Auuuuu Neno sretno danas onda uz što manje trčanja na wc.
Meni malac imao bronhitis (2g) a ja dobila crijevnu, oboje doma a ja ko crkotina. Dala sam mu da pretumbava ladicu samo da ja mogu malo leći.
Ok. Javit ce se on oko 2 ili 3 zbog gladi. Onda cu ga ispipat. Jesi li ti stavljala obloge na te upiknute pikice? Ja sam prerezala tu jednu kompresu pa mu stavila. Nije se bunio. Uf, sve mi je stresno kad je tak mali slatki. A ja nemam pojma. Mislim da me to neiskustvo cak i spasava od totalne sizike… Iako sm danas dosla s A4 papirom punim pitanja kod doktora 😂 i sve je fino odgovorio. Jos me i zeza covjek
ja sam stavljala te obloge i rezala na pola. rekla mi pedijatrica da se oblozi trebaju stavljati ne samo zbog otekline nego malo djeluju i u slučaju da se temp krene dizati
Joj neno, bas mi zao. Mislim da nikom od nas sad ne treba nikakva viroza a pogotovo ne crijevna 🙈 drzim ti fige da se sto prije oporavis.
Krino, kako je prosla noc? Nadam se da je proslo bez temperature.
Moja cura se danas prvi put po noci zalila da je gladna i to tocno 5 min prije budilice 😅
Neno i Ivonne, sretno danas, da vam dan prođe što brže i bezbolnije ☕
Ciniminis, super! Nadam se da će se sada buditi sama za klopu, vjerujem da je teško navijati alarm i ustajati. Ovako, kad zaplače, nema druge 😊
Oooo nemam ja crijevnu, to sam pisala za zadnji put kad sam imala a uz to malo dijete 🤣
Moja se buhtlica uspavala, sjedim i čekam uzbunu i mislim si da mi je dosadno, a kad krene ruke će mi otpast😂😂
Ciniminis, super! Nadam se da će se sada buditi sama za klopu, vjerujem da je teško navijati alarm i ustajati. Ovako, kad zaplače, nema druge 😊
Definitivno je lakse. Uz budilicu se lako zaspi a nasi malci se ne gase dok ne pristekas na sisu 😂 ko one budilice na kotacice koje trebas naganjat po sobi da bi ugasio 😂😂
Oooo nemam ja crijevnu, to sam pisala za zadnji put kad sam imala a uz to malo dijete 🤣
Moja se buhtlica uspavala, sjedim i čekam uzbunu i mislim si da mi je dosadno, a kad krene ruke će mi otpast😂😂
Odspavale smo od 6 do sada, i to je to. Prvi dio noci, ona visila po meni, nikako spavati, drugi dio ja na wc-u.... sad ujutro mi je malo bolje, bit ce da sam izbacila što sam trebala. Al se osjećam kao da me traktor pregazio, dvaput.
Krino, kako je prošla noć?
Dobro je bilo. Stavila mu ja te obloge koji hlade i super. Normalno je zaspao i spavao opet do jutra do 5 uvijek se u medjuvremenu probudi pa tako i sinoc oko pol 3, ali zaspi nakon 10ak min. Nisam sigurna jel se uopce probudi ili je to ona budna faza. Ujutro se u 5:15 probudio, u pol 8 opet lego i maloprije se digo. Ne pokazuje znakove stresa i razdrazljivosti za sad. Oko piikica se malo crveni, ali nema otoka... Stigne jos danas, al nadam se da nece. Cijepili se u 19:30 jucer. Proslo je dosta.
Neno, drzi se. Nadam se da se nesto "krivo sjelo", a ne viroza. Drzite fige, danas dolazi prva tura iz inozemstva. Tu su do nedjelje. Sutra drugi, a u sub. treci. I svi na nekoliko dana 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji