Ena cestitam na krstenju! Pharma vama na prihvacanju dude i drzim fige za daljnje spavanjr!
Lucy mali mis 😍😍😍
Jos shoping.. bila sam.dosad par x s njim u ducane al kratko.. u gradu al ne u centrima. Tam je previse ljudi a mene glava boli od onih svijetala bolesnih pa ni ja ne volim ici ionako. Iako sad bi sama otisla biloooogdje, ono u bauhaus 😂
Htjela bi jos za Bozic kupit neku igracku kaj ono il svira il projicira one zvijezde il nes prica.. nes cu naci. I kuglu bi jaaaa! Di to ima? Bubamara?! Robicu sam vec kupila i nes dobila.
Preporučam medeka iz bubamare,svira potiho i projicira zvjezdice,ne prejako,to je Mihael sad dobio,ooduševljen je,može ga cijelog držati i gristi jer je mekan i fino ga je uspavao sad😀
Super hvala! Jel to ovaj chicco moj prvi medvjedic ili? Mozes uslikat?
Ena cestitam na krstenju! Pharma vama na prihvacanju dude i drzim fige za daljnje spavanjr!
Lucy mali mis 😍😍😍
Jos shoping.. bila sam.dosad par x s njim u ducane al kratko.. u gradu al ne u centrima. Tam je previse ljudi a mene glava boli od onih svijetala bolesnih pa ni ja ne volim ici ionako. Iako sad bi sama otisla biloooogdje, ono u bauhaus 😂
Htjela bi jos za Bozic kupit neku igracku kaj ono il svira il projicira one zvijezde il nes prica.. nes cu naci. I kuglu bi jaaaa! Di to ima? Bubamara?! Robicu sam vec kupila i nes dobila.
Preporučam medeka iz bubamare,svira potiho i projicira zvjezdice,ne prejako,to je Mihael sad dobio,ooduševljen je,može ga cijelog držati i gristi jer je mekan i fino ga je uspavao sad😀
Super hvala! Jel to ovaj chicco moj prvi medvjedic ili? Mozes uslikat?
Je,to je taj😀
Cestitke na krstitkama mali M💕
Ima i kornjaca sto daje te zvjezdice, vidjela na kupime.
Mommy of 👦
Cestitke na krstitkama mali M💕
Ima i kornjaca sto daje te zvjezdice, vidjela na kupime.
Hvala draga😘. Ja sam kupila kornjaču preko e kupi,s adapterom dođe al mi je preglasna
...nezz kak mi je fotke u tekst ubacilo a ne na kraj al eto da nas vidite pošto sam obećala😀😉...nisam ga stigla slikati doma prije nego smo krenuli samog😭
Ajme ena što ste slatki ❤️. Mali frajer je prekrasan i vidi se strpljiv. Super mi je ova košuljica i prslučić (ili mi se čini).
Dobro jutro!!!
Obzirom na bubanost ok noć. Bili budni jedno 2 i po sata ali zaspao i još siroček spava.
Kašalj mu je grozan pa danas idemo dokici.
Mislim da ga i grlo boli jer i mene boli.
Pijem kavicu i idem spremati klince za vrtić.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro,cure!
Evo za početak kavica za neispavane
Ena,baš ste zgodni !Jel to Miha na slici žvače onu krsnu košuljicu
??Ogladnio čovjek od sve procedure
.
Iskreno,baš vam zavidim svima kaj ste već obavile,meni sa svakim danom sve više muka od sve te procedure.Mislim da bum kad to prođe odma 10 kila lakša.
Kod nas je bio standard ko i svaki dan-zaspala u pol 12,buđenje u 7,pojela i spava dalje.
Vrijeme je odvratno i već vidim kak bum ju morala u klokanici popodne odnest van,kad stavim Juniora spat jer inače bu nemoguća.Mislim popodne skoknut i do Lidla.Od danas su neke stvarčice za bebe na akciji,zapele mi za oko hlačice-3 komada 55 kn.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro mamice 😀. Je Ivymicek,košuljica,prsluk i leptir mašnica😂😂
Hej zenske!
Ena - cestitke na krstenju, oboje ste bili bomboncici 😘
Ivy - zao mi je radi prehlade, zelim vam brzo ozdravljenje 😘😘
Moja beba muku muci sa zubima i dalje, temp 37.6, proljevasta stolica, cendranje, odbijanje jela ako nije skroz hladno i tak.. danas od 5h do 7h bila budna pa natrag zaspala jedva
Vidim da se o svijetlecim i pjevajucim igrackama pise, mi imamo smedjeg medvjedica koji pjeva twinkle twinkle i fora joj je
Sortiraj odgovore
Najstariji