Cure, da li stavljate tople ili hladne obloge nakon cijepljenja? I koliko dugo ih držite?
Hladne, definitivno. Netko je bio spominjao flastere koji se stave odmah nakon cijepljenja, imaju nekakav gel u sebi koji hladi ubodno mjesto 👌
Frescopad, mi se sinoć cijepili, pa sam joj stavila. Dobila je temperaturu jutos, skinula sam joj čepićem.
Što se oblačenja tiče, u kući je u hlačama sa stopalom i dugom bodiju. Uvijek pokrivena.
Jako dobro!! Mi idemo u tri navrata, dva puta ujutro i popodne 👌, obožava biti vani. Kad pada kiša bude dosadna sama sebi 😂
Neno, koliko ju dugo nosis? Moj je prije mj dana imao 5,8kg. Sad pretpostavljam da je kila gore. Ja sam jutros 1:50h nosila i crkla sam. Bole me ledja i sve. Postaje mi tesko ga u nosiljci nosit... Pa sta cu sad?!
Moja cura jučer na vaganju 6200. I ja razmišljam o nosiljci. Morat ću malo istražiti koju uzeti.
ma nikako ovdje pisati, kad i uhvatim vremena napišem čuda pa me izbaci, ufff sto budem ljuta. netko je spomenuo imena, moj je matija a seka se zove eva. ja sam isto koristila sušilicu s perilicom. super stvar, sad nemam i ne znam kako ću preko zime osušit ves 😩.
oblozi su s gelom i stvarno su super, koristila još sa prvim djetetom. sto se tiče tih zubica nemamo još problema, s malom sam imala tu ogrlicu ali ništa nisam skužila da pomaze pa sam bacila i bojala sam se da se ne povrijedi ili nešto 🥴
e da još nešto, mom malom se sd već dogodi da prespava cijelu noć. već se dogodilo par put od pola deset do 7 ujutro. naravno a ja se bidim ko budala umjesto da spavam 🤣🤣
Budu 4 u paketu, oko 20 kn. Oni su jednokratni. Ali su super, zaljepe se za nogu, ne treba mrežica
Budu 4 u paketu, oko 20 kn. Oni su jednokratni. Ali su super, zaljepe se za nogu, ne treba mrežica
Okii, hvala bas imamo prvo cijepljenje 24-tog
Nego da vas jos pitam ja bas dns isla vagnuti sebe i onda sebe i bebu i men ispada da je u 2 i pol tj dobila 800grama el to puno?
Sortiraj odgovore
Najstariji