Greta i Toni su prekrasni 😍😍
Ivy, smeta Vidu ciscenje nosica s aspiratorom na usisavac? Ja sam ga bas danas kupila. Nije prehlađeni, za svaki slucaj.
Jeste vi mozda cistile nosic od smola i kad nisu prehlađeni bili? I da, cistite li usi s stapicima ili ne?
26.8. Ivan 💙💙
Ivy, smeta Vidu ciscenje nosica s aspiratorom na usisavac? Ja sam ga bas danas kupila. Nije prehlađeni, za svaki slucaj.
Jeste vi mozda cistile nosic od smola i kad nisu prehlađeni bili? I da, cistite li usi s stapicima ili ne?
Ja čistim nosić u kad nije prehlađeni,kad vidim da ima nešto,malo fiziološke da otopi i povučem,imam na baterije..uheka čistim štapićem ali samo izvana pokupim kaj ima,malo s vlažnim pa osušim s suhim
Ja ponekad počistim i Nikola čak i voli aspirator! Kad čuje usisavač se smiri, a kad vidi aspirator radi smiješne face :-D
Ajme, vaši dečki i cure su baš veliki! Mi smo prošli tjedan imali tek 5660g i 59cm :-D Al maleni smo rođeni.. Doduše, to mi pomaže kad ga treba uspavat nunajući! Jer to da sam zaspi je SF.
Čestitke na punim mjesecima!!!
Slatkici Greti sretna 4 mj 😘😘😘😘
A za sve ostale 😘😘😘 od Tonija, jedino u lezaljci nekad zaspe sam, sve ostalo je sisa 😂, voli jako sisu i po danu nam je svaki sn kratak, noc je standardna samo je problem ova dva dana zacepljen nosic pa mu smeta, a usisavač u aspirator inace obozava Al jutros je bila dreka samo takva
Kod nas je centralno pa mu sad redovno vlazim sterimarom, a usi prodemo samo vanjski dio
Za sve preglede, kg i cm 😘😘
Mrzim rast zubica - temperatura, cendra od jutra do navecer, proljev, osip po licu, manje jede. Jos kao slag na torti zatvorilo joj se lijevo oko i krmeljavo, srecom imamo doma Tobrex kapi da preveniramo skroz zatvaranje oka.
Greta je prekrasna 😍😘
Mamica šaljemo puse da bude lakše 😘😘😘
Moje maleno bi se danas samo mazilo,plesale smo po stanu i sad spava na meni ☺️
Greta je prekrasna 😍😘
Mamica šaljemo puse da bude lakše 😘😘😘
Moje maleno bi se danas samo mazilo,plesale smo po stanu i sad spava na meni ☺️
A slatko 😍
Mrzim rast zubica - temperatura, cendra od jutra do navecer, proljev, osip po licu, manje jede. Jos kao slag na torti zatvorilo joj se lijevo oko i krmeljavo, srecom imamo doma Tobrex kapi da preveniramo skroz zatvaranje oka.
Ajoj draga,baš mi je žao,mrvica malena😭. Nek brzo prođe sve to😘
Dinosaurus pricekaj pa vidi oce se ponoviti! Normalno moze biti tih trakica povremeno pogotovo ako se naprezu. Nama je bilo par x i onda nesto vise uz sluz i malo proljevastih stolica i zelenijih. Moze ti bit i uz neku virozu ako je npr nosic zacepljen moze se javit krvi malo. Ako je vise treba testirat na viruse i bakterije a iskljucit mlijeko, jaja i orasasto i citrusno.
Cokica moze jedan lavor 😁
Tu je neka blesava susnjezica i kisica kao, bljak. Volim snijeg al kad sam unutra 😁 Kad bi trebala izac pogotovo s njom mrzim sve padaline!
Evo ka za ne falit danas cili dan nije kakao. Cekamo tu kaku ka napete puske 😂 A valjda ce bit ok..
Hvala ti Maja82 na odgovoru 😊
Mi smo isto u prehladi koristili aspirator sta ide na usisavac i prolazilo je ok. Sad mu ocistim stapicem ako mogu dohvatiti ali ga mrzi i odma pocne plakat. Ako ne mogu dohvatiti onda prvo sa malo fizioloske.
Bebice su preslatke!
Moj D isto nekad zaspe sam ali to moraju bit sve varijable zadovoljene dakle najeden, suh, obavio kakanje, obavio podrigivanje i jako umoran. Mislim da se iz ovoga moze zakljucit da rijetko kad zaspe samostalno 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji