. Ponesi slatko i mozes pojest i prije ctg. Ja sam jela za vrijeme 😆
Dobro jutro mamice, kako je danas? Mi smo se naspavale 🤗, pola noći bude u svom krevetu, odspava od jedno 20-1,2 ujutro (s jednim cicanjem u sredini) a onda bi od 2-3, stalno jela pa je stavim sebi u krevet da se nacicava 😂, uglavnom, kada je muž otišao raditi, oko 4, 5.Mi smo zaspale, probudile se u 9! Ko da sam s marsa pala 😂. Jučer sam stigla počistiti kuhinju, svuda je ko da je bomba pala..nije me briga, ali se bolje osjećam kad je čisto. Evo jutros više nije čisto 🙄😂😂😂👎
Opaaa tvoja dobro u cugu može odspavati. Super
Moja je jučer otegnula od 23 do 2 pa od 4 do pol 8.
Nama patronažna odgodila za sutra pa mi baš krivo al dobro.
Sise su mi koma plus još i mlijeko curi. Na jednu je dojim a na drugoj tetra koju natopim 😂😂 a bilo se sve ustalilo. Jučer mi je lijevu prožvakala i prokrvarila je opet tak da sam bila luda.
A dobro šta ćeš, dan po dan.
E Neno javila se Žuje da su provjerili podatke i da su točni i da ćemo uskoro dobiti gajbu.
Opet ja padobranac 🤣 Nakon poroda ste koristile jednokratne gacice ili obicne svoje? Jel stanu ti ogromni ulosci u normalne? Ili di uzeti te jednokratne?
E da čišćenje, ja svaki dan nešt po malo tako da ne mogu reći da je nered. Po kuhinji ima svega jer muž kuha u zadnje vrijeme a on je dosta nemaran 😂😂
Ali zato su kupaonice čiste 😂😂
Iskustva sa pelenama i vlaznim maramicama ? Sad vec imate staza pa da pitam koje vam ne promoce pelene s kojima ste zadovoljni ? I vlazne maramice ? Mislim uzimat jos onih violeta sa bademovim mlijekom fino mi mirisu pa reko da pitam jel ih netko koristio ? Naravno doma cemo prat guzu s vodom ☺
Opet ja padobranac 🤣 Nakon poroda ste koristile jednokratne gacice ili obicne svoje? Jel stanu ti ogromni ulosci u normalne? Ili di uzeti te jednokratne?
Pa ja sam neke široke udobne svoje... bit ti je u tome, ako si imalo šivana, sve ti smeta pa te mrežaste budu ful lagane, bez šavova, ko da ništa nemaš. Isto tako ovisi od žene do žene, ali ja sam u prva dva dana jako krvarila, pa ti mrežaste dođu super kad ih zaprljaš, baciš, i vadiš nove... eto. Imaš ih u dm-u. Pretpostavljam i po drugim drogerijama. Stanu ti ulošci I u normalne gaće ali onda si osiguraj par ekstra udobnih da te ne stežu. Ja sam čim sam otpuštena stavila svoje gaće, a šivana sam. A neke moje cure su se tako navukle na te mrežaste da su ih i doma nosile. 😉😂
Iskustva sa pelenama i vlaznim maramicama ? Sad vec imate staza pa da pitam koje vam ne promoce pelene s kojima ste zadovoljni ? I vlazne maramice ? Mislim uzimat jos onih violeta sa bademovim mlijekom fino mi mirisu pa reko da pitam jel ih netko koristio ? Naravno doma cemo prat guzu s vodom ☺
Koristili smo violetine, dm-ove, i sad smo na pampersu. Kupujem ovisno kako budu na akciji i sa svima smo za sada zadovoljni. Vlažne smo uzeli pampersove, sensitive (iako to ništa ne znači), nisam još ni jedne otvorila. Samo voda. I ne mažem joj guzu uopće, ali to isto ovisi od djeteta do djeteta. Ispocetka sam mazala, (pavloviceva, jgl, I jos neka niveina) na sve mi je bila crvenkasta. Sad ne mazem s nicim I guza cista 🙄, ne kuzim al eto 😉
Ivonne, I meni su poslali mail za Žuju. Rok dostave tamo negdje skoro do pred kraj rujna. Ali dobro. Nisam mu ništa rekla, bit će mu iznenađenje 😍
Ja se na zuju jos nisam ni prijavila. Tek sam dijete prijavila i pocela sjedit pred nekih 5-6 dana. Sise mi kapaju i dalje, izdojeno mu dam u flasici ali dobro reagira na AD. Ne kenja poslije svakog obroka, ali gospode sta navecer napravi... Jucer mu pelenu isla mijenjat, on popisan. 11 navecer, ja si mislim da nije kakao od jucer. I stavim ispod njega nivu pelenu. A kad je krenuo... Usrao tu pelenu. Vadi novu, nisam ju stigla stavit, usrao sve oko sebe. Vadi ga van iz toga, sve bacaj na pranje, vadi trecu pelenu...a onda je istorpedirao po cijelom parketu skroz do kuhinje drekec. Eto. Proradio je. Tak smo u pol noci dok smo ocistili njega i stol za prematanje, cistili kuhinju i parkete. Umrli smo od smijeha. Al mi se zeludac digo...
Ja koristim pampers premium care i water wipes od vl maramica. Za dupence mi u ljekarni naprave mast. Kosta kao pavlovicka, a dobijes vise. I ta je dobra.
Mi se dizemo uvijek izmedju 3 i 4 jesti po noci. Nikak da prespava cijelu noc. To je radio prije, sad vec dugo nis. Ivonne, stedi cice. Ja sam svoje stedila pa mi je raskrvario u 10 minuta opet. Sva sam i dalje jadna kaj ne dojim, al ja nisam u stanju vise trpit tu bol meni su se cice toliko od tih rana upalile da mi se i zatvorila jedna, pa se na rani napravio onak zelenkasti gnoj pa muku mucila i sad smo na AD. Moje sise jednostavno nisu kompatibilne. Da ne kazem da je i dalje desna veca jer je ona bila do ored neki dan u upotrebi...
Pomalo nadolazim sebi od tog dojenja. Obukla sam grudnjak prvi put u ponedjeljak i izdrzala 3-4h u njemu bez da me sve boli. I kinacno mogu svoje dijete primit u narucje jer me ne bole toliko te vrazje cice. Tako da sam bar tu sretna i to mi je neka utjeha...
I tak. Ja mislila da cu se stabilizirat, a i dalje cmizdrim svaki dan zbog prestanka dojenja. Jos kad sretnem susjedu koja mi kaze dw bih trebala i da je njena snaha do prve godine dojila...dodje mi da se upucam. A hodam s punim grudnjakom kupusa, kompresa i lanolinskih krema... Eh, zivote
Malo sam se raspisala
Sortiraj odgovore
Najstariji