Jutro mamice. Eto izvješće u kratko,u crkvi malo plača na polijevanje glavice,onda papao i zaspao,bilo je ok do 9 kad je krenula histerija,otišli do mojih,papao malo,spavao pol sata,vratili se na feštu i izdržao još oko sat i pol,negdje do 1(u međuvremenu pojeo kašicu od jabuke),došli,legli i spavao do 10 uz jedno 2 cickanja,sad papao i zaspao. Premoren je jadničak i boji se glasne muzike,zato je i plakao tak jako. Sve u svemu uspješna fešta,super hrana,muzika,konobari,odaziv ljudi..nezz do kolko se ostalo još,čekam muža da mi prepričava😂..fotkicu stavim kasnije jer nisam stigla s mob fotkati ništa..nadam se da ste mi sve dobro,naspavane..pročitam zaostatke kasnije pa se javim,sad nas čeka čišćenje doma😬. Hvala vam kaj ste me se sjetili jučer i hvala na lijepim željama i čestitkama. Ljubimo vas sve Miško i ja😘😘😘🤗🤗🤗
Cokica,kužim te skroz hahahah mi isto uzeli te kuglice za sebe i poklone,ubacila još par stvari jer kao ubrzo krećemo s dohranom kad ono cifra preko 800 kn 😂 na kraju sam brisala pola hahahah
Ena super ste vi to odradili,a danas lijepo odmorite..😁😘
Ooo Ena bravo za malca što je bio dobar i što je fešta bila uspješna!
Marija slatki ste i neka vas tu
Lucy koji slatki bucko 😍😍😍 bobon.
Hvala za kavu pijem sad virtualnu i pravu.
Mi smo bolesni, temp 38-38.5 kašalj i pun nos. Extra smo cendravi i slabije cikimo (to me brine). Suta bum ga odvela dokici da ga posluša.
Pharma 🎉🎉🎉 za uspavljivanje i ajanje!
Naručit ću si wubannub za xmas 😂😂😂. Možda mi se ostvari želja 😂.
6xmana uživaj u shopingu i ja ga volim jer se malo maknem.
Pusam
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena cestitam na krstenju! Pharma vama na prihvacanju dude i drzim fige za daljnje spavanjr!
Lucy mali mis 😍😍😍
Jos shoping.. bila sam.dosad par x s njim u ducane al kratko.. u gradu al ne u centrima. Tam je previse ljudi a mene glava boli od onih svijetala bolesnih pa ni ja ne volim ici ionako. Iako sad bi sama otisla biloooogdje, ono u bauhaus 😂
Htjela bi jos za Bozic kupit neku igracku kaj ono il svira il projicira one zvijezde il nes prica.. nes cu naci. I kuglu bi jaaaa! Di to ima? Bubamara?! Robicu sam vec kupila i nes dobila.
I mene zanima o kakvim kuglicama pricate?
A ovo za projiciranje zvjezdica sam vidjela u bubamarinom katalogu... ja cu sad neki dan otici u soping sama, malca bude mama pazila. A4 papir je pun s popisom stvari 😋
Ena, cestitke na krstenju... slikicu jedva cekam 😊
Ivy, drzim fige da Vid im prije ozravi, bubano malo 🙄
26.8. Ivan 💙💙
https://m.svijet-beba.hr/ideje-za-poklone/novorodence/bebini-otisci/40/39/1663 😁
Ena super za krštenje, drago mi je da je sve dobro prošlo!
Pharma, kako uspije sama zaspati,kakooo?! Odaj nam tajnu
Ivy nadam se da budete bolje čim prije..
Odlasci u shoping...neznam otkad sam rodila jesam otisla a da se nisam vratila s necim za njega 😅
F je danas imao dva spavance po uru i po, bas nas je počastio.
Nadam se da su sve bebice mirne i dobre 😘😘
Ena cestitam na krstenju! Pharma vama na prihvacanju dude i drzim fige za daljnje spavanjr!
Lucy mali mis 😍😍😍
Jos shoping.. bila sam.dosad par x s njim u ducane al kratko.. u gradu al ne u centrima. Tam je previse ljudi a mene glava boli od onih svijetala bolesnih pa ni ja ne volim ici ionako. Iako sad bi sama otisla biloooogdje, ono u bauhaus 😂
Htjela bi jos za Bozic kupit neku igracku kaj ono il svira il projicira one zvijezde il nes prica.. nes cu naci. I kuglu bi jaaaa! Di to ima? Bubamara?! Robicu sam vec kupila i nes dobila.
Preporučam medeka iz bubamare,svira potiho i projicira zvjezdice,ne prejako,to je Mihael sad dobio,ooduševljen je,može ga cijelog držati i gristi jer je mekan i fino ga je uspavao sad😀
Ivymicek žao mi je zbog prehlade,puse ozdravilice vam šaljemo 😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji