Nego da vas jos pitam ja bas dns isla vagnuti sebe i onda sebe i bebu i men ispada da je u 2 i pol tj dobila 800grama el to puno?
Nije. Moj je za 10 dana dobio 800g, pedijatar rekao super, samo nek napreduje 😊
12, ne 10.
A super vec gledam nije li to malo puno 😂😂😂 a na njoj se uopce ne primjeti jer je dugacka na muza 😊
Jako dobro!! Mi idemo u tri navrata, dva puta ujutro i popodne 👌, obožava biti vani. Kad pada kiša bude dosadna sama sebi 😂
Neno, koliko ju dugo nosis? Moj je prije mj dana imao 5,8kg. Sad pretpostavljam da je kila gore. Ja sam jutros 1:50h nosila i crkla sam. Bole me ledja i sve. Postaje mi tesko ga u nosiljci nosit… Pa sta cu sad?!
Jednom do dva puta na dan po jedan, dva ili tri sata u komadu. Ovisi koliko spava 😂😂😂🙈. Ima 5200 sada... nosiljka mi je super, uopce me ne bole leđa, veca koma mi je 20 min je nosat ovako bez iceg po stanu. Koju nosiljku imas? Da li su ti kopče dobro namještene? Ili je stvarno do tezine 😞
Nego da vas jos pitam ja bas dns isla vagnuti sebe i onda sebe i bebu i men ispada da je u 2 i pol tj dobila 800grama el to puno?
Nije puno. Još se tu odbije odjeća i pelena
Jer ti stvarno moze biti da ti nije dobar polozaj, a ne znam... ja vec razmisljam da si kupim i ring sling, ali posto ne znam nista o tome, morat cu se prije dobro raspitati... za doma bi ga koristila pretezno, mozda kad zatopli za po vani, jer mi je ova nosiljka odlicna za van za sada. Kasnije cu je moci okrenuti na leda, pa cemo vidjeti kako ce to funkcionirati 💪
Pelenu sam stavila cistu s mokrom je imala vise 😂😂
Moj se gol vagao 🙈 i svejedeno je pedijatar rekao super 😁 ma sam nek rastu, moj se malo ubudio. Mislim da ce bit prosjecne visine za deckica, mi nismo neki visoko, vec normalne visine oboje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji