Nasa curka je eva. Isto je pocela sliniti prije jedno tjedan dana, sto mi je super jer je to dobar znak da nije dehidrirala 😅 al mislim da nece zubici tak uskoro. Makar pojma nemam kako to izgleda kad krecu i sto se tocno osjeca i bijeli na desnima 🙄. Oko zalezane glavice isto ne brinem jer ju non stop okrece s jedne strane na drugu i ustvari i onako lezi na obrazu. Ivonne, uzivaj kod frizera i vremena za sebe 😊 ja bi isla, al sam truba i treba mi sto godina da se odlucim na sisanje i neku promjenu 😅 mozda se ohrabrim do kraja godine.
Imas jos samo 2mj da se ohrabris. Meni je to premalo. Ove godine sam se vec sisala, ja cekam iducu ipak 😂 nedam kosu, nema sanse 😆 i meni je pocela ispadati sada. Do kad to traje?
E i ja upravo instalirala jastucic u krevet, buduci da imamo siroko povijanje, guza mu bude puno vislja od glavice pa malo balansiram s jastucicem, da ne bi bljuckao zbog tog kontra nagiba 🤔
🙈🙈 mozda onda ipak sljedece godine 😅.
Mi smo nasoj digli krevetic na uzglavlju, stavili stiropor ispod noga od krevetica da joj glavica bude visa od tijela i guze.
Nije ni ovo losa ideja, podmjestiti nesto ispod krevetica, hvala 😊
Cure, da li stavljate tople ili hladne obloge nakon cijepljenja? I koliko dugo ih držite?
Nasa curka je eva. Isto je pocela sliniti prije jedno tjedan dana, sto mi je super jer je to dobar znak da nije dehidrirala 😅 al mislim da nece zubici tak uskoro. Makar pojma nemam kako to izgleda kad krecu i sto se tocno osjeca i bijeli na desnima 🙄. Oko zalezane glavice isto ne brinem jer ju non stop okrece s jedne strane na drugu i ustvari i onako lezi na obrazu. Ivonne, uzivaj kod frizera i vremena za sebe 😊 ja bi isla, al sam truba i treba mi sto godina da se odlucim na sisanje i neku promjenu 😅 mozda se ohrabrim do kraja godine.
Kao da sebe slusam za otici frizeru, pola trudnoce sam govorila kako cu otici skratiti kose posto su mi do dupeta dosle a sad mi se vise ni neda ici al morat cu do kraja godine 😂😂
Ivonne, zašto ne uzmeš jastuk onaj za bebe protiv zaležane glave? A jesam i objasnila 😂😂😂 kad uopće smiju na jastuk? Ja imam taj s rupim skroz tanki, ali ne koristim jer spava na boku.
Šta ako se popiški ili ukaka tijekom presvlačenja? To propusti?
Super za mlijeko, moja više ne želi bočicu ☹️☹️
Svi se radujemo tom prvom odlasku kod frizera, meni se učinilo kao da sam vratila svoj stari život 😂 barem na tren 😆🙈
Moj zaspi na boku ali se okrene na leđa ali sam glavu okreće lijevo desno pa se nadam da nece bit te zalezane glavice 🤦♀️🤷♀️
Tako i moj. Uvijek na ledjima ma koliko god ja slagala one deke i rucnike za podboltat. Ali glavicu rotira lijevo, desno. Samo sto moj jos uvijek ima hematom jer nam je bila spica na porodu pa mu taj dio jos uvijek izgleda kao izbocina. Ja sam isto sva jadna oko toga, ali kaze dr da ce se to povuci. U bolnici su mi rekli za 6tj, dr kaze do 18mj… Ima lijepu glavicu s jedne str, a valjda je i s druge samo sto ja to ne kuzim zbog hematoma… ma nadam se da bude lijep na mamu 😛
Isto i moj sto se tice hematoma na jednoj strani izbocina,ne znam kad bi se trebalo povuc,vidi se samo da je manje nego kad se rodio bilo vise jajoliko
Jutro! Stariji u školu, Luce i ja spremamo doručak i☕.... divota....
Nego cure, kako ih oblačite sada? Što vam najčešće nose? Stariji, zimska beba, mi je neprestano bio u tuticama od pliša, bodi kratki rukav ispod. Ona mi je pak sada dok joș nije jako hladno, u hlačicama, čarapice, bodi kratki rukav i pamučna majica. Tutice mi sada ne dolaze u obzir jer je nosam u toku dana u nosiljci. Kad bude hladnije, kad krene sezona grijanja, mozda da joj stavljam bodi dugi rukav ispod? Rukice, nos joj bude hladan, ali prsa i iza vrata toplo... u kuci nam je oko 20, 21. 😀
Cure, da li stavljate tople ili hladne obloge nakon cijepljenja? I koliko dugo ih držite?
Hladne, definitivno. Netko je bio spominjao flastere koji se stave odmah nakon cijepljenja, imaju nekakav gel u sebi koji hladi ubodno mjesto 👌
Jutro! Stariji u školu, Luce i ja spremamo doručak i☕…. divota….
Nego cure, kako ih oblačite sada? Što vam najčešće nose? Stariji, zimska beba, mi je neprestano bio u tuticama od pliša, bodi kratki rukav ispod. Ona mi je pak sada dok joș nije jako hladno, u hlačicama, čarapice, bodi kratki rukav i pamučna majica. Tutice mi sada ne dolaze u obzir jer je nosam u toku dana u nosiljci. Kad bude hladnije, kad krene sezona grijanja, mozda da joj stavljam bodi dugi rukav ispod? Rukice, nos joj bude hladan, ali prsa i iza vrata toplo… u kuci nam je oko 20, 21. 😀
Ja isto tako obucem. Za nosiljku obucem carape, dugi pamucno bodi i neki kombinezon s kapuljacon. Imam jedan izvana fluffy, unutra pamuk. Nije onaj podfutrani jos
P.s. mi smo vec sat vremena vani. Jycer i danas se digo u 5:20. Prije svih budilica
Jako dobro!! Mi idemo u tri navrata, dva puta ujutro i popodne 👌, obožava biti vani. Kad pada kiša bude dosadna sama sebi 😂
Jako dobro!! Mi idemo u tri navrata, dva puta ujutro i popodne 👌, obožava biti vani. Kad pada kiša bude dosadna sama sebi 😂
Nas voli cak i kolica kad kisa pada. Onda mu stavimo onu kabanicu pa spava ko top. Dosta je dugacak pa mi nece uskoro stat u kosaru. Sad je od-do po duzini... 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji