Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    19. Studeni 2018. 09:41

Jutro ☺️
    U nas noc standardno, s nekoliko budenja ali navikla sam dosad..
    Ena divni ste 😍 Miha pravi frajer
    6xmama super za spavanje stvarno ti je divna curka zna da mama ima puno posla 
    Mi danas krecemo s dohranom, taman se tikvice kuhaju..nadam se da će sve dobro proc

ivymicek
    19. Studeni 2018. 10:05

Ena predivno 😍😍😍.. inisam ni skužila za košuljicu i žvakanje... Sve treba probat 😂.
    Mi smo krstili svoje kad su imali 9 mj pa ćemo tako i vida.
    Lucy sretno s kašicom 🤞 fige da će prihvatit Bolje od Vida 😂...
    Uspavala promuklog mališana. Ne čuje ga se ni kad plače jer je toliko promukao. Alimoram ga pohvaliti bio ne strpljiv s inhaliranjem i sa usisavanjem šmrkljića. Ok ususavanje je prošlo otimanjem i plačem ali smo isisali. 
    Idem kuhati 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    19. Studeni 2018. 10:13

Jutro cure! Ena jako ste zgodni! Mi se digli malo ranije oko 7, kakanac ju probudio.. sad malo opet papa/njonja. Opet mi je juce imala krvi u kakici iako mlijecno izbjegavam, moze bit izgleda jaja il orasasto isto da smeta 😣 moramo ic gastricu. Nadam se da je samo glupa alergija 😣

lucy233
    19. Studeni 2018. 10:44

Malo smo radili face ali sve smo pojeli i smijali se iza 😎
    Nisam miksala, malo sam zgnjecila i pomjesala malo vode u kojoj se kuhalo. Rekla bi da je dobro prošlo 
    Ivy,nadam se da bude bolje, samo neka spajki tako im brze prolazi. 
    Majo, i F je to imao nama je pedijatrica dala Betrion mast i rekla da izbjegavam mlijeko. Namazali smo tri dana mast i vise se nije pojavljivalo

ivymicek
    19. Studeni 2018. 11:22

lucy233

Nisam miksala, malo sam zgnjecila i pomjesala malo vode u kojoj se kuhalo. Rekla bi da je dobro prošlo
    Majo, i F je to imao nama je pedijatrica dala Betrion mast i rekla da izbjegavam mlijeko. Namazali smo tri dana mast i vise se nije pojavljivalo

Anme što je sladak mali Hajdukovac 😍!
    Bravo za papicu.
    Maja baš zeza

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Studeni 2018. 11:24

lucy233

Presladak je bucko mali😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗,super da hoće kašicu😀.

Marijaa30
    19. Studeni 2018. 11:28

Bok😊
    Ena, divni ste oboje 😊😊
    Lucy, na cemu to decko lezi, ljuljacka neka il?
    Ivan je zaspao oko 9, spavao do 8, 1.buđenje za papanje u 1h, a drugo u 5. Prva dobra noc jer je zaspao odmah nakon bocice.
    Poceo si je jako gurati rucice u zube, a vidim na desnima bijelo i to bas dolje na jedinici, drugi tjedan ce navrsiti 3 mjeseca. Moguce da su mu zubici poceli nicati? Meni se cini prerano 🙄
    6xmama, ja sam gledala prognozu i do petka smo u kuci😓😓 hladno i kisa sa snijegom. Ici ce malo na terasu jer je natkrivena🙄

26.8. Ivan 💙💙

lucy233
    19. Studeni 2018. 11:41

Marijaa30

Bok😊
    Ena, divni ste oboje 😊😊
    Ivan je zaspao oko 9, spavao do 8, 1.buđenje za papanje u 1h, a drugo u 5. Prva dobra noc jer je zaspao odmah nakon bocice.
    Poceo si je jako gurati rucice u zube, a vidim na desnima bijelo i to bas dolje na jedinici, drugi tjedan ce navrsiti 3 mjeseca. Moguce da su mu zubici poceli nicati? Meni se cini prerano 🙄
    6xmama, ja sam gledala prognozu i do petka smo u kuci😓😓 hladno i kisa sa snijegom. Ici ce malo na terasu jer je natkrivena🙄

Je ležaljka je, ali se dize do sjedeceg položaja pa može i kasnije kao hranilica. Evo dat cu ti link di ima detaljno
    https://www.magicbaby.hr/cam-lezaljka-giocam-col-222.html

6xmama
    19. Studeni 2018. 11:41

Lucy, pa to je pravi mali gurman, vidi ga kak je sretan😁. 
    Marija, ja idem i po ruznom vremenu u setnju, samo ne mogu onda Juniora sa sobom uzet, pa cekam dok ga stavim spat i onda nju turnem u klokanicu, kisobran i idemo. Barem pola sata. Inace mi mozak na slamku popije do kraja dana. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    19. Studeni 2018. 11:58

lucy233

Marijaa30

Bok😊
    Ena, divni ste oboje 😊😊

Je ležaljka je, ali se dize do sjedeceg položaja pa može i kasnije kao hranilica. Evo dat cu ti link di ima detaljno
    https://www.magicbaby.hr/cam-lezaljka-giocam-col-222.html

Super je... meni je susjeda dala svoju koju je njezin mali imal od rođenja, al Ivanu taman nogice dođu di je zeljezo i jako rice pa ga necu stavljati nutra. A drugu imam koju mi je sestricna dala je od 6mj na dalje, ono je ljuljacka pa mora sjediti...
    6xmama, onda obavezno.. dobro je da hoce biti u klokanici, mi smo probali, al nece 🙄 al cuvati se hoce u polozaju kao da je u klokanici 😅 nema veze, ne nosim ga stalno, voli se lezati i igrati pa nije problem 😊

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.