Ivonne znači, ucjene djeluju 😅
Super ste proveli dan, pogotovo s dvoje klinaca.. mi još nemamo hrabrosti za duže izlaske, a i ako se ide negdje nam je više stres nego uživancija...
Krino mi isto imamo neku ludu fazu.. do sad je spavala po noci s jednim ili nijednim hranjenjem, e sad jede svaka 3h, tocna je ko urica... Isto dize i baca noge po novom...
Jel vase bebe bljucaju od espumisana? Mojoj kao da ne sjedne dobro... Dala sam joj mozda 3x, ali svaki put je bljucnula pa sad ne znam jel se to slucajno poklopilo ili joj ne pase... 🤔
P.s. To bacanje nogu me izludi. To nam je sad novost, zadnjih 10ak dana. Nema grceva vise. Onako zastenje kao da je ljut, digne nogice u zrak i puf, baci ih na madrac nazad. I tako sto puta kad ima taj budni nocni period… Itko? Kakav je to sad mali buntovnik postao??? Cccc
Baca noge i s tim se razbudi pa se dignem dam sisu i ode u nokaut
Ivonne znači, ucjene djeluju 😅
Super ste proveli dan, pogotovo s dvoje klinaca.. mi još nemamo hrabrosti za duže izlaske, a i ako se ide negdje nam je više stres nego uživancija…
Krino mi isto imamo neku ludu fazu.. do sad je spavala po noci s jednim ili nijednim hranjenjem, e sad jede svaka 3h, tocna je ko urica… Isto dize i baca noge po novom…
Jel vase bebe bljucaju od espumisana? Mojoj kao da ne sjedne dobro… Dala sam joj mozda 3x, ali svaki put je bljucnula pa sad ne znam jel se to slucajno poklopilo ili joj ne pase… 🤔
Možda joj digne zrak na usta pa podrigivanjem izbacio malo sadržaja- ne znam bubam. Kod moje bljucanje je stalno.
zašto unos fotki još uvijek ne radi🙄
Kupila sam joj pidzamu, kompletic bodi hlacice I još dvoje hlacice. Bili u wg-u i otišla sam pronjuskati po pepcu i našla sam brdo lijepih stvari s odličnim pamukom (Čak bi rekla bolji od hm), a takve stvari nisam do sada vidjela po drugim pepkićima🤣🤣 obično su to kričave neke stvari a ovo je baš dobro.
Zašto ne radi upload grrr
zašto unos fotki još uvijek ne radi🙄
Kupila sam joj pidzamu, kompletic bodi hlacice I još dvoje hlacice. Bili u wg-u i otišla sam pronjuskati po pepcu i našla sam brdo lijepih stvari s odličnim pamukom (Čak bi rekla bolji od hm), a takve stvari nisam do sada vidjela po drugim pepkićima🤣🤣 obično su to kričave neke stvari a ovo je baš dobro.
Zašto ne radi upload grrr
Meni je pepco super. Mi smo isti neki dan isli. Htjela sam kupiti stramplice. Na kraju sam ih kupila u KIK-u. Iz Pepca je sastav 97/3 poliester/elastin. U Kiku je barem 77%pamuk. Morat cu u wg vidjeti taj Pepco. Najgori izbor je u Pointu, dosta dobar na cvjetnom
Ja sam isto primjetila da pepco ima kvalitetniju robicu, alii skuplju nego sto je bilo do sad... Npr bodiji su po 26kn/komad, ali se vidi da su drugaciji...
Gdje mogu pronaci veca pakiranja? Npr bodiji po 5 kom... U pepcu i kiku nisam nasla... Samo hm i ca? Jel ima jos koji ducan?
Ja sam isto primjetila da pepco ima kvalitetniju robicu, alii skuplju nego sto je bilo do sad… Npr bodiji su po 26kn/komad, ali se vidi da su drugaciji…
Gdje mogu pronaci veca pakiranja? Npr bodiji po 5 kom… U pepcu i kiku nisam nasla… Samo hm i ca? Jel ima jos koji ducan?
Imas jedino u baby centru, ali ja u tim baby ducanima ne kupujem jer je preskupo. U C&A pogledaj u onim velikim boksovima gdje bude sve nabacano jer ti oni znaju otvorit te pakete pa mozes pomijesati razne bodice. Jedan bude 20-30kn. Bude i za manje. Ja si tamo uvijek naberem pa kombiniram dugi/kratki rukav i sl. I mozes uzet tazne velicine. C&A mi ima ljepse stvari nego H&M koji samo mijenja printeve, ali pepco mi je spica. Em je povoljan, em ima bas drugacije. Onako, kao za velike, ali u mini izdanju. I meni se cini da je poskupio. Nema sad bodija ispod 35kn.
P.s. To bacanje nogu me izludi. To nam je sad novost, zadnjih 10ak dana. Nema grceva vise. Onako zastenje kao da je ljut, digne nogice u zrak i puf, baci ih na madrac nazad. I tako sto puta kad ima taj budni nocni period… Itko? Kakav je to sad mali buntovnik postao??? Cccc
Baca noge i s tim se razbudi pa se dignem dam sisu i ode u nokaut
Ja nemam sisu ni rjesenje. Probudi se 10x usred noci i nekad ga uspavam, nekad se sam uspava nakon cvrkutanja i pricanja od sat vremena. Cackalice u ocima 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji