Proud wow 😍😍😍 a mali je pravi ljepotan 💙
Bojana preslatke sve tri ❤️😍
Majda bas mi je zao da se mučite 😞
Mi smo imale malo burniju noć,mučilo ju prduckanje i kakica pa nikako zaspati nakon dojenja..sad ona i tatica spavaju,a mama si je skuhala caj i čeka patronažnu..spava mi se prilično,al bas mi pase 20-tak min samo za mene..danas imamo vaganje, bas me zanima koliko će vaga pokazati 😊
Bojana preslatka ste😍😍, Majda drži se😘,Proudy 😘🤗tebi i klincima,bravo za kilažu, baš si fit😍😍,ja mogu samo sanjati o tome,trbuh mi splasnuo al eto sad opet napuhnuti ko žaba,očito se debljam od tog čestog papanja zbog šećera😭,moram početi više voća jesti a manje tih nezdravih gluposti za međuobroke... Pharmama 😘,svim curkama i bebicama puse šaljemo ,Miha je standardno,jede i bljuca..počeo se baš smijati u snu na glas,a kad je budan sve se više osmjehuje i proizvodi razne nove glasove,pokoji vrisak,nešto nalik gugutanju ,baš uživamo u otkrivanju novih stvari kod njega😁🤗
Prvi kupanac odrađen,uživa u vodi 😁
A vaga pokazuje 3140g..rođena s 3130,u sub otpuštena s 3000g 😊
Bravo za curu 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bravo za kupanje 😘😍🤗 i kilice😀😘
Ivy otkad smo dosli iz bolnice, znaci 2 tjedna. Izasli smo s 3290 g, a sad imamo 3720 g 🤔
Pharma bas dobro sto uziva u vodi, olaksa ti kupanje i vise se veselis tome. Moj vristi kad se kupa pa mi nije bas svejedno 😖 i super za kilazu, sad ste u plusu 😃
Ena vjerujem da uzivas u novim stvarima. I ja jedva cekam otkrivati nove stvari 😃
04.07. Matija 💜
Ivy otkad smo dosli iz bolnice, znaci 2 tjedna. Izasli smo s 3290 g, a sad imamo 3720 g 🤔
Pharma bas dobro sto uziva u vodi, olaksa ti kupanje i vise se veselis tome. Moj vristi kad se kupa pa mi nije bas svejedno 😖 i super za kilazu, sad ste u plusu 😃
Ena vjerujem da uzivas u novim stvarima. I ja jedva cekam otkrivati nove stvari 😃
Moj ne vrišti kad se kupa,smiri se i samo gleda kaj se događa ali mrzi kad ga izvadimo iz vode i brišemo, strašno je zimogrozan,a baš pazimo da bude toplo..nakon toga slijedi papica pa brzo zaboravi na brisanje 😂😂,danas budemo isprobali Nivea šampon i kupku u jednom,do sad smo samo u vodici čistoj ,jeste probale možda ?
Sve redom lijepe i mame i bebe :)))
Ena super za napredak :) cim se osmjehnu zaboravis na sve grceve i nespavanja :* divni su bebaci svaki dan nesto novo :)
Majda, Pharma super za kilice :)
Kiara se isto voli kupati :) i napokon smo imali dobru noc... malo ju muci nosic jer nam je u stanu stalno 30 stupnjeva pa moramo non stop imati klimu ukljucenu...
puse svima i uzivajte u danu i vikendu :**
Bravo Pharma za kilice i za prvo kupanje. Napredujete i to je najbitnije.
Ena bravo za malca, promijene se u tren a rastopiš swe kad se nasmiju.
Majda 450 g u 2 tj je i više nego dosta, nemaš nikakvog razloga za brigu samo tako dalje.
Sutra imamo goste uspješno napravila cheezcake i ogulila krumpir (1/3 ručka gotova 😂)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bravo Pharma za kilice i za prvo kupanje. Napredujete i to je najbitnije.
Ena bravo za malca, promijene se u tren a rastopiš swe kad se nasmiju.
Majda 450 g u 2 tj je i više nego dosta, nemaš nikakvog razloga za brigu samo tako dalje.
Sutra imamo goste uspješno napravila cheezcake i ogulila krumpir (1/3 ručka gotova 😂)
Bravo draga za dio ručka😀😘🤗😂,ja nisam..oprala sam suđe i malo pospremila po stanu samo,budem večeru valjda,ručak se švercamo kod svekrve😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji