Dobar daaaan! Evo i nas iz lutanja! Malo nosanja, malo kolica, malo plakanja... Pa u krug!
Pharma, pa nasi su rođendanci - i nama je danas 4mj!
:-)
Ad drzim na sobnoj temp. Inace vodu prokuham, toplu drzim u termosici i kad treba samo u bocicu stavim vode i praha.
Za lice imamo dj mast, za tijelo mustelu. Ja vodim dite svukud sa sobom, i van iu ducan. Doduse ni ja ne volim centre, ali sto cu kada imam nesto za obavit uzmem ga. Malo suza, malo kupnje i dobro je.
Ugl, dobre sam volje,pila sam kavu na suncu citala novine, muz setao s njime- bas dobro dodje. Sad spava u nosiljci ja hodam po kuci i tipkam vam.
Za van ga obucem a ono, bodic, hlace, majica, carape, ima ono plisano odjelce, deka po tome. Planiram kupit sad bas one navlake-deke za kolica za zimu. Ima li koja to? I iskustva, prijedlozi...
Ena, preeeedivan je! Bas mi izgleda ozbiljno i veliko :-)
Moj mali ne stavlja jos nogice prema ustima. Samo prste ruke. Zna se slupcat pa onako nogice su u zrakum okrece se s ledja na bok, trbuh vise ja inzistiram, on bas ne voli, ali stavljam ga zbog vjezbe. Glavicu cvrsto drzi. Eto do tuda smo dosli. Iduci tjedan sam na pregledu s njime pa cu vidjet sta i kako jos poboljsat.
Mommy of 👦
Marija divni ste 😍
Napolitanka sretna i vama 4 mjeseca 😘
Shoping centri...bili smo par puta kad je bas jak vjetar,nisam za stalne odlaske ali nisam ni za totalno izbjegavanje..
Dosla nam je podlogaaa
Marija neka si se ti nama napokon malo javila 🙂 lijepi ste 💙 baš je velik Ivek
Lucy, bucko mali slatki 💙 podloga je zakon 😂
Mi smo našeg samo jednom vodili u šoping centar, nismo inače za to ni jedan ni drugi, pogotovo dok je ovako mali, ali tad sam mu uzimala nosiljku pa mi je trebao 😁
Rađe barem 10 min na svježi zrak pa ako treba samo ispred kuće/zgrade. Al to je opet sve na nama i našim željama. Kad bude veći ići će sigurno kad tad.
Noge u usta ne stavljamo, ali lovimo koljena pa su sad i izgrebana. Ti mali noktići rastu ko gljive poslije kiše. Ne znam samo kako ću mu na nogama izrezat ih.
Ena nadam se da je sve super prošlo 😁
Jutro,cure!
Kaaavicaaaaaa
.Usput se odmaknut od doma i zluftat solo,cijeli tjedan se tome veselim ko malo dijete ,ko da idem na ne znam kakav izlazak
.Još će danas i muž kuhat ručak.Ma di ćeš bolje
Ena,čekamo izvještaj i sličke od malog šminkera
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
jutro! ja cu ovu na 12 sati. neka mi najbjelja😋
vidim spominjalo se ime barbara 🧐😆
japanka moze vise tabova i na mobu. ja sjednem za komp jednom u 2 tjedna, ako i toliko, zamisli citabe da tako rjetko pisem! 😂
muzic puzic jucer bio slobodan, danas radi pa mi se sve zbrckalo. jucer mi bila nedjelja! jucer bili malo po trgovinama, tocnije usli u 3 u roku 2 sata jer moj muz nije shopingoholicar, al taj kad nest smisli i trazi..🤦🏻♀️ Hoce onu duzu jaknu, ispod guzice, sa krznom oko vrata..koja je to picajzla kad probava. ja se te picaboce ni ne sjetim gledat na odjeci kad kupujem. a nas mali covjeculjak je spavo svo vrijeme. ne smeta ni glazba u trg., ni prica, ni guzva.. samo da je vani i da guzica vidi puta! ko mater 🙈😊
6xmama dobar provod! danas kuham tvoj specijalitet bolonjez😉😁
lucy malac je pravi secer! bucika mala!
bojana i tvoja pincileza🤗 smjeskic mali!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro! hvala na kavici 😁
Noć po starom,zaspala u 9,buđenje 6.30,3 cickanja..al je opet uspjela sama zaspati navecer 🎉
6xmama super za izlazak 😁 ko bi reko da će nam odlazak u dućan predstavljati takav gušt 😂😂
Barbara bravo za skitanje i Sebijev spavanac 👍🏻
Marija i lucy 😍😍❤️❤️
Napolitanka sretna 4 mj i vama 😘
Hej zenske!
Nama noc standard - zaspe u pol 8, spava do pol 7 s dva budjenja za jelo. I dalje mi manje jede preko dana i bas je nervozna; glupi zubi 😣
Ja bih tak sa starijom u kino gledati novog Grincha, ali muz triperira oko ostajanja doma s malom - kaj ako bude plakala, kaj ako se pokaka, bla bla bla... fali mi druzenje 1na1 sa starijom 😭
Danas smo na rucku kod mojih, sarma se kuha 🤗
Lijepi dan svima zelim 😘
Pozdrav, j sinoc sama s malim ostala, ali zaspao oko 7 pa oko 8 i po se budio pa nastavio. Ja opeglala i gledala voice 😂 sada gledam di smugnut :-) jooooj te radosti oko "izlazaka". Neki dan sva sretna isla u postu i dm 😂😂 samaaa! Lutrija covjece!
Mommy of 👦
Evo, decko spava pa da natipkam nesto 😊
Nismo na kraju isli u ducan s njim, rekli smo da si necemo oprostiti ako se zarazi s necim. Tak da je tata sad sam otisao sopingirati, isto si hoce jaknu kupiti
Moj Ivan zaspi oko pol 10, onda buđenje u 1 pa oko 5 i spavanje do 8 negde. E sad, problem je ak se on razbudi, nakon ada je budan sat i pol. Puno bolje je bilo dok je cicao, lijepo je odma zaspao.
Napolitanka, ja sam narucila zimsku vrecu za 200kn iz trgovine junior zagreb, iznutra je flis. Ali iskreno, cini mi se da nije bas za preniske temperature, tak za iznad 5 stupnjeva. Bolje kupiti u ducanu i probati debljinu. Makar ja nebi jos ni isla van s njim na nize temperature, ipak ce tek 3 mjeseca navrsiti.
Lucy, decko je pravi ljepotanko bucko 😍😍 a i podloga mi se sviđa. Vidjela sam na face te podloge, isto cu Ivanu neku morati nabaviti, al ne jos...stignem 😉
Puno sam u zaostatku, al buden probala pohvatati.
26.8. Ivan 💙💙
Jutroo
Mi smo bili budni od 6 i pol do 8 i pol pa još malo odspavali. Ali onda je tata čuvao malo da se ja mogu još malo izležavat. Baš mi je falilo to 😁🙈
6xmama i Barbara super za izlazak 😁 ja se isto tome veselim 😂 idući tjedan jedva čekam muller i c&a 😂 i plan je frizer i farbanje u petak 😁
Pharmamma super za A i spavanje s dudom. Ubacila sam je i ja u košaricu 😁 to i termosica i kuglica za bor s otiskom i došla košarica skoro na 500kn 😮
Marija, priključi nam se u klub s istom podlogom 😂 mi u grupi na fejsu valjda skoro svi imamo 😂
Mi isto na ručku kod svekrve, gulaš od divljači i njoki mmmm
Sortiraj odgovore
Najstariji