Dojim je… Bljucka ona i tokom dana, ali ne previse… Ovo povracanje je bas u mlazu i meni to izgleda jako puno, kao da si prolio punu salicu npr… Uopce nez kud joj to stane… Jede na zahtjev, ali se prejeda i zato se to desava… A ako joj uskratim, bojim se da joj nece biti dosta… Mah, bas mi je stresno to sad 😕
Prvo, ja ne dojim. Drugo, o bljucanju. Moj se isto nekada zna izbljucati ali bas onako podosta. Nekad nista. Nekad podrigne 10x onak suho, nekad ne podrigne nista, samo mu se izlije iz usta mlijeko. Ja se oko toga puno ne uzrujavam. Danas cijeli dan nije bljuckao pubo, a sad navecer me sat vremena nakon jela otusirao mlazom. Ali ne mogu reci da povraca. On se najede, podrigne i onda krene cvrkutat i mrdat i nakon sat vremena ima nesto za izbacit od tog silnog vrpoljenja. Ne pomaze puno ni sto usred jela gurne prst u usta. Prst! A onda i saku, moze i dvije. Izludi me to guranje saka u usta. Cijeli dan ne radimo nista nego te sake guramo u usta. I prste. Za izludit.
Potpisujem... Guranje šaka all day long 🤦♀️ izbacilo mu po obrazima sve crveno od sline i ruka sto ih trpa u usta. Preksutra nam je 3 mjeseca 🙏 inace se vec odavno pokusava okrenut na trbuh.. Zabija glavu prema naprijed i pokusava ali ga guza priteže 🤦♀️ danas na spavanju poceo glavu zabijat od krevet i okrene se na trbuh i zaspao 😳
Što se tiče kupovanja, bake i dide kupuju ali uvijek prije pitaju šta nam treba. I ja se izjasnim, to i dobijem. Ovi ostali kupuju totalno ne razmišljajući. Već sam nakupila jednu komodu punu robe koju smo dobili, od čega dobar dio neće moći nositi jer je profulana sezona. Tipa debela zimska jakna za dob od 9-12mj, a ona će 9 mj napuniti u 5.mj. I tako hrpa stvari, žao mi jer oni potroše novce a mi ne možemo iskoristiti. To ću ovih dana razvrstati i proslijediti nekome dalje.
Možda da im kažeš da to što planiraju potrošiti, odvoje i uplate na štednju za bebu ako imate?
Što se trpanja ruku u usta tiče, moja trpa stalno. I onda svi napadnu da je gladna pa im ne možeš objasnit da nije.
Što se tiče kupovanja, bake i dide kupuju ali uvijek prije pitaju šta nam treba. I ja se izjasnim, to i dobijem. Ovi ostali kupuju totalno ne razmišljajući. Već sam nakupila jednu komodu punu robe koju smo dobili, od čega dobar dio neće moći nositi jer je profulana sezona. Tipa debela zimska jakna za dob od 9-12mj, a ona će 9 mj napuniti u 5.mj. I tako hrpa stvari, žao mi jer oni potroše novce a mi ne možemo iskoristiti. To ću ovih dana razvrstati i proslijediti nekome dalje.
Možda da im kažeš da to što planiraju potrošiti, odvoje i uplate na štednju za bebu ako imate?
Što se trpanja ruku u usta tiče, moja trpa stalno. I onda svi napadnu da je gladna pa im ne možeš objasnit da nije.
Joooj daaaa, to sa "gladan ti je" izlazi na usi. Ili mu je hladno ili vruce
Curke, da malo skočim na drugu temu 😊
Kakva su vam iskustva s baby gymom? Imate? Vole bit u njima? Šta savjetujete kod njih? Kakva su vaša iskustva s tim? Kupuju nam ga za krštenje, a nemma pojma kakav bi tražila..
Kakva su vam iskustva s baby gymom? Imate? Vole bit u njima? Šta savjetujete kod njih? Kakva su vaša iskustva s tim? Kupuju nam ga za krštenje, a nemma pojma kakav bi tražila..
Mi imamo baby gym. To mu je tek sada postalo zanimljivo. TinyLove Sunny Day. Ima 4 igracke i ogledalo. Moze se prati u vesmasini i voli biti u njemu, ali ne predugo. Dojadi mu. Ali ako se ja s njim igram u tom baby gymu, onda moze i po sat vremena. Meni je to ok stvar. Vise sam si ja to zeljela nego sto je njemu napeto, ali isto je sada stariji i veci pa mu je zanimljivije.
Mi imamo fisher price baby gym, koristimo ga od njenih mj dana, zabavlja se u njemu pol sata - sat, ovisi kako je raspolozena.. meni je od velike koristi jer se sama zabavlja, a i njoj je fora i voli biti u njemu.. meni je to jedna od boljih investicija i preporucam 🙂
Jutro žene ☕ kako ste danas?
Ja dobila na poklon nosiljku, marka safety 1st. Je li itko čuo za te i koliko su pouzdane?
Ako je ovakva
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0187/4028/1408/products/image_4fc7f0c1-181f-4b05-91f4-ce25bb0c642c_700x700.jpg?v=1555107431
Ona nije ergonimska. Niti smiju bebici ovako visiti nogice (koljena moraju biti iznad kukova) niti taj dio iza leda smije biti tako tvrd i spuzvast (jer kraljeznica ne moze u tom u ispravnom polozaju)
Imamo, dobili na poklon i meni je preusper. Duuuuugo smo ga koristili, prvo je samo lezo i gledo (s cca 2 mjesec), pa je udaro igrackice, pa vuko, ima fora da se spuste lukovi, onda igracke budu dolje, a bebicu se stavi na trbuh, tako se igro kad je bio veci i onda vec kad je poceo sjediti sam mu poskidala te igracke i ovak se igro s njima
Samo trazi neki veseli i sareni (npr onaj ikea je bas neki bljedunjav 😏). Nas je tiny love monkey island, ali mislim da tog nema vise za kupiti
Bok cure. Ima koja iskustva s tjemenicom? Ne pomaze ni mustela, ni alphanova (tako nekako). Mazemo i bademovim uljem svaki dan. Nikako da je se rijesimo.
Uspjela sam danas jedan komadic iscetkat, a s njim je ispalo i nesto kosice, jel to normalno?
Ima ju vec skoro 3 tjedna, i minimalno prolazi...
Sortiraj odgovore
Najstariji