Imamo budnih faza,kad se nasisa,prominim je,ako ne zaspe onda lezi mirno u kolicima,zna i po sat vremena tako.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Super da je opet krenulo, mođda krene i meni.
Moj je budan možda 10 min između hranjenja i presvlačenja. Isto kao i tvoj Ena večinom se derači 😂. Al to se sve promjeni začas.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moj mali miš aja 😊
O ljubav slatka 😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗,medeni je😍. Moj neće u krevetić spavati ,u kolica ga stavim🙄…kaj se krvarenja tiče,malo krvarim malo ne,pa ni neznam kaj je normalno,nekad kod naprezanja i više…jučer imali grčiće,pojeo bočicu u pol 8 i onda borbe…kroz noć u 3 buđenja pojeo još jednu bocu a 2 put zaspao na sisi ,sad spava al se budi polako…otpao nam pupak navečer😀…eto poduže izvješće😀
O miš mali. Stvarno se muči al budu i ti grčići prošli. Moj spava po danu u krevetiću i po noći do prvog dojenja a ostatak odspava samnom na krevetu. Tak mi lakše, prikopčam cicu on spava a i ja 😂. Najviše je nervozan po danu i tad se nacicava a po noći (zasad) samo 2 ili 3 puta.
Moj najbolje spava vani u kolicima, odrapi i po 4h u komadu.
Confused meni isto žućkasti iscjedak 🤔. Čitsla sam da je to ok nekima duže nekima kraće. Ali meni fakat kratko 😥. Ali bitno da nemamo temp i da nas niš ne boli.
Evo ja opet procurila 😂 Malo me bolilo ko pred menzis i sad krvarim i ne boli nista vise.
Evo moje mrve i najsladeg pogleda 😍
😍😍😍😍 Mali slatkiš. Ona gledao kao da ima 2 mj 😍. Skoro sam je zaboravila iskomentirati.
Btw i ja opet curkam 😂. Pratim te
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moj mali miš aja 😊
O ljubav slatka 😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗,medeni je😍. Moj neće u krevetić spavati ,u kolica ga stavim🙄…kaj se krvarenja tiče,malo krvarim malo ne,pa ni neznam kaj je normalno,nekad kod naprezanja i više…jučer imali grčiće,pojeo bočicu u pol 8 i onda borbe…kroz noć u 3 buđenja pojeo još jednu bocu a 2 put zaspao na sisi ,sad spava al se budi polako…otpao nam pupak navečer😀…eto poduže izvješće😀
O miš mali. Stvarno se muči al budu i ti grčići prošli. Moj spava po danu u krevetiću i po noći do prvog dojenja a ostatak odspava samnom na krevetu. Tak mi lakše, prikopčam cicu on spava a i ja 😂. Najviše je nervozan po danu i tad se nacicava a po noći (zasad) samo 2 ili 3 puta.
Moj najbolje spava vani u kolicima, odrapi i po 4h u komadu.
Confused meni isto žućkasti iscjedak 🤔. Čitsla sam da je to ok nekima duže nekima kraće. Ali meni fakat kratko 😥. Ali bitno da nemamo temp i da nas niš ne boli.
Evo ja opet procurila 😂 Malo me bolilo ko pred menzis i sad krvarim i ne boli nista vise.
Evo moje mrve i najsladeg pogleda 😍
😍😍😍😍 Mali slatkiš. Ona gledao kao da ima 2 mj 😍. Skoro sam je zaboravila iskomentirati.
Btw i ja opet curkam 😂. Pratim te
Super za curkanje 💪
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Prijavljujem da nam je otpao pupak 🎉🎉🎉🎉.
Sa čim mažete guzu, njemu je crvenkasto i ima koji mali prištić jer stalno kaki pa mu valjda smeta 🤔.
Imam onu niveinu kremu kao sudokrem pa mu valjda to pomaže.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sa čim mažete guzu, njemu je crvenkasto i ima koji mali prištić jer stalno kaki pa mu valjda smeta 🤔.
Hi hi,odgovorila ti ja i tamo,bravo za pupak,mi bez svog ostali prekjučer...ja kažem Becutanom,al isto mu je malo crvenkasto od kakanja i vlažnih maramica valjda pa mu operem i osušim guzu poslje kakanja koji put umjesto VL.maramicom...a patronažna mi dala uzorak sudocrema i rekla da je to protiv crvenila guze ok...nas muči osip po ličeku,ko prištići,još se noktićima izgrebe..umivamo više puta dnevno,valjda bu prošlo..
Hi hi,odgovorila ti ja i tamo,bravo za pupak,mi bez svog ostali prekjučer…ja kažem Becutanom,al isto mu je malo crvenkasto od kakanja i vlažnih maramica valjda pa mu operem i osušim guzu poslje kakanja koji put umjesto VL.maramicom…a patronažna mi dala uzorak sudocrema i rekla da je to protiv crvenila guze ok…nas muči osip po ličeku,ko prištići,još se noktićima izgrebe..umivamo više puta dnevno,valjda bu prošlo..
Bude bude. To ti je njihovo čišćenje. Bude prošlo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja mazem guzu djecjom masti,onom iz ljekarne,nema mi bolje od nje...Eventualno Sudocrem u slucaju jakog crvenila koje s ovom ne prolazi.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Ja mazem guzu djecjom masti,onom iz ljekarne,nema mi bolje od nje…Eventualno Sudocrem u slucaju jakog crvenila koje s ovom ne prolazi.
Na tu sam kremu skroz zaboravila. Idem odmah u utorak po nju.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo i mene :) nisam ni znala da ste tu :D
Mi smo super , vecinom cicamo i 2x na dan papamo aptamil .
Guzu smo nakon kaj smo dosli doma mazali sudokremom jer je jako bila crvena , sad mazemo pavlovicevom iz ljekarne ☺️
Meni je na nozi vena natekla tako da bas ne mogu hodat i nadam se da nece doc do tromboze tako da ja nisam bas sjajno :/
Sortiraj odgovore
Najstariji