Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Srpanj 2018. 08:13

ivymicek

Jutro bebe i mame. Mi imali lošu noć. Frkanje, plakanje. Nije se pokakao od jučer ujutro. Od napinjanja bio tako vruć. Tisuću pitanja u glavi jel mu bilo previše bit na plaži jel se pregrijao, jel se prehladio, zakaj nemre kakati. Uf pa ti budi mama.
    Ja spavala jedno 3 h ali bit će bolje.
    Kako ste vi proveli noć?

Jutro. A miš mali,pa kaj ga muči😭,baš mi je žao...moj miš mali plače ko lud svako večer od oko 8,lud,gladan ili grčevi,ni sama neznam više jer mu dam bočicu s espumisan kapima,još malo cendrav i onda zaspi,sinoć mu dali jesti u 9 i spavao do 2, preskinuli,cicao i zaspao do pol 7🤔😀,pojeo i eto opet spava al nekak nemirno,glasa se u snu,malo stenje, ,malo zacvili,pa smijeh..a jučer nije kakao😯

Confused
    23. Srpanj 2018. 08:33

Jutro vam.Ivy zao mi je sto malenoga muci i sto si neispavana.Ja isto zadnje dvije noci losije spavam.Preksinoc u bolnici,aj to je logicno da nemozes spavat.Sinoc budenja u 12ipo,3,4ipo,6 i u 7 i 45 i evo budna je,guguce 😉 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nasdva
    23. Srpanj 2018. 08:47

Jutro
    Ivy baš mi žao malog Vida, bude mu bolje kad se pokaka.
    Moja Marta je jučer preko dana bila puno budna, noćas je javi gladna je i podoji 5 min i poslje ju nikako razbudit da se dokraja najede.
    Ja sam primjetila da kad popijem čaj za dojenje od Velede ja imam vjetrove, a Martu frče. Lovri uopće nije smetao pila sam ga na litre.

franovamamita
    23. Srpanj 2018. 09:29

jutro
    ivy bas mi zao,danas kad on spava daj i ti malo lezi...a biti mama je definitivno najljepsi ali i najtezi posao na svijetu...😙
    nama noc hvala bogu bila dobra od pol1 do 5:15 je spavao...dobro mi doslo jer navecer sam toliko vec bila iscrpljena da mi se vrtilo u glavi...
    sto se tice kozmetike kupsm ga u vodi s  par kapi hippovog ulja a kosu peremo s afroditinim ljubicastim samponom taaako preeedivno mirise predobar
    cure kako stojite s kilama ?ja na porodu izgubila samo 5kg i kuci prvi tjedan jos 4 i tako sad to stoji...imam jos 7kg viska kako to potaknuti da ode ?😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

23. Srpanj 2018. 10:52

franovamamita

jutro
    ivy bas mi zao,danas kad on spava daj i ti malo lezi…a biti mama je definitivno najljepsi ali i najtezi posao na svijetu…😙
    nama noc hvala bogu bila dobra od pol1 do 5:15 je spavao…dobro mi doslo jer navecer sam toliko vec bila iscrpljena da mi se vrtilo u glavi…
    sto se tice kozmetike kupsm ga u vodi s par kapi hippovog ulja a kosu peremo s afroditinim ljubicastim samponom taaako preeedivno mirise predobar
    cure kako stojite s kilama ?ja na porodu izgubila samo 5kg i kuci prvi tjedan jos 4 i tako sad to stoji…imam jos 7kg viska kako to potaknuti da ode ?😂

Ja sam zatrudnila s 75, došla na 86 i sad sam na 73😁,sve bilo u trbuhu😀,a ostalo mi trbuha dosta,pita me muž jučer da kaj sam trudna 😂😂..al nažalost brzo budem opet natukla,kolko moram radi dojenja siliti se da jedem ,tolko jer mi je šećer prenizak pa svako malo nešto u usta po manje obroke(veli doktor hipoglikemija??)

23. Srpanj 2018. 10:54

franovamamita

jutro
    ivy bas mi zao,danas kad on spava daj i ti malo lezi…a biti mama je definitivno najljepsi ali i najtezi posao na svijetu…😙
    nama noc hvala bogu bila dobra od pol1 do 5:15 je spavao…dobro mi doslo jer navecer sam toliko vec bila iscrpljena da mi se vrtilo u glavi…
    sto se tice kozmetike kupsm ga u vodi s par kapi hippovog ulja a kosu peremo s afroditinim ljubicastim samponom taaako preeedivno mirise predobar
    cure kako stojite s kilama ?ja na porodu izgubila samo 5kg i kuci prvi tjedan jos 4 i tako sad to stoji…imam jos 7kg viska kako to potaknuti da ode ?😂

Ma bude otišlo draga,ne brini,trčkaranja oko klinaca i vrućine ove..a i rano još, nedavno smo rodile🙂

Confused
    23. Srpanj 2018. 11:15

franovamamita

jutro

Meni porodom otišlo 6 kila,kuci jos 2,5 kg,tako da mi je ostalo jos 3 skinit da se vratim na kilazu s kojom sam zatrudnila,a onda mi krece prava borba.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Yvone
    23. Srpanj 2018. 12:13

Ej drage mamice! Bojana super da ste obavili krstitke, svaka čast za toliko ljudi doma,  hrabro. Ja cu zvati samo najuži krug, restoran i to je to. Preslatke su ti cure!!!💓Bombončići💓Pharma, neka ste vi domeka, Anastazija je prekrasna!!! I samo ti pitaj, vidis i mi kojima je drugo smo isto u dilemi kako, zasto, a gdje ne s prvim. Ivy bas mi je žao tebe i Vida što frče. Mi smo super, imamo vrlo malo frktanja. Jedno 2 dana nisam pila onu svoju kamilicu jer me dohvatila nekakva crijevna viroza i tad mi je plakala. Dala sam njoj malo da popije i imali smo stvarno lijepu noć. Kaka nakon skoro svakog podoja i po danu i po noći. Od kozmetike koristim Mixu, za dalje imam Becutan. Kad to potrošim onda si želim Trudi.Mi čekamo goste, već su počeli nekidan zvati jel mogu doć. Ja se dobro osjećam pa sam pristala. Iako ja osobno ne idem nikom prvih barem mjesec dana. Puse vam svim mamama i bebicama😘😘😘

Yvone
    23. Srpanj 2018. 12:19

Sto se tiče kila zatrudnila sa 58,5 u trudnoci došla na 61. Kad sam došla iz bolnice bila na 56. Nakon tjedan dana došla na 54. I sad sam jos na toj kilaži. Ja sam u minusu u odnosu na prije trudnoce. I to mi odgovara. Za to je zaslužna prehrana za gestacijski. Treba uvesti međuobroke. I ne previše ovih praznih kalorija tipa keksa, sladoleda, čipsa. I to je to. Bar kod mene. Sve drugo mi je ostalo isto, kuhana hrana mi je br 1. Sad mi malo problem radi dojenja, ali budem probala po malo uvoditi namirnice pa cu vidjeti jel joj smeta. 

Yvone
    23. Srpanj 2018. 12:25

Ena, probaj sa brusnicama, grožđicama si pomoć kad padne šećer. A kile i trbuščić budu s vremenom otišle bez brige. Meni se nakon 1. Trudnoce trbuh zadržao dosta dugo. Sigurno 4,5 mjeseci. Sad mi je puno prije sve splasnulo. Ali sam nakon ovog poroda bogme osjetila kontrakcije. Boljelo me kao trudovi 2 dana. Zato se valjda tak brže povuklo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.