Krino bas mi je zao sto si tolko iscrpljena. Ja sam svoju prije neko vrijeme pocela swaddlat, to djeluje dok ju ne uhvati grc, sad sam ju pocels i stavljat u spavacu u njen krevetic (spavaca nam je s sjeverne strane i malo zaklonjena pa je dosta mracnije u njoj) i puno bolje spava kad je malo priguseno svjetlo. Uglavnom ju nunam u rukama dok ne zaspi i prebacim ju u krevetic. I moja se zna nekad kad propustim da je umorna derat ko da ju ubijamo i borit se protiv sna. Zadrijema, skuzi da drijemani krene se derat jer ne zeli spavat i istovremeno zeli spavat 🙈🙈 tad ju drzim tako zamotano malo jace stisnuto k sebi i nakon nekog vremena od jednom prestane i zakrmi konacno ko da sam ju batom po celu 😅.
Tonkica klikni na neciju traku, napravi svoju, odes na opciju forums i kopiras pod html onaj kod i odes na svoj profil i kopiras ga u potpis. Ako treba malo opsirnije objasniti reci 😉
Ja sam swaddlala dok se nije poceo toliko boriti da se iskoprca i oslobodi svega toga. Sada sam ga zamotala u tetru, pamucnu deku i deku od flisa. Nakon pola sata kricanja je zazmirio. Daj boze da je na duze nego 3min. Ubitacno. To je to. Zeli spavati, a ne moze se uspavati. I bit budan i spavat u isto vrijeme. Ja sam totalno flop. Sad sam ga povirila, i dalje zmiri. Nema dernjave. Cak je i vesmasina iscentrifugirala. Sve koristim. White noise, ruke, nunanje, dude, ma nema sto nisam probala i nikako nije bilo dobro. Samo da odspava bar sat vremena i digne se normalniji...
Svi pricaju o slatkim bebama, ali ima dana kada pomislim da je sreca da ne zivim u USA i imam doma oruzje jer bih se ubila koliko ne mogu na kraj s njim. Od ocaja se rasplacem. Njemu nista ne pase. Osjecam se kao zadnja nesposobna gluperda. A smozdi me to sve. Ja sada, danas, vise nisam za nista. Budna od 5 ujutro (2.put), a tek je podne proslo. Ovaj dan ce me satrat...
Krino, drž se... znam kako ti je... takav ti je bio moj mali. A dojila sam ga, i ni cica nije pomagala. Em nije spavao, em se derao. Tako nam je bilo prvih 6 mjeseci (sa deranjem) a nije spavao do druge godine. I da, 50%vremena sam se htjela ubiti. I uopce mi nije bio stran osjećaj kada bi ga najradije malo stresla i pitala šta mu je?! Nisam ga nikad tresla, da se razumijemo, al poludiš totalno, znam. Bit će ti još xy ovakvih groznih dana, ali i xy puta dva ljepih dana da ljepši ne mogi biti!! Duboko udahni, smiri se. Zdrav je, a ovo će proći. 😉
Mene moja danas isto izluđuje, ali krino kad te čitam baš mi te žao, kod nas ipak nije baš toliko kritično... Moja je baš dobra beba i rijetko kad je problematična, ali ima takvih dana pa mi je onda čudno... Baš su bebe različite... Ja sam imala sreće, samo nek tako ostane... A tebi držim fige da ne poludiš do kraja 😛
Kad mislim da cu puknit, odem u boravak, njega ostavim u kindacu, zatvorim se i pojacam muziku. Ionako se dere pa mi je svejedno. Ali malo nadodjem da skupim snage. Moj je inace dobar kao buba, ali ima tako faza kada nas bas iscijedi. Tjesim se da i njima nije lako, ali satre nas. Ima dana kada mislim da ne mogu vise i uvijek nekako mama moze... To je stvarno ubitacno. Hvala curke, trudimo se. Zaspao je prije pola sata od kad je poceo kricat, a to je 9 ujutro. I to je duze nego sto sam mislila. Dolazim sebi, cak uspjevam jesti. I sada mi se uopce ne spava jer sam sva potresena od te dreke. Koza. To nespavanje traje vec nekih 10ak dana i postaje sve gore i gore. Sve cesca budjenja po noci, dugo ostane budan (po 2h), ne moze se uspavat sam, ne mozemo ga uspavati mi... Brrrr cekam svjetlo na kraju tunela
Krino sve mi jasno, stariji je bio takav. Znala sam se zatvoriti na 5 min u wc i pravit da on spava 🤣🤣
I da isto je sisao ali ni to nije pomagalo.
Evo oboje mi spavaju a ja jedem 🤣
E da, roba - nije sve dobro u pepcu ko ni u lidlu i drugim trgovinama. Te hlače sa stopalicama iz pepca koje koštaju po 8 ili neke 14 kn nisam uzimala jer je tanko i nikakvo, isto tako i neke pidzame.
Ovo sto sam sad uzela je totalno druga dimenzija pamuka u odnosu na neke njihove modele. Baš treba paziti
Definitivno! Ko iz h&m-a, uzela svekrva, ne gledajući, one hlačice sa elastinom, sve nam se rasteglo u dva nošenja... baš treba paziti, bilo jeftino ili malo skuplje 😬
Next meni ima super bodije, fini debeli gusti pamuk
Inace su skupi, ali ta pakiranja po vise komada ne ispadnu puno - 4 kom 95 kn.
I pidjame njihove obozavam, inace su 3 kom 190 kn, ali to uvjek cekam kad bude 50%, pa kupim u dvije velicine da imamo do iduceg snizenja 😆
Spava vec 1 sat i 15min!!! Ispuhala sam malo. Taman kad mislis da ne mozes, uspio zaspat. Next ima lijepu robu, ali sve moram kupit broj vece. Tj., Sad sam dobila neku trenirku 3-6mj i to mu na knap. Znaci, trebam 6-9mj. Sada im je roba nekako pretamna. To ne volim za male bebe. Ne volim ni one hlacice sa stopalicama jer mu tu stopalo ne stane pa je zivcan. Najbolje klasicne hlacice i carape. Iako ih skida. U lidlu kupila 2 hlacica i 2 pamucne tanke maje za PJ -90kn. I tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji