Ivy šaljemo puuuno pusa malom mišu da čim prije ozdravi 😘😘❤️❤️
Cokica hvala na kavi 😁
Nivami 😍😍
I kod nas snijeg,ali se zasad slabo prima..al me veseli gledat ga ovako iz toplog stana 😁 da moram na posao,mislim da mu se ne bi veselila 😂
Jutrooo
U nas neće snijega bit vjerojatno uopće pa sam malo i ljubomorna na vas
Vidim par zacepljenih nosiva, drzim fige da stalno brze prodju
F jos spava, ali samo zato jer je sinoc produzio do 22:30
Ali moram ga pohvaliti, nije zaspao na standardnom hranjenju u 21:30, malo se mazili kad sam vidjela da je pospan nosila ga 10 minuta spustila još budnog u krevetić mazila 10 minuta i zaspao je tako.. ni ja ni dragi nismo mogli vjerovati da je uspio tako zaspati.
Čak mi odgovara ovako da nekad produži do 9 zaboravila sam kako je jesti doručak u miru
Jutro curkice. Noć loša. Budio se u plaču svaka 2 h. Jedva sam ga smirivala. Valjda je sanjao usisavanje smrkljića iz nosa. Čini mi ke malo bolje. Bilje iskašljava i nije više promukao. Dakle umorna sam i zen mi ne radi pa sam sva nervozna. Nisam ni kavu još popila tako da Cokice jedan lavor tebi i jedan lavor kave meni 😂.
I zaprešić prijavljuje svoj prvi snijeg 🎉🎉🎉🎉. Ja ga stvarno volim.
Klinci oduševljeni, pripremila im skafandere za vrtić ali će svejedno biti do kože mokri.
Tipkamo se.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curkice 😘. I kod nas snijeg ko lud,sve je bijelo vani,ne volim ga nikakooo
Ivy nadam se da je krenulo na bolje 🤞😘
Ja bi snijeeeg 😍😍 mislim da ga meni najbliže ima malo na Platku
Dinosaurus pricekaj pa vidi oce se ponoviti! Normalno moze biti tih trakica povremeno pogotovo ako se naprezu. Nama je bilo par x i onda nesto vise uz sluz i malo proljevastih stolica i zelenijih. Moze ti bit i uz neku virozu ako je npr nosic zacepljen moze se javit krvi malo. Ako je vise treba testirat na viruse i bakterije a iskljucit mlijeko, jaja i orasasto i citrusno.
Cokica moze jedan lavor 😁
Tu je neka blesava susnjezica i kisica kao, bljak. Volim snijeg al kad sam unutra 😁 Kad bi trebala izac pogotovo s njom mrzim sve padaline!
Vec ima 4 mjeseca 🎈
Ajme kako sam medena 😍😍😍😍... Mamica predivna vam je ❤️❤️❤️. Čestitke na puna 4 mj
Ja ne znam kako vama ali meni dani proletili 😱
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vec ima 4 mjeseca 🎈
Preslatka je !
Ivy,meni isto vrijeme ide ko ludo,dan mi prođe sam tak,ko niš!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji