Ena ako će ti i na ovo reagirati,probaj za mustelu prvo dobiti testere,ponekad ih imaju u ljekarni..da ne bi bilo da baciš novce.. i pogledaj si i a-dermu..
S fiziološkom smo i mi počele kapati,pogotovo nakon kaj je kod bljuckanja mlijeka bilo i kroz nos
Franova sretan rođendan mužiću 🎉🎂😊
Hvala draga 😘,bumo sutra vidjeli reakciju,evo okupali ga,nahranili,odvrištali malo i sad je mir malo ,spava😁🤣🤣.
Mandarina dobrodošla nam i ovdje ti i bebica 😘,kako ste?
Okupane i od pola deset cicanje sve čekam kad misli zaspat..patronazna ju je sapunom kupala,koji put i ja nakon nje,ali onda pocela mustelom i nesto od mixe dobila,za sada zadovoljna..a na nosic sam alergicna,cistim ujutro i navečer,pogotovo kad bljucne pa na nos izade,onda imam kaj čistiti,samo fizioloskom.mamama i bebama mirnu i prospavanu noc zelim🤗😴😴😴
Pozdrav svim mamama i bebama
Pridružujemo se ja i moja curka.
Bok mandarina neka si nam se pridružila 🎉🎉🎉😘😘😘.
Ena ja još svog perem u vodici i cijeloga prebrišem. Moji kikachi imaju osjetljivu kožu pa sam s prvo dvoje koristila eucerin a s vidom ću vidjeti kako i što.
Bojana i moj ima crvene točkice (osip) po tijelu i ličeku to bi isto moglo biti od znoja. Baš sam danas gledala kaj sad tak da dobro da si napisala.
Majda skuhala ručak do kraja jer je on do 14 bio super a od 14-21:30 nisam ga smjela spustiti nemiran, nosim ga nemiran, dam cicu nemiran pokušam uspavati urla. Ako on danas na cici nije bio 20 puta nihe bio ni jednom. Ugl dala mu Tiba kapi i zaspao, probudio se cikio i zaspao na trbuhu. Sad ga okrenem prije spavanja. Ugl težak dan
Sutra imamo prve goste a niš nisam stigla počistiti sva sreća napravih cheez cake.
Ljubim vas i oprostite na referatu 😂
Noćica 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moji spavaju a ja se nedam 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Al sad planiram , ja sam danas u ludnici , kuju smo vodili na sterilizaciju pa mi je u kuponi ..sutra imam ribanje iste 😂😂
Moja prva curka se od mustele osipala , a sada se ipak vracam kupanju samo sa par kapi bademovog ulja do prvih 6 mj a kosicu 1 tjedno sa niveom 👌🏻
Iii danas sam tako sretna jer sam jela lignje nakon stoo godina 😍😍
Jutro svima :)
Prijavljujem da sam skoro naspavana,ja i mrvica smo nocas spavale u krevetu od mlade(ona sa starijom na katu),tako da je bilo samo 2 puta pristekavanje na sisu i nastavak spavanja.Evo maloprije je podojila i opet je zaspala.Btw.djecji krevet ima zastitnu ogradu,da koja ne misli da sam luda pa se zajebajen i riskiram pad opet.
Kako ste vi spavale?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro drage moje😘. Confused super da ste se napajkile🤗. Kod nas bilo ok isto,jedino u 4 ujutro hitno čišćenje nosića jer sam primjetila da mu je začepljen pa nije mogao sisati,dali malo bočice,malo sise i pajkil do 8,sad opet spava 😂😁
Da se pohvalim,uspjela napraviti doručak,išli na kavicu s bebom, napravila saft i rižu😀😎🤩...a beba zaplače,dam mu sisu par minuta i nastavim kuhati..baš je dobar danas😊☺️.
evo slikica s kavice,moj mali bucko
Ena ima monolog danas😂😂😊😂...nezz kaj se događa,kod mene opet krv dole🙄😲😲,dal' je vještica došla ili zaostaci neki još...ko će ga znati..u ponedjeljak se moram napokon naručiti ginekologu ak nije na godišnjem...
Dan
Sve procitala ali niste upamtila bas sam danas jebeno umorna pa ne funkcioniram bas naaaaj...oci mi se sklapaju..nama danas mj dana bas mi je proletilo...🙂
Ena presladak je tvoj bucko 😍 a ovo bi mogla biti vjestica..
Confused bravo za spavanje😉
Mandarina dobro dosli 😘
Bojana jel bolje starijoj curki?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji