Sad bi već malo krenuli sa nekom kašicom pa ne znam ni sama koliko toga treba dati,pedijatar kaže pa par žlica,nekako ćemo se snaći
Ivy, ajojjj, mis mali, drzim fige da bu bolje cim prije 🤞🤞🤞🤞😘... Mrvac mali, bas mi ga je zao 😥, znam kolko sam se ja patila sa svojim drugim djetetom sa inhaliranjem non stop.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Lucy preslatki je! Hvala nadam se da ce i kod nas proc brzo, bas cu pitat i za betrion.
6x mama i mi idemo svaki dan van doduse u kolicima. Stavila ju par x u klokanicu doma dere se. Dal imate za van strample pa hlace? Ja jos nisam strample stavila ima deblje ono odjelce zimsko.
Ivy drzite se!
Ja sam svojem stavila strampe i hlace i taj kombinezon kad je bilo 5 stupnjeva, a kad je bilo 10 bez strampi. Strah me da se ne prehladi, a i da ga previse ne utopljavam 🙄
Ivy, bas mi je zao malca.... brzo ozdravljenje👼👼
Ivan spava, idem mu pripremim vodu za noc i ja idem spavati. Laku noc 😊
26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure! Ena jako ste zgodni! Mi se digli malo ranije oko 7, kakanac ju probudio.. sad malo opet papa/njonja. Opet mi je juce imala krvi u kakici iako mlijecno izbjegavam, moze bit izgleda jaja il orasasto isto da smeta 😣 moramo ic gastricu. Nadam se da je samo glupa alergija 😣
Evo i kod nas se pojavile trakice krvi. Tri stolice danas uredne i onda zadnje nesto malo sta je izaslo uz jak prdac ima te trakice. Bas sam se pripala. Jedino novo sta sam uvela u prehranu su psyllium ljuskice. Nadam se da je samo alergija... Trebam li mu odmah nositi kaku na analizu ili vidjeti prvo hoce li se ponoviti?
Jutro
Evo mi od 5 i pol budni, samo nešto gunđa. A ja jedva gledam
Jutro!
Cokice,kava ti je zakon.Lavor kave .
Kod nas pada snijeg ko bedast ...mrzim zimu i mrzim snijeg
.
Moja curka spava,pojela u 7 i nastavila.Ak bu ovaak padalo danas bome nejdemo van.Bit će veselo onda .
Ivy,kak je Videk?Jel bolje kaj?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro mamasitee, nije nas bilo par dana imali ludnicu u kući gosti stalnoo pa ja preglađena nisam stizala nista.. Ajme Ivy pa Vid bubani ma kako, njega bas zahvati dosta toga nazalost bas mi je zao 😭😭nadam se da ce proci brzo i da su ostale bebice ok!! Ja samo bi napisala nakon vala gostiju koliko nekulturnih ljudi ima božee, i to zasjedanje do beskonačno a dođe se vidjet beba no comment.. Sad malo odmaranmo ko bake par dana da i njene prijateljice nas dođu posjetit pa i to sad moramo izdrzat jao.. Cokice skuhaj mi kafu inače je ne pijem a sad bi mogla, i btw nek neko stavi malo rakije u nju😭😂😂😂
💙Bartol💙
Jutro
I kod nas duga i teska noc, zacepljen mu nosić...😥
Ivymicek da nam Vid sto prije ozdravi 🤞 🤞
Ena i Mihael i mama su bili prekrasni čestitam vam na krstenju
Nisno se bas javljali svaki dan smo bili u skitnji, Al eto nas sad s vama tu
Donijela mi je kuma vagu, u nedilju je imalo 6890,kontrola nam je 5.12 i prvo cijepljenje
Veliki su u skoli, muz na poslu ja i moj malac sami svako jutro
I dok tipkam gospodin zaspao u ljezaljci
Hej zenske!
Ivy - bas mi je zao zbog malca, nadam se da ce brzo ozdraviti! 😘😘 ja sam sa starijom od njene 1.godine svakodnevno imala inhalator u ruci.
Noc koma, budila se svakih 2 sata, uspjela sam je uspavati prije 20min, nadam se da ce odspavati bar sat vremena da malo predahnem.
Kaj se oblacenja tice, ja svojoj sad oblacim dugi bodi, stramplice, duga majica, duge hlace i kapa i skafander.
Sortiraj odgovore
Najstariji