Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    06. Listopad 2019. 20:31

Krštenje🤣🤣
    Noćas nisam nešt spavala, glava me već par dana rastura a baš noćas mi još mozak odlučio razmišljati o prošlim i nebitnim stvarima 🙄
    Digla se u pol 7 jer me sve već bolilo od ležanja. U 8 podigli djecu pa trk u Petrovu  na ispovijed (nismo stigli ranije) pa trk nazad doma jer nam stiže fotograf. Stigao on, stigli kumovi, mi se još oblačimo. Stariji vrišti jer neće obući ono što smo ranije dogovorili. Ona vrišti jer je umorna. Jedva navlačim joj haljinu. Ova fotka ja skužim da na nogama preko najlonki još uvijek imam i čarape😂😂
    Ova se ne da fotkat dere se, ovaj se dere u dnevnoj. Smiruj njega, nahranim nju i smiri se, čak surađuje za fotkanje jer joj se sviđa škljocanje.
    On i dalje ne surađuje, pa upotrijebljavam mito i korupciju, lizalicu. 
    Kad sam odustala od nagovaranja pristao se fotkat a onda je postao i dosadan 😂😂 sve bi fotkao.
    Ona je ubila oko na 10 minuta i cijelu misu bila budna i smijala se. Na obredu ju je pošteno zalio vodom i nije plakala a ja kad ju kupam vrišti. Jako sam zadovoljna kak je prošlo.
    Poslije s kumovima na ručak, baš nam bilo super, opušteno

krino
    06. Listopad 2019. 21:56

Ivonne

Krštenje🤣🤣
    Noćas nisam nešt spavala, glava me već par dana rastura a baš noćas mi još mozak odlučio razmišljati o prošlim i nebitnim stvarima 🙄
    Digla se u pol 7 jer me sve već bolilo od ležanja. U 8 podigli djecu pa trk u Petrovu na ispovijed (nismo stigli ranije) pa trk nazad doma jer nam stiže fotograf. Stigao on, stigli kumovi, mi se još oblačimo. Stariji vrišti jer neće obući ono što smo ranije dogovorili. Ona vrišti jer je umorna. Jedva navlačim joj haljinu. Ova fotka ja skužim da na nogama preko najlonki još uvijek imam i čarape😂😂
    Ova se ne da fotkat dere se, ovaj se dere u dnevnoj. Smiruj njega, nahranim nju i smiri se, čak surađuje za fotkanje jer joj se sviđa škljocanje.
    On i dalje ne surađuje, pa upotrijebljavam mito i korupciju, lizalicu.
    Kad sam odustala od nagovaranja pristao se fotkat a onda je postao i dosadan 😂😂 sve bi fotkao.
    Ona je ubila oko na 10 minuta i cijelu misu bila budna i smijala se. Na obredu ju je pošteno zalio vodom i nije plakala a ja kad ju kupam vrišti. Jako sam zadovoljna kak je prošlo.
    Poslije s kumovima na ručak, baš nam bilo super, opušteno

Masala!! Cekala sam te s dojmovima. Super da je sve bilo super 😄😄

Frajla
    06. Listopad 2019. 21:57

krino

Ista stvar. Da imam ne znam kakav stan, sto ce nam toliko toga. A od " ma morali smo, taman nikad ne obukao" mi se dize kosa na glavi. Jer nemos njima objasnit kad eto, oni "moraju". I moja je mama razumnija. Ona mu kupi neki bodi i kapicu, carape. Ostalo poslika i posalje pa da odaberemo. Njoj uvijrk kazem sto trebamo, ona je stalno na biciklu pa sve poskenira i posalje. I sama ima mali stan pa ne skladisti. Ali boze moj… Ja ne zbam vise kuda sa stvarima. I svaki put kad kazem NE, oni su "morali". Ma kenja mi se vise od tog. Za sve je: Pa to nije za vas. Uopce dijete navikavat da svaki put kad dodju nesto donesu… Rade male materijaliste. Da sano vidite kako se to pazljivo pregledava na slikama sto ima obuceno pa s kojim bojama je spareno… I to obozavanje i divljenje odjeci…to je odjeca. Treba da nismo goli. Amen. Sto god kupim, moramo pokazat. Cak i u ormaru je bila inspekcija. Pa se na slici cini ova boja, a zapravo je ova… Nikad kraja tom worshipovanju stvari koje smo kupili. Za stan, za sebe, za njega…za sve. 😤😤😤😤😡🤬

To na zalost ne ide nego bezobrazno 😏
    Da za pocetak napisem da nisam nezhvalna, uvijek lijepo zahvalim kad dobijemo nesto, iako odmah znam da nece nositi/koristiti, ali to ovak random ljudima. Ali kad je netko je netko uporan onda fino otepem. Pogotovo "robicu za sminku", pobogu kakvu sminku za malo djete, nema tog kod mene, sve popakirano u vrece s etiketama. Krstio se u trenirci (onaj pamucni kompletic iz h&m ko fol s leptir masnom 😎), rodendan je slavio u trenirci, nikakve traperice, samterice i slim fit nebuloze. Odustanu dost brzo kad kažeš da mu to neces obuci 
    I plisanci, to je tak beskorisno da ne mogu opisati. Pred njima sam znala utrpati u vrecu i reci da je to samo bezvezan skupljac prasine 😈
    Ako me netko pita uvjek se potrudim reci nesto, bolje nego da dobijem gluposti.

krino
    06. Listopad 2019. 21:59

mmamma

Dojim je… Bljucka ona i tokom dana, ali ne previse… Ovo povracanje je bas u mlazu i meni to izgleda jako puno, kao da si prolio punu salicu npr… Uopce nez kud joj to stane… Jede na zahtjev, ali se prejeda i zato se to desava… A ako joj uskratim, bojim se da joj nece biti dosta… Mah, bas mi je stresno to sad 😕

Prvo, ja ne dojim. Drugo, o bljucanju. Moj se isto nekada zna izbljucati ali bas onako podosta. Nekad nista. Nekad podrigne 10x onak suho, nekad ne podrigne nista, samo mu se izlije iz usta mlijeko. Ja se oko toga puno ne uzrujavam. Danas cijeli dan nije bljuckao pubo, a sad navecer me sat vremena nakon jela otusirao mlazom. Ali ne mogu reci da povraca. On se najede, podrigne i onda krene cvrkutat i mrdat i nakon sat vremena ima nesto za izbacit od tog silnog vrpoljenja. Ne pomaze puno ni sto usred jela gurne prst u usta. Prst! A onda i saku, moze i dvije. Izludi me to guranje saka u usta. Cijeli dan ne radimo nista nego te sake guramo u usta. I prste. Za izludit. 

krino
    06. Listopad 2019. 22:03

Frajla

krino

Ista stvar. Da imam ne znam kakav stan, sto ce nam toliko toga. A od " ma morali smo, taman nikad ne obukao" mi se dize kosa na glavi. Jer nemos njima objasnit kad eto, oni "moraju". I moja je mama razumnija. Ona mu kupi neki bodi i kapicu, carape. Ostalo poslika i posalje pa da odaberemo. Njoj uvijrk kazem sto trebamo, ona je stalno na biciklu pa sve poskenira i posalje. I sama ima mali stan pa ne skladisti. Ali boze moj… Ja ne zbam vise kuda sa stvarima. I svaki put kad kazem NE, oni su "morali". Ma kenja mi se vise od tog. Za sve je: Pa to nije za vas. Uopce dijete navikavat da svaki put kad dodju nesto donesu… Rade male materijaliste. Da sano vidite kako se to pazljivo pregledava na slikama sto ima obuceno pa s kojim bojama je spareno… I to obozavanje i divljenje odjeci…to je odjeca. Treba da nismo goli. Amen. Sto god kupim, moramo pokazat. Cak i u ormaru je bila inspekcija. Pa se na slici cini ova boja, a zapravo je ova… Nikad kraja tom worshipovanju stvari koje smo kupili. Za stan, za sebe, za njega…za sve. 😤😤😤😤😡🤬

To na zalost ne ide nego bezobrazno 😏
    Da za pocetak napisem da nisam nezhvalna, uvijek lijepo zahvalim kad dobijemo nesto, iako odmah znam da nece nositi/koristiti, ali to ovak random ljudima. Ali kad je netko je netko uporan onda fino otepem. Pogotovo "robicu za sminku", pobogu kakvu sminku za malo djete, nema tog kod mene, sve popakirano u vrece s etiketama. Krstio se u trenirci (onaj pamucni kompletic iz h&m ko fol s leptir masnom 😎), rodendan je slavio u trenirci, nikakve traperice, samterice i slim fit nebuloze. Odustanu dost brzo kad kažeš da mu to neces obuci
    I plisanci, to je tak beskorisno da ne mogu opisati. Pred njima sam znala utrpati u vrecu i reci da je to samo bezvezan skupljac prasine 😈
    Ako me netko pita uvjek se potrudim reci nesto, bolje nego da dobijem gluposti.

Ja cekam da popi***. Rekla je Nena da cu siznut i ja vjerujem da hocu. Jos sam pristojna i fina. Ali sludi me to. Nista ni ne govorin, samo cu dat dalje. Vec smo jedan dio stavili u vrecu i ispred zgrade. Nestalo u sat vremena. I danas 2 vrecice igracaka i robe. Pa kad ne ide, ne ide. Cak imam i duplo neke stvari od tog "morali smo, ne mozemo si pomoc"..  Ne ide lijepo nikako...vidim i ja 🙄

07. Listopad 2019. 10:29

Jutro žene ☕ kako ste danas?
    Ja dobila na poklon nosiljku, marka safety 1st. Je li itko čuo za te i koliko su pouzdane?

07. Listopad 2019. 12:22

Hvala na savjetima, ja se nadam da je samo period s tim prejedanjem i povracanjem i da ce to prestati... Mala je bucka inace pa ocito jede vise nego sto u nju stane... 🙂
    A sto se tice nepotrebnih poklona, kod nas nitko ni ne dolazi pa nemamo problem s tim... Ti sta su bili su kupili odjecu, nesto cu iskoristiti, a nesto proslijediti dalje... Isto ne volim te gluposti, tipa haljinice i cipelice, nez jel ce to ikad obuc... Oblacim ju sportski ko i sebe, udobno, ne volim tu sminku... Ne znam zasto se ljudi zapiknu stalno u te gluposti... 🙄

• Ivonne
    07. Listopad 2019. 13:04

Jutro😂
    Dobra tema- kupovanje gluposti.
    Znaš da neki vole to povlačenje djece - beba ko igračka i odrasle. Moja šogorica🤣🤣🤣 ono užas i kič i meni bljak. Naravno materijali sintetika.
    Moja je u bratovim trenirkama i bodijima. Vic na je i sve te neke stvari ni ne može obući. Tajice na njoj izgledaju uzas i jedva ih navučem.  Obukla jednom joj i pozdravila se s tim.
    Ja sam odmah odvojila stvari koje idu dalje i koje ja neću upotrijebiti. 
    Još mi najdraže dobiti bon ili pelene 😂😂
    A bake i djedovi, čekajte da porastu, ja ne pretjeruje kad kažem da ima preko 100 autica a i kutiju slatkiša. 
    Dajte im stavite kasicu prasicu pa kad požele nešt kupit nek ubace unutra 🤣🤣 recite da je to danas sutra za legiće.

krino
    07. Listopad 2019. 13:15

Nasi baka i deda ce otvoriti i stednju i kupovat drangulije... Nikak na zelenu granu

• Ivonne
    07. Listopad 2019. 13:44

Gle ukoliko ih ne uspiješ nagovoriti skupi sve što mu ne želiš ostaviti i prodaj na njuškalu ili faceu ako imaš 
    Prvo unuče s obje strane?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.