Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    10. Listopad 2018. 23:33

Vecer
    Mi uzivali cijeli dan u prirodi vrijeme nas jos sluzi...🙂
    Ajme koji veliki frajeri 😍😍 a meni kao moj sa svojih 6kg djeluje bucmasto 😂😂😂😂
    Pharma super za spavanje i to kako cura podnosi prehladu ..
    Sto se tice dohrane kontam krenuti sa oko 5 pa svakih par dana nesto novo 😉
    Laku i mirnu noc vam zelim 😘😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    11. Listopad 2018. 07:39

Jutreko.
    Franova neka vi uživate. Koliko mužek ostaje?
    Pharma super za prehladicu i ono drugo što nećemo spominjati 😂.
    Mi juler bili na ročkasu mom kumčetu. Vožnja tamo prošla ok ali doma koma. Urlanje i jedno stajanje za cicanje.
    Jučer nije spavao od pola 2 do 9. Samo je oči zatvorio kod cicanja i čim prestane oči otvorene. 
    Ena sad sam se sjetila zubeka 😱😱. Eto zašto je bio nervozan.
    Jooj mene muči dohrana jer tada počnu muke poprobavi i nekakanju.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    11. Listopad 2018. 08:37

Pozdrav zenice, ima li koja iskustva sa ad-om? Nan 1? Misljenja?

Mommy of 👦

6xmama
    11. Listopad 2018. 08:52

Jutro 😊
    Ja sam tek sad skuzila da imamo prvog zubonju na forumu 😁, Mihec Zubati 😀... Bravo za zubek, uranio nesto, al ipak je nas div napredan covjek 😄. 
    Napolitanka, evo mi smo na ad od pocetka, u pocetku je jela PreNan, koji je za nedonoscad i bio joj je super, cim smo presli na Nan 1,koma,stalno kakala, nikak se najest, frkala se, nezadovoljna... Poucena prethodnim iskustvom kad mi malom nije odgovaralo mlijeko sa probiotickim bakterijama (a obican Nan ih ima) i tad su bili isti takvi simptomi, presli smo na Milumil od Milupe(to je i on jeo) i sve pet... 
    Al to nikad ne znas, svako dijete je za sebe, njoj Nan ne odgovara, drugom djetetu je super, tom djetetu mozda ne odgovara Milumil... Kuzis, nema pravila probas pa vidis.. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    11. Listopad 2018. 09:13

napolitanka55

Pozdrav zenice, ima li koja iskustva sa ad-om? Nan 1? Misljenja?

Evo moja curka je na Nan 1 Optipro od rodjenja, prvo kombinirala s dojenjem, unazad par dana iskljucivo Nan i sve ok. Sestra od pedijatrice mi je rekla da ako vec ne ide dojenje, super da smo se odlucili za Nan, to su joj dali i u rodilistu Merkur.

11. Listopad 2018. 09:29

Jutro mamice. Naša noć klasika postala, cicanje nekoliko puta ali ipak spavanje..sad papao,namazali zubić,malo si pričao i ja zažmirila pokraj njega,zaspao ko beba🙂😍🤗😘..da,i pedica veli da je zubić uranio kao al neka,sad još drugi ide van al hvala Bogu nije tolko nervozan više,da se umiriti. Mjesto uboda od pikice ima malo crvenila okolo al nema temperaturu,stavljamo obloge i nadamo se da bude ok. Ivymicek držim fige da Vid danas bolje pajki kroz dan. Kaj kod početka dohrane dolazi do problema s kakicom😲uf,pa stalno nekaj...

lucy233
    11. Listopad 2018. 09:35

Jutro mamice 😊
    Bravo za zubiće i cjepivo 😍 vjerojatno je radi toga losije i spavao..
    Jučer sve neki dani od akcije, rođendani, dan u prirodi, baš lijepo. Neka nas vrijeme još malo posluži 😊
    Ja sam zadnja dva dana izbacila bio gaiu i primjetila sam da je kakica vratila normalnu konzistenciju,izgleda da ju je probiotik previše omekšavao. Napokon nema kupanja nakon svake kakice 🤣

nasdva
    11. Listopad 2018. 09:46

Pozdrav, nas dvije jučer bile u City-u išla si pogled oblekicu za njeno krštenje. Izgleda da je njoj to bilo prestresno sinoć smo imale takvo vrištanje da nisam znala kako ju smirit uobičajne tehnike nisu radile. West joj ne smeta, ali tamo je jače svjetlo i puno glasnija muzika.
    Dohrana. S sinom sam počela s 5,5 mj sa žitaricama koje sam pravila sa svojim mljekom, poslje po kalendaru povrće i voće. Jedna namirnica 3 dana za redom pa druga 3 dana pa neka kombinacija i tako.
    Ivy znaš li koju dobru šnajdericu u Zaprešiću koja će mj sašit točno ono što hoću?
    E da Aleks i Miha veliki dečki lijepo napreduju.
    Miha ima zub🎉, moj L je prvi dobio s 8 mj

ivymicek
    11. Listopad 2018. 11:42

nasdva

Pozdrav, nas dvije jučer bile u City-u išla si pogled oblekicu za njeno krštenje. Izgleda da je njoj to bilo prestresno sinoć smo imale takvo vrištanje da nisam znala kako ju smirit uobičajne tehnike nisu radile. West joj ne smeta, ali tamo je jače svjetlo i puno glasnija muzika.
    Dohrana. S sinom sam počela s 5,5 mj sa žitaricama koje sam pravila sa svojim mljekom, poslje po kalendaru povrće i voće. Jedna namirnica 3 dana za redom pa druga 3 dana pa neka kombinacija i tako.
    Ivy znaš li koju dobru šnajdericu u Zaprešiću koja će mj sašit točno ono što hoću?
    E da Aleks i Miha veliki dečki lijepo napreduju.
    Miha ima zub🎉, moj L je prvi dobio s 8 mj

Da... Na Terminalu ispod zgrada... 
    https://www.mojkvart.hr/Zapresic/Krojacki-salon-krojacki-popravci/DIVA-krojaCke-usluge
    Ja kaj god da sam radila tam sve su mi dobro napravili. 
    Pitaj pa vidi 😌.
    Hjooj za Martu ona Zaprešičanka jedono voli WG niš drugo nije dobro 
    Ena ajme zub 😱😱😱 pa kak sam ja to zaboravila skomentirati. 🎉🎉🎉🎉🎉.
    A kaj se tiče dohrane mojima se pošeremeti ne mora značiti da je svima tako. Osjetljivci moji 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

11. Listopad 2018. 19:46

Halo mamice, šta smo utihnule 😁
    Bune me ljetne bebe 2019, stalno skoro fulam temu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.