Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vokak
    11. Prosinac 2018. 13:18

od sveg srca sam htjela napisat

Pia2018
    11. Prosinac 2018. 13:57

Hvala od ❤️😘

Marina

Dinosaurus
    11. Prosinac 2018. 15:31

Dajte mi napisite kakva izgleda kad krene zubic?
    Po prstom nista ne osijecam, nije nista ekstra nateceno ni crveno ali se vide male bijele tockice. Standardno slini vec sto godina i gura sve u usta. Zadnjih tjedan dana je posebno nervozan. 
    Te tockice bijele su ful male i nalaze se na mistu di bi tribala valjda izbit donja liva jedinica.. 

Nera
    11. Prosinac 2018. 17:57

Dinosaurus, Aria je prestala sliniti onako jako kao do tada, bila je nervozna, trljala je usi tako da sam pomislila da nema mozda upalu usiju. Dva dana prije izbijanja zubica je imala tri mekane stolice (inace ima  jednu dnevno) i taj dan mi nije dala da joj mazem gelom zubno meso jer ju je jako boljelo na dodir. Tada sam joj dala paracetamol.  Drugi dan sam osjetila pod prstima vrh zubica. Nista nije bilo posebno nateceno ni crveno. Doduse, nisam mogla dobro ni vidjeti jer cim bi joj malo povukla donju usnu, ona bi isplazila jezik 😀. Eto, tak je to islo kod nje. E da, istovremeno su izbile obje donje jedinice.

Nera
    11. Prosinac 2018. 18:21

Maja82 - u Irskoj smo 2,5 godine, suprug radi u arhitektonskom uredu, a ja sam upisala prekvalifikaciju za kozmetičarku, jer sam inace ekonomske struke i radila sam u državnoj firmi, a to radno iskustvo mi tamo ne znaci bas puno. Tak da se nadam da cu s tim poslom imati vecu slobodu, jer bi za pocetak radila samo pola radnog vremena i to u poslijepodnevnim satima, tako da se muz i ja mozemo organizirati da je uvijek jedno doma s malom. 

Japanka - porodiljni traje 26 tjedana, ali imamo pravo uzeti jos 16 tjedana neplacenog. Uglavnom zene rade do kraja trudnoce, vecina do 36. ili 38. tjedna jer se i tjedni koje uzmes prije rodjenja djeteta ubrajaju u tih 26. tjedana, tako da je svima u interesu raditi sto duze , kako bi sto duze bile doma kada se dijete rodi. 

Ena31 - sretno sutra na cijepljenju 😉

lucy233
    11. Prosinac 2018. 19:01

Imam dva pitanja, prvo koliko vaše bebe puta spavaju kroz dan i koliko dugo, onako u prosjeku?
    I drugo mame sa bebama sa zubićima perete li ih i kako?
    Ena sretno sutra 😊

11. Prosinac 2018. 19:17

Mihici je bilo crveno i natečeno dosta rak ra sam znala kaj ne,a i slinio ko lud,dobio te dvije donje jedinice i stalo al i dalje slini...hvala za sutra,ma ok bude to,brzo se on umiri,samo se bojim kasnije temperature i tog..a možda nebude,prva 2 puta nije...Lucy Mihica prek dana spava poslje svakog papanja,znači 3 puta,ovisi kako kad,od 20min do sat,sat i pol,nije svaki put isto...kaj bebač neće pajkiti? Imali smo i takvih faza...

ivymicek
    11. Prosinac 2018. 21:01

Čitala ali niš nisam zapamtila..
    Znam samo da je unirskoj kratki porodiljni... Kako onda mame dojilje doje? Vjerujem da su poslodavci fleksibilniji i sa se radi i na 4 h..
    Opet krv u stolici.. hjooj nadam se da je možda zbog naprezanja... Ne znam rade li se tako maloj bebi testiranja... Uf uf. Vjerujem da nije svejedno.
    Zaboravila na HOPE i i komentar o bambusu dakle čin činamo se opet u subotu?
    Lucy hm spavanje preko dana. Kako koje nejad je 20 min nekad je do sat nekad je preko sat (ali uz cicanje u meduvremenu) rijetko je 2 i više sata (samo ako je extra strgan)...
    Zubeke ja nisam svojima prala do godinr dana odnosno dok mi nisu dobrovoljno otvarali usta 
    NetKo je pitao kako izgleda zubek. Znači nama je natečeno i kada mu pogledam vide mu se dvije bijele linije na gornjem dijelu zubnog mesa.. samo što ne izbiju sli nikako. Nervoza je na desetu ne spavamo ni po danu ni po noći .žvače svr što dohvati i silovito trlja sve po zubnom mesu. Vidim da mu je teško sli ni lupocet baš ne pomogne..
    Ja bila s Ninom na božićnoj radionici u vrtiću dok je baka čuvala vida. Sve je dobro prošlo.
    Strgana sam idem jest i spavat.
    Noćica ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

MickeyMouse
    11. Prosinac 2018. 21:03

Pozdrav curke! Evo treći put ću se pokušati uključiti - treća sreća 😁 Nera me malo ohrabrila. Beba Josipa, 3 i pol mjeseca, idemo iduci tjedan na cijepljenje pa ćemo znati i težinu. Generalno je dobra beba, u zadnje vrijeme bi rekla da su je krenuli mučiti zubi pa slabije spava, slabije jede, gura sve u usta i trlja desni (pogotovo kad se dočepa mog prsta).
    Lucy - spava uglavnom tri puta dnevno. Prvo spavanje cca sat/sat i pol od buđenja ujutro i tu odspava točno pola sata, ni sekunde duže. Budi se u 7. Sljedeće spavanje ima oko podneva i to odspava ako je bolji dan sat vremena. Prije je spavala po dva/tri sata taj spavanac ali mislim da taj film više neću gledat 😁 i onda odspava jos pola sata/sat popodne oko 17h. 

ivymicek
    11. Prosinac 2018. 22:31

bebica10

Pozdrav curke! Evo treći put ću se pokušati uključiti - treća sreća 😁 Nera me malo ohrabrila. Beba Josipa, 3 i pol mjeseca, idemo iduci tjedan na cijepljenje pa ćemo znati i težinu. Generalno je dobra beba, u zadnje vrijeme bi rekla da su je krenuli mučiti zubi pa slabije spava, slabije jede, gura sve u usta i trlja desni (pogotovo kad se dočepa mog prsta).
    Lucy - spava uglavnom tri puta dnevno. Prvo spavanje cca sat/sat i pol od buđenja ujutro i tu odspava točno pola sata, ni sekunde duže. Budi se u 7. Sljedeće spavanje ima oko podneva i to odspava ako je bolji dan sat vremena. Prije je spavala po dva/tri sata taj spavanac ali mislim da taj film više neću gledat 😁 i onda odspava jos pola sata/sat popodne oko 17h.

Dobro došle curke! Obrazac spavanja kao i naš.
    Neka si nam se pridružila što nas više to bolje. 
    Tipkamo se sutra.
    Noćica al sad za stvarno 😜😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.