Dobro jutro klokanice!
Slabo smo aktivne zadnje vrijeme jer ne stizemo pisati i citati ali evo moram vidjeti da li netko ima slicnu situaciji…
Naime moja mala zadnjih par tjedana nemirno spava nocu (sto smo pripisivali zubicima) ali zadnjih nekoliko noci to nije normalno…jedan od problema je to sto spavamo skupa u krevetu i dojimo. Ona se meni probudi noću po 20 puta samo na sekundu i trazi sisu,kako sam ja u totalno premorenom stanju nemam snage za borbu i plac (nosanje) i jednostavno joj dam sisu u usta. Vjerujem da je to nervoza povezana sa zubima. Nazalost dudu sustavno odbija i pljuje. Svjesna sam da joj treba utjeha jer jako malo posise. Generalno imamo boljih i losijih dana,po danu nekad spava super…nekad slabije i na nocno spavanje ona ide vec oko 7-8 do 6-7 ujutro ali ima periode kroz noc kad jednostavno se konstantno budi i trazi sisu. Uz to dosta nemirno spava,cesto me place u snu. Hvala na vasim iskustvima i ako imate neke prijedloge svi su dobrodosli.
Osim tog ona je zadovoljno dijete…
Moja starija je bila takvo dijete, jednostavno se stalno budila po noci i trazila cicu, tako je bilo 16 mjeseci dok nisam poludila i prestala ju dojiti jer vise nisam mogla.
Jutro😀. Sretno na pikici🤞🤞😘😘.
Mamica tak je i Mihael bio,svakih par minuta buđenje,samo bi stavio sisu u usta i nastavio,čim bi ju maknula plač,dudu isto nije htio,bili su zubići u pitanju kad su tek krenuli i potrajalo je nekih tjedan,dva pa se malo stabiliziralo iako se i dalje budio češće al ne tolko..znam da nije neka utjeha i vjerujem da si premorena jer sam i ja bila ali proći će😘😘. Miha se noćas budio par puta,malo bi ga podragala prvo pa ako se ne smiri dala cicu, uglavnom ok,jutros pojeo 160 ml od 200,napredak😂,dala sam mu mlačno..Ivymicek tnx za kavicu😀😘.
Nek prehlade čim prije prođu😘
Hvala na komentarima drage cure odrastaju oni i mi skupa s njima 😅😢
Dobro jutro klokanice!
Slabo smo aktivne zadnje vrijeme jer ne stizemo pisati i citati ali evo moram vidjeti da li netko ima slicnu situaciji…
Naime moja mala zadnjih par tjedana nemirno spava nocu (sto smo pripisivali zubicima) ali zadnjih nekoliko noci to nije normalno…jedan od problema je to sto spavamo skupa u krevetu i dojimo. Ona se meni probudi noću po 20 puta samo na sekundu i trazi sisu,kako sam ja u totalno premorenom stanju nemam snage za borbu i plac (nosanje) i jednostavno joj dam sisu u usta. Vjerujem da je to nervoza povezana sa zubima. Nazalost dudu sustavno odbija i pljuje. Svjesna sam da joj treba utjeha jer jako malo posise. Generalno imamo boljih i losijih dana,po danu nekad spava super…nekad slabije i na nocno spavanje ona ide vec oko 7-8 do 6-7 ujutro ali ima periode kroz noc kad jednostavno se konstantno budi i trazi sisu. Uz to dosta nemirno spava,cesto me place u snu. Hvala na vasim iskustvima i ako imate neke prijedloge svi su dobrodosli.
Osim tog ona je zadovoljno dijete…
Moja starija je bila takvo dijete, jednostavno se stalno budila po noci i trazila cicu, tako je bilo 16 mjeseci dok nisam poludila i prestala ju dojiti jer vise nisam mogla.
I moj Luka je bio takvo dijete. Dok je cikio je cikio stalno po danu i po noći.
Kupila sam skafander za vida preki mojekrpice.hr za 30 kn i danas mi dode skafander a u paketu još i 2 piđame +2 bodija i majica. Baš me teta obradovala.
I još stojim u dućanu s Vidom u klokanici gužva i onda me striček pusti prek reda tak da sam odmah bila gotova.
Kakav je vama dan...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sve mi se čini da i kod nas kreće muka po zubicima..plakanje svako malo,sve je u ustima,nervozna,ne može zaspati il se probudi za 10-15 min pa krene plakat..izašle malo van jer je taaako divno toplo,ali cijelo vrijeme cendra,grize prste,klokanicu..tek će 1,a već se osjećam iscrpljeno 😕
Dan cure
Obavili pregled i cjepivo...dobio je 1600g u 2 mj tako da smo sada na 6,900kg i dugacak je 65cm🙂
Kaze da su desni otecene dosta i da Ce uskoro zubi pa zato ta nnervoza jer ga sigurno boli...malo je plakao nakon cjepiva...sad sisa oblog drzimo i nadam se da cemo izbjeći temperaturu ali kaze dr ako je imao prvi puta da Ce i sada vjerojatno 😣
Ivy bas super kada ti tako netko uljepša dan 😘
Pharma joooj morala sam se smijati na tvoju izjavu da je tek 1 a vec si iscrpljena...eh to su te slatke muke 😘😘 i samih mi bude cesto tako,drz se 😘
Mamica jedino da napokon neku dudu kadete koju Ce prihvatiti mada moj prvi nakon 4mj nije vise jeo po noci ali trazio onda dudu 159puta uh...proci ce i to 😘
Ena super da Miha bolje danas papa😘
6xmama kad si ti rekla da ides kod svog ginekologa?
Bubanima zelimo da sto prije ozdrave 😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ej Curke. Svim bubanima drzim 🤞Da sto prije prođe! Mamice i nama je to noćno buđenje krenulo prije tjedan,dva neznam vise ni sama... točno tak Kak si opisala.prije se budila 2-3 puta po noći a sad stalno.Povezujem sa zubima. Ivy, bravooo za super dan!! Nek tako i ostane, zaslužili ste!!! Franova,super da je prošla pikica i nadam se da neće dobiti temperaturu. Mi smo i dalje isto.Sinoc imala temp.,dala Čepić. Danas mi se ne čini bas nešto jako topla. Nezz jesam jos nekog zaboravila...
Franovamamita držimo fige da nebude temperature😘🤗. I drugu turu je pojeo,cijelu,opet mlako, očito je bilo do toga,a i pomakli smo malo razmak,na 4 sata. Sad smo vani s kolicima i pesekima bili u šetnji,sjela malo na dvorište,on spava u kolicima. Kasnije idemo vidjeti dom u kojem bude krštenje u subotu,sve me strah kak bude on to podnio,hrpa nepoznatih koji ga hoće dirati,nositi😲 a jučer ga je prva susjeda tak splašila da je sve jecao od plača😲😲
Mamice, nadam se da se nećete jos dugo mučiti... bunim se oko vas dvije mamice 1985 i 1110😁 Vrijedi za obje 😀
Pharma, definitivno zubici... a meni su sa starijim najgore muke bile ta prva dva. Kasnije nisam niti skužila dok ne bi bio vani.
Mamice,evo i mene prehlada ulovila,ooodlično,snemam temp al nosi grloi glava da ne puknu,sta mogu uzimati?
Franova super dečkić,bas je velik, bravo!! I nadam se da će F bit ok od pike da neće doći temp.
Ivy vidiš kako male stvari odmah poprave dan ,superr, i ima dobrih i loših ehh da bi bili svi dobri
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji