Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Listopad 2019. 13:20

nena1986

shell

Cure, da li stavljate tople ili hladne obloge nakon cijepljenja? I koliko dugo ih držite?

Hladne, definitivno. Netko je bio spominjao flastere koji se stave odmah nakon cijepljenja, imaju nekakav gel u sebi koji hladi ubodno mjesto 👌

Frescopad, mi se sinoć cijepili, pa sam joj stavila. Dobila je temperaturu jutos, skinula sam joj čepićem.
    Što se oblačenja tiče, u kući je u hlačama sa stopalom i dugom bodiju. Uvijek pokrivena.

krino
    04. Listopad 2019. 13:44

nena1986

Jako dobro!! Mi idemo u tri navrata, dva puta ujutro i popodne 👌, obožava biti vani. Kad pada kiša bude dosadna sama sebi 😂

Neno, koliko ju dugo nosis? Moj je prije mj dana imao 5,8kg. Sad pretpostavljam da je kila gore. Ja sam jutros 1:50h nosila i crkla sam. Bole me ledja i sve. Postaje mi tesko ga u nosiljci nosit... Pa sta cu sad?!

04. Listopad 2019. 13:54

Moja cura jučer na vaganju 6200. I ja razmišljam o nosiljci. Morat ću malo istražiti koju uzeti.

katiesu
    04. Listopad 2019. 16:48

ma nikako ovdje pisati, kad i uhvatim vremena napišem čuda pa me izbaci, ufff sto budem ljuta. netko je spomenuo imena, moj je matija a seka se zove eva. ja sam isto koristila sušilicu s perilicom. super stvar, sad nemam i ne znam kako ću preko zime osušit ves 😩. 
    oblozi su s gelom i stvarno su super, koristila još sa prvim djetetom. sto se tiče tih zubica nemamo još problema, s malom sam imala tu ogrlicu ali ništa nisam skužila da pomaze pa sam bacila i bojala sam se da se ne povrijedi ili nešto 🥴

katiesu
    04. Listopad 2019. 16:50

e da još nešto, mom malom se sd već dogodi da prespava cijelu noć. već se dogodilo par put od pola deset do 7 ujutro. naravno a ja se bidim ko budala umjesto da spavam 🤣🤣

04. Listopad 2019. 17:44

Koliko dode taj flaster sto ga koristite kad se cijepi? 

04. Listopad 2019. 18:31

Budu 4 u paketu, oko 20 kn. Oni su jednokratni. Ali su super, zaljepe se za nogu, ne treba mrežica

04. Listopad 2019. 18:43

shell

Budu 4 u paketu, oko 20 kn. Oni su jednokratni. Ali su super, zaljepe se za nogu, ne treba mrežica

Okii, hvala bas imamo prvo cijepljenje 24-tog

04. Listopad 2019. 18:49

Pripremi obloge i čepiće, za svaki slučaj

04. Listopad 2019. 19:00

Nego da vas jos pitam ja bas dns isla vagnuti sebe i onda sebe i bebu i men ispada da je u 2 i pol tj dobila 800grama el to puno? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.