Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    27. Srpanj 2018. 12:24

Ena31

Majda23

Ivy otkad smo dosli iz bolnice, znaci 2 tjedna. Izasli smo s 3290 g, a sad imamo 3720 g 🤔
    Pharma bas dobro sto uziva u vodi, olaksa ti kupanje i vise se veselis tome. Moj vristi kad se kupa pa mi nije bas svejedno 😖 i super za kilazu, sad ste u plusu 😃
    Ena vjerujem da uzivas u novim stvarima. I ja jedva cekam otkrivati nove stvari 😃

Moj ne vrišti kad se kupa,smiri se i samo gleda kaj se događa ali mrzi kad ga izvadimo iz vode i brišemo, strašno je zimogrozan,a baš pazimo da bude toplo..nakon toga slijedi papica pa brzo zaboravi na brisanje 😂😂,danas budemo isprobali Nivea šampon i kupku u jednom,do sad smo samo u vodici čistoj ,jeste probale možda ?

Moja je imala drugačiji biser kad ju je patronažna izvadila i umotala u rucnik 😂 pokakala joj se 🙈  najdraže joj je piškiti i kakiti čim nema pelenu 🙈 bas se onak damski potrudi 😂

27. Srpanj 2018. 13:42

pharmamma

Ena31

Majda23

Ivy otkad smo dosli iz bolnice, znaci 2 tjedna. Izasli smo s 3290 g, a sad imamo 3720 g 🤔
    Pharma bas dobro sto uziva u vodi, olaksa ti kupanje i vise se veselis tome. Moj vristi kad se kupa pa mi nije bas svejedno 😖 i super za kilazu, sad ste u plusu 😃
    Ena vjerujem da uzivas u novim stvarima. I ja jedva cekam otkrivati nove stvari 😃

Moj ne vrišti kad se kupa,smiri se i samo gleda kaj se događa ali mrzi kad ga izvadimo iz vode i brišemo, strašno je zimogrozan,a baš pazimo da bude toplo..nakon toga slijedi papica pa brzo zaboravi na brisanje 😂😂,danas budemo isprobali Nivea šampon i kupku u jednom,do sad smo samo u vodici čistoj ,jeste probale možda ?

Moja je imala drugačiji biser kad ju je patronažna izvadila i umotala u rucnik 😂 pokakala joj se 🙈 najdraže joj je piškiti i kakiti čim nema pelenu 🙈 bas se onak damski potrudi 😂

😂😂A ribica mala😁,a Mihael se patronažnoj popiškio na vagu ,a kad mu je mjerila temperaturu u guzi onda se pokakio 😂,meni se popišao par puta kad sam ga skinula,obrisala i okrenem se da ću uzeti čistu pelenu😂😂. 

Napolitankica🍪
    27. Srpanj 2018. 13:55

Majda23

Evo i nas, malo vas teze pratim jer je maleni i dalje nervozan, stalno bi cicu, zna je ispustiti i onda vristi, ne mozes ga smiriti ni dati sise koliko bude ljut/nekad tuzan. Vec 2 dana umiremo od vrucine u kuci, mra zalost nemamo klimu da bar malo rashladi 😖 kako vi podnosite sve ovo? Htjela sam pitati kako oblacite bebe, moj je samo u bodiju, danas je bio malo u samoj peleni jer je bio vani pa mi se cinio vruc. Da li trebam cesce tako ga skinuti? Sto se tice kilaze, ja bas nisam zadovoljna. Do sad smo dobili oko 450 g, mozda to i nije bitno kao sto kazete, bitno je da redovno piski i kaka, ali me nekako pogodilo, cini mi se malo 😧 i da se pohvalimo, uspjeli smo se naruciti kod pedijatra, tj mama je onaj dan uspjela 😂 Naruceni smo u iducu srijedu i jedva cekamo 😊 uzv kukova su nam obavili dok smo bili u bolnici, vjerojatno su imali neki razlog koji mi nisu rekli ali je sve u redu i sad ce nam valjda pedijatrica dati uputnicu na pregledu.
    Puse od nas pa se cujemo kad stignemo 😘😘

Moj je u bodiju bez rukava ili kratkim rukavima.

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    27. Srpanj 2018. 13:56

pharmamma

Prvi kupanac odrađen,uživa u vodi 😁
    A vaga pokazuje 3140g..rođena s 3130,u sub otpuštena s 3000g 😊

Zenskica i po!

Mommy of 👦

franovamamita
    27. Srpanj 2018. 14:18

Ej cure
    Ja u guzvi muz ima rodjendan cak sam i tortu napravila brzinsku s piskotama i vocem 😀
    Ajme lijepih bebica i mama i vidim sve bebice lijepo nspreduju braaaaavo 😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    27. Srpanj 2018. 16:00

Moja se osipala od vrucine i vec dva dana je samo u pelenici ne cijeli dan al dosta :) 
    Vazemo se doma , imamo vagicu pa 1 tjedno popratimo 😊😊

27. Srpanj 2018. 16:04

franovamamita

Ej cure
    Ja u guzvi muz ima rodjendan cak sam i tortu napravila brzinsku s piskotama i vocem 😀
    Ajme lijepih bebica i mama i vidim sve bebice lijepo nspreduju braaaaavo 😘

Sretan rođendan želim mužiću 🙂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍷🍾🥃🥂🍻🍺,bravo draga i za tortu😘😘😘🤗🤗🤗,a slikica torte?😁

Majda23
    27. Srpanj 2018. 18:08

Ena mi ga koristimo, stavim samo par kapi jer me strah vise i za sad smo zadovoljni 😃
    Ivy svaka cast na 1/3 rucka, ja ne bi ni to mogla. Jedva uspijem po sobi nesta srediti a ne po kuci, hvala Bogu pa mi svekrva pomaze, inace bi umrli od gladi i ne bi imali sta nositi. Jedino uspijem skinuti ves sa strika 😂😂 
    Hope jesi probala malo fizioloske u nosic? Nama patronazna rekla da radimo preventivno
    Franova muzu sretan rodendan 🎉🎉🎉 i ja bi torte 😋 od trudnoce imam zelju za slatkim a prije nisam imala 😏

04.07. Matija 💜

27. Srpanj 2018. 18:36

Majda23

Ena mi ga koristimo, stavim samo par kapi jer me strah vise i za sad smo zadovoljni 😃
    Ivy svaka cast na 1/3 rucka, ja ne bi ni to mogla. Jedva uspijem po sobi nesta srediti a ne po kuci, hvala Bogu pa mi svekrva pomaze, inace bi umrli od gladi i ne bi imali sta nositi. Jedino uspijem skinuti ves sa strika 😂😂
    Hope jesi probala malo fizioloske u nosic? Nama patronazna rekla da radimo preventivno
    Franova muzu sretan rodendan 🎉🎉🎉 i ja bi torte 😋 od trudnoce imam zelju za slatkim a prije nisam imala 😏

Super,isprobati ćemo pa vidjeti,nadam se da se neće osipati, stavljala sam par kapi ulja u vodu Niveinog i dobio osip, sad imam od Schaume i Nivee pa ako nebude dobar jedan,bude drugi,ili neki,a ak ni to onda budemo kupili Mustelu iako je stvaarno skupa,mislim da 128kn😏.
    Fiziološka otopina je super za nosić,mi čistimo svaki dan,kiše često i skuplja mu se u nosić a nema temperaturu,moguće da je alergičan ko i ja🤔

pharmamma
    27. Srpanj 2018. 20:18

Ena ako će ti i na ovo reagirati,probaj za mustelu prvo dobiti testere,ponekad ih imaju u ljekarni..da ne bi bilo da baciš novce.. i pogledaj si i a-dermu..
    S fiziološkom smo i mi počele kapati,pogotovo nakon kaj je kod bljuckanja mlijeka bilo i kroz nos
    Franova sretan rođendan mužiću 🎉🎂😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.