Jutro cure
F je bio jako nervozan cendrav bas ga je jako mucilo pokusavao je 2 sata zaspati i samo onako potiho kuka kao da se zali...imao je 38 u guzi pa sam odma dala cepic jer i ako ga boli nogica proci Ce...i onda sam dezurala cijelu noć...otisla spavati u 5 ujutro i navila alarm u 7...tko prezivi danasnji dan pricati ce...😒
Ja kad F cistim nos ne pristekam na usisavač nego taj kraj skinem i ostavim samo cjevčicu pa ustima vucem...😉
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro..
Zaspali u 11, imali par hranjenja, u 6 buđenje.
Gdje je nestalo moje dijete koje je spavalo 9 sati u komadu,gdjeeee?!?
Franova, žao mi je zbog temperature,nadam se da je jutros već bolje.. ja sam u ljekarni u nekih 60 kn kupila baš aspiratoror kojem jedan kraj ide u nosnicu a drugi u moja usta...i s tim izvlacim puno puno vise nego s usisivacem, samo mi izgleda da ga vise muci tako nego usisivacem.
Zelim nam svima bar ugodan dan :)
Jutro žene, majke, kraljice!
Prehlada, hmmm, moja povremeno zakašlje ili joj se nosić začepi, ali nismo do sad imali ozbiljnije probleme pa ih nisam ni morala rješavati. Mm već 2-3 tjedna kašlje i nos mu radi, ali curki ništa, hvala Bogu. Kad je imala otprilike 2 mj onda sam joj ispirala fiziološkom par puta nosić. Na špricu. Pročitala sam to ovdje na forumu da je med. sestra objasnila kako to napraviti pa sam i ja tako i pomoglo je. Nisam uopće ni kupila aspirator, samo onaj obični mali imam doma, ručni.
Ugodan dan svima, nadam se da će bebice i sve mamice poozdravljati i brinuti jedino o tome što će se danas igrati
Jutro curke.
Franova hvala na kavici baš je bila mmm mmm mmm. Nadam se da je gotovo s temp.
Lucy žao mi je i nadam se da će se ritam vratiti kada ozdravi.
Mi smo išli s kolicima otfuratt starije u vrtić. Izdržao je do tamo ali doma sam ga morala staviti u klokanicu . sve u svemu napreduju.
Prijavljujem prvo okretanje lđa- trbuh. Nema više ostavljanja.
I srela sam frendicu koja mi je rekla da njoj ove homeopatske kapi pomažu kod zubića
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro/dan
Franova drzim fige da preživiš današnji dan i da nema vise temperature. Lucy Vratit ce se spavanje u red kad prođu muke. Ivy, bas mi je drago da Vid napreduje i u vožnji kolicima i s okretima. Mi nismo najbolje ali proći ce. Sinoc poslani na hitnu na Rebro zbog oka. I dalje ima temperaturu do 38. Danas ujutro vadili krv. Bilo je grozno. Čekamo nalaze...
Hej, cure!
Yvone, drzin fige za nalaze i nek bude cim prije bolje oko.
Moja curka kaslje, par dana je bilo manje, sad opet vise 🙄, nema temp pa mi bzvz ic doktoru, jos da tam pobere nekaj...
Bila kod ginica-reko mi je da dodjem pred Bozic da mi ponovi taj papa test, da to moze bit i stres i pad imuniteta i jos od poroda... Pa, bumo vidli. Takodjer mi je reko da su to bedastoce da sam prestara za pit pilule, da ih mogu pit do menopauze. Eto. Vise mi se svidja odgovor mog doktora.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Lucy drzimo fige za okeco, sta kazu nalazi?
Franova maleni F bolje? Svida mi se tvoja kava 😋
6xmama vidis da se ne moras brinuti, zna doktor sta prica 😉
Ivy bravo za okretanje i voznjicu, i M se danas okrenuo s leda na stomak 😊 Ne ostavljam ga samog vec mj dana, tamo gdje je glava budu noge i obrnuto, dize nogice i guzu i okrece se kao kazalje na satu 😂 mi smo kupili Marimer kapi sa spricom jer mi problem ukapati iz pumpice kad se stalno rita. Kapam samo kad je potrebno iako bi trebala cesce zbog suhog zraka. Pijem 2. kavicu dok M spava, malo se oduzilo pa uzivam 😊
04.07. Matija 💜
Yvone bas mi je zao drzim fige da bude brzo ok!
6xmama rekla sam da ce ponovvit! Nema smisla da sad odjednom ti nes ne stima. Super ce to bit, uredno sl put sigurno. Ivy Vid krece u akciju 😂 Da ima mama jos kaj za radit 😁 Mi se nasetale vani sad je baa divno. Puse
Yvone držim fige da što prije prođe.
6xmama neka ipak nije niš strašno. Mislim da je normalno da paptest je lošiji iapk je stres u pitanju.
Maja Vid opako kreće u akciju samo se okreće kao na roštilju 😂.
Nama danas spavanje nikak. Ak ne spava onda dreči ili uspavljujem (čitaj ima cicu u ustima pa ne može urlati).
Nadam se da će noć ipak biti ok. Možda mu opet dam panadol 🤔
Noćicu vam zaželim sad 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji