Da pepco je poskupio ali je digao i kvalitetu, stvarno sam dobre stvari kupila 😂😂 vjerujte na riječ🤣
Morat ćemo, i onda pravac pepco!! Nama je baka uzela prošli tjedan u lidlu hlačice, 2x2kom. Sad smo mirni neko vrijeme. Nego tražila sam uokolo obične pamučne majice dugi rukav, nigdje broja ne mogu nać... mi smo sada na 62-68. Sve brojeve imaju, čak i manje, samo taj ne 😈. E da, skužila si je noge. I sad skida čarape. Bit će bosa i prehlađena ove zime 😩
Morat ćemo, i onda pravac pepco!! Nama je baka uzela prošli tjedan u lidlu hlačice, 2x2kom. Sad smo mirni neko vrijeme. Nego tražila sam uokolo obične pamučne majice dugi rukav, nigdje broja ne mogu nać… mi smo sada na 62-68. Sve brojeve imaju, čak i manje, samo taj ne 😈. E da, skužila si je noge. I sad skida čarape. Bit će bosa i prehlađena ove zime 😩
Našla u pepcu, fotkala bi ti ali glupi forum
Pozdrav drage žene ☕🙋
Ja sam isto dosta kupovala u pepcu. Nisam oduševljena. Hlačice sa stopalima su mi neke jadne, materijal proziran, a i modeli su čudni, mali. Pidžama njihova mi se iscufala nakon jednog pranja (bebina). Dosta sam i u kiku kupovala, njihova roba mi se pokazala kvalitetnija. Jedino što sam pogriješila, ne razmišljajući sam kupovala one duge bodije na preklop, ali što su na vezanje a ne na kopčanje, pa mi je to malo nepraktično. Možda sam ja jednostavno baš ubola te lošije modele u Pepcu.
Baby gym imamo i tek sad joj je postao bar malo zanimljiv. Ona još ne hvata predmete rukama, niti ne pokušava. Je li to ok? Ima 2 mjeseca i 10 dana
Pozdrav drage žene ☕🙋
Ja sam isto dosta kupovala u pepcu. Nisam oduševljena. Hlačice sa stopalima su mi neke jadne, materijal proziran, a i modeli su čudni, mali. Pidžama njihova mi se iscufala nakon jednog pranja (bebina). Dosta sam i u kiku kupovala, njihova roba mi se pokazala kvalitetnija. Jedino što sam pogriješila, ne razmišljajući sam kupovala one duge bodije na preklop, ali što su na vezanje a ne na kopčanje, pa mi je to malo nepraktično. Možda sam ja jednostavno baš ubola te lošije modele u Pepcu.
Baby gym imamo i tek sad joj je postao bar malo zanimljiv. Ona još ne hvata predmete rukama, niti ne pokušava. Je li to ok? Ima 2 mjeseca i 10 dana
Moja ti je počela hvatati i to onako nespretno, prije dva tjedna cca, tako da ne zamaraj se... još je rano 😉
E da, nama su ti bodiji u kiku, na vezanje bili koma! Imali su tako širok vrat da bi joj klizilo s ramena. Neki koma kroj baš baš... ma na kraju su mi lidlovi na preklop naj
Meni lidl super robu ima ako ubodem broj. Peri deri. Kad smo kod deranja...moj krici od 9 ujutro. Pauza samo kad je jeo. Spava mu se jer nocas nismo spavali, ali ne moze zaspat. Ununala sam ga vec 20x i nikako da spava duze od par min. Sad je sav nervozan i zivcan jer ne spava. Imali smo jedan put vec takvu situaciju kada je kricao 9h i onda se samo ugasio. Nista ne valja. Kad nosis, kad ne nosis, baby gym, strunjaca, nis. Samo mu se spava i cendra. Kad ga ususkas, 5min ok i onda vriska i dreka. Trenutno sjedim u boravku, zatvorila vrata i pojacala radio jer cu se stvarno ubit od muke... Cijelu noc smo probdjeli, ne spava. Vracam dudu svakih par min jer place. Nemre zaspat jer lamace nogama. Ako nije to, onda trzne u snu i razbudi se. Za svaki drek se razbudi. Od pola 2 do 5 je nekako spavao, ja nikako jer sam vracala dudu. Daj boze da izdrzim dok netko ne dodje s posla. Bas je danas uzasan... Nemam ga ni volje ni setat u nosiljci. Bas sam ko iscjedjena krpa
Shell moja je stara ko tvoja (koji dan mlada) i isto jos ne hvata, gleda i smije se, al ne ide jos s rukicama prema predmetu nego samo mlatara rukama i nogama. Do sad je jednom slucajno uhvatila igracku i zgrabila ju valda refleksno.
Sto se odjecice tice, i mi smo kupovali u kiku i meni je super odjeca, svida mi se pamuk, kroj joj isto odgovara a nit mi ne smeta to s vezanjem jer imam tanke prstice pa mi je lako 😅. U mani sam isto kupila par bodica s pamucnin hlacicama, u hlacicama bi se utopila kolko su duge, a bodyji su neki ok, a neki su tolko tanki da su se vec potrgali nakon dva nosenja oko gumba. Ovo sto sam naslijedila od sestre je uglavnom h&m, c&a i nekadasnji turbo limac koji vise ne postoji. Super mi je sto ti bodyji imaju kod gumba pojacanu tkaninu pa nema sanse da se potrga.
Mi danas idemo na sistematski, cijepljenje je ocito odgodeno kad se mrvica jos uvijek bori s rotom. Bas me zanima kolko je uspjela dobiti na tezini kad pola mjeseca vec ima proljev 🙈🙈. A u duljinu se totalno potegla, vidi se i po odjeci i ovak na oko kolko je narasla.
Sortiraj odgovore
Najstariji