Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pipimadre
    22. Srpanj 2018. 15:41

Franova, narucila sam kapi preko njihove stranice plant.hr. Danas isto super situacija, neka tako nastavi! 

Confused, drago mi je da je sve proslo dobro sa curicom, hvala Bogu. Moja isto spava samnom, al mislim da cu je nakon tvoje price ipak prebaciti u krevetic. 

• Pipimadre
    22. Srpanj 2018. 15:45

I zaboravila sam napisati za pelenski osip, ona je isto imala, iako nije bio jak. Nakon sto smo izbacili vlazne maramice osip se povukao, znaci samo topla voda, vatice, posusiti pa namazati kremom (ja koristim jgl). Isto sam je prvih par dana pustala malo bez pelene kod presvlacenja. Proslo je za par dana. Sad samo preko noci koristim vlazne i to waterwipes, odlicne su stvarno ali i skupe, 99,9%voda, hipoalergene. O njima sam citala na stranim forumima i bas se iznenadila kad sam ih vidjela u dm-u. 

nasdva
    22. Srpanj 2018. 16:17

Confused

Evo bio nam je doktor,idemo kuci Bogu hvala.

Super, joj mogu mislit kako si se prepala

nasdva
    22. Srpanj 2018. 16:17

Ena31

Imamo osip od pelenicom,help😭

Bepanthene mast meni zakon

nasdva
    22. Srpanj 2018. 16:21

Bojana curke su preslatke 

bojana27
    22. Srpanj 2018. 18:55

Mi doma samo s vodom i brisemo guzu :) maramice koristimo po potrebi ako mjenjamo pelenu di nemamo vodice 😊😊
    Hvala zenske ❤️
    Sta koristite za pranje ? Mazuckanje ? 

22. Srpanj 2018. 19:02

bojana27

Mi doma samo s vodom i brisemo guzu :) maramice koristimo po potrebi ako mjenjamo pelenu di nemamo vodice 😊😊
    Hvala zenske ❤️
    Sta koristite za pranje ? Mazuckanje ?

Kupanje samo vodicom jer mi se od ulja sav osipa, samo tjeme mažem Baby uljem Nivea,guzu Becutan kremicom, Sudocrem po potrebi.. vjerojatno sam ja kriva za taj osip jer smo promijenili vlažne maramice 😭

bojana27
    22. Srpanj 2018. 20:16

Ja nju kupam s niveom , do sad sam trudi a sad s nivee necu prelazit , guza pavloviceva ili sudokrem a ulje sam isto niveino dobila pa cu probat do sad sam s mixom 

Majda23
    22. Srpanj 2018. 21:24

Confuse mogu misliti sto si se uplasila. Ja sam inace veliki paranoik sto se tice bebe, stalno ga provjerava jel dobro, jel dise itd. Ali bitno da je s bebom sve u redu 😉
    Bojana curke su premedene i super za krstenje, vjerujem da vam je sad puno lakse, jedna obaveza manje 🎉🎉
    Franova super za ljulju 😊 
    Guzu brisemo violeta vlaznim maramicama, jedino ako se jako pokaka onda operem guzu. Inace mu guzu mazem pavlovicevom. Nama je sudokrem zakon, cim se malo ospe namazem i prode, ali poslusaj confused ako zatreba 😊 od sampona i kremica koristim nivea i za sad smo zadovoljni

04.07. Matija 💜

ivymicek
    23. Srpanj 2018. 07:53

Jutro bebe i mame. Mi imali lošu noć. Frkanje, plakanje. Nije se pokakao od jučer ujutro. Od napinjanja bio tako vruć. Tisuću pitanja u glavi jel mu bilo previše bit na plaži jel se pregrijao, jel se prehladio, zakaj nemre kakati. Uf pa ti budi mama.
    Ja spavala jedno 3 h ali bit će bolje. 
    Kako ste vi proveli noć?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.