Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    12. Studeni 2018. 14:23

Franova, malac je bome fajn komad decka 😁, bravo! Mozda i ne dobije tempicu,moji su znali sam na prvu dozu dobit, pa posle ne. 
    Sutra ujutro idem ginicu 😥, delat mi ne bu mogo nis, danas krenulo brljavljenje, znaci sutra je menga tu-druga od poroda, tocno na 28 dana... Al bude me bar uputil kaj dalje, dao uputnice ak treba i to. Vidjet cu kaj bu reko. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    12. Studeni 2018. 14:24

Ivy, vidim imas fin dan. Krpice su menizakon za tak neke stvari kupit... I uvijek kada sam kupovala tak nekaj za klince su znale cure dodat nekaj u paket. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    12. Studeni 2018. 16:48

6xmama

Ivy, vidim imas fin dan. Krpice su menizakon za tak neke stvari kupit… I uvijek kada sam kupovala tak nekaj za klince su znale cure dodat nekaj u paket.

Ja stalno nekaj kupujem na krpicama 😂🙈.
    Svim bubanima želim što brže ozdravljenje!!! Lupocrt 1000 meni pomogao i čaj i med.
    6xmama držim fige da nije niš strašno 🤞🤞🤞.
    Franova bravo za mališu odlično je dobio i to je sad već pravi frajer 🎉🎉🎉. Držim fige da ne dobije temp.
    Nama sa zuboproblemi a želim da što prije izbiju a sa što manje muke.
    Bebice koje su bubane želim da što prije prođe

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    12. Studeni 2018. 19:18

Drzim fige bubanima i zubanima 😘😘😘
    6xmama sretno! Nadam se da ce rec da ponovite za 3 mj i da bu onda ok .
    Cure hocete se cijepit protiv gripe?
    Barbara mislim da je ideja s vjezbanjem suuuper! Nadam se da ce bit fora mama s bebama za druzenje i upoznavanje!

Napolitankica🍪
    12. Studeni 2018. 21:17

Svih da vas pozdravin i zazelim bebama mirnu noc, a bubani da ozdrave! Danas sam tako slomljena. Preko vikenda mi muz konstantno uskace ovo mi dođe kao šok 🙈 svakih uru i po nunam pola sata da on odspava pola sata, evo ja sam luda zena!

Mommy of 👦

lucy233
    12. Studeni 2018. 21:44

Vecer svima  😊
    Franova super za napredak i za cijepivo, nadam se da se nije fibra pojavila!
    Ena super si skuzila kako da vise popapi..kako mame imaju instinkt 😊
    Nek sve prehlade više odu iš iš
    Imam pitanje, kako vam bebe podnose čišćenje nosa i koliko cesto to radite? Ja svome svako jutro cistim nos fiziološkom i pokupim pumpom koja usisava na usta, a sad kad je bolestan par puta dnevno cistim..dok je bio manji nikad se nije bunio a sad je poceo uzasno plakat cim mu se približim sa špricom..bude mi ga milo ali moram mu ocistit kad je zacepljen

12. Studeni 2018. 22:03

lucy233

Vecer svima 😊
    Imam pitanje, kako vam bebe podnose čišćenje nosa i koliko cesto to radite? Ja svome svako jutro cistim nos fiziološkom i pokupim pumpom koja usisava na usta, a sad kad je bolestan par puta dnevno cistim..dok je bio manji nikad se nije bunio a sad je poceo uzasno plakat cim mu se približim sa špricom..bude mi ga milo ali moram mu ocistit kad je zacepljen

Uf čišćenje nosića,veli moj dragi da sam terorist😂😂kad mu to radim..ja ga nekako zabavljam usput,glupiram se,radim face,zvukove ili mu pričam pa lakše podnese iako isto ne voli...kad je prehlađen svako malo sam mu čistila,sad samo kad vidim da treba..samo mu ti čisti,bolje da tu minutu negoduje nego da ne može disati i papati..

12. Studeni 2018. 22:25

Laku noć mamicama i .

ivymicek
    12. Studeni 2018. 22:31

lucy233

Vecer svima 😊

Uf nikako. Preko dana koristim aqua maris baby to je fiziološka pod tlakom pa otvori dišni put ali za spavanje treba skroz očistiti nosić i vid urla na aspirator za usisavač. Nina je imala traume od usisavača do treće godine a i dan danas se boji glasnih zvukova sirota 😭.
    Napolitanka drž se... Znam kako ti je i ja isto kao i ti danas 20 min na cici i 20 mon spavanja i tako 4 puta... Mene spasi oilates lopta jer bar ne moram stajati.
    Moram se pohvaliti da smo danas izdržaki u kolicima punih 17 minuta 😂🎉. 
    Dala sam mu lupocet sirup prije spavanja jer je toliko ludio na zubiće. Nadam se da će mu pomoć da se u miru bar po noći naspava.
    Ide .i ja skupa s njim leć. Oporaviti leda od tolikog nosanja.
    Franova kako je?
    Noćica mamice i benice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    12. Studeni 2018. 23:28

Ivy- ovo sa 17minuta mi je uljepsalo dan! 😂
    Lucy- vise manje oke to podnese. Cistim bas kada hropti, ne svaki dan. Imam onaj za usisavac. Dodje mi da si glavu usisem nakon danasnjeg dana.

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.