Ja sam htjela drugo kad je starija napunila tri godine, ali muz nije bio za jer smo se taman izvukli iz svih jaslickih bolestina, postala je dovoljno velika da mozemo svuda zujati okolo s njom, ali i bez nje, tako da sam pristala na cekanje, ali stalno sam i cekala da se muzek konacno predomisli. Ja sam majkemi zaboravila sve ove teske dane s bebom, nekako mi je orva godina proletila i valjda sam sve potisnula, ali sad mi se sve vratilo i nekako se osjecam zarobljena i prevarena jer sam fakat mislila da je s drugim lakse. 😂😂😂 a opet, nitko mi nije kriv kad sam ja ta koja je to full zeljela i navaljivala da idemo na drugo.
Ma, danas mi bas tezak dan, starijoj se uopce ne mogu posvetiti, samo sam joj uspjela sloziti inhalaciju i dati joj sirup protiv temp, mladja je na meni cijeli dan i place veci dio dana, sad je prvi put zaspala od pol 7 ujutro i naravno na meni je.
Svi imamo teških dana. Sve to prode i sjedne na svoje mjesto... Samo treba vremena.. a stvarno biti će lakše... 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Rubia, malac je predivan 💙!
Ja sam se upravo zbudila 😅, spavala sa seficom od pol 4,ona na meni naravno 😂. Sad ce morat jest, vidim meskolji se pomalo.. Bas mi fino sjelo ubit oko malo.
Mi smo definitivno gotovi s radjanjem, sestero je i vise nego sto sam htjela(uvijek sam ih htjela 5),godine su tu, kak su mi vec rekli u Vinogradskoj-ve mogu i baka bit, a i nakon ove trudnoce nema vise nikakve sanse nakon svega kaj sam prosla.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Preletila sam par stranica i vidila slatke bebice 😍
Kako sam danas rodila i još mi je svježa bol trenutno si mislim nikad vise ali s obzirom da smo mladi i da nam je prvo vjerojatno ćemo imati barem još jedno, dečko je danas kad ju je vidio rekao da hoće još 5 takvih 😂😂
Bog Mamice
Ena, Proud, Arizona i Rubia preslatke bebice 😍😍😍😍
6xmama super da princeza napreduje
Mi nismo vagani deset dana, patronazna nije dosla Al ja na mojoj buhtli vidim da napreduje, poceli su nam grcevi, kroz jutro bude, ostatak dana i noc je super, dajem mu biogaiu od prvog dana kad smo dosli kuci, krenuli smo jucer i sa lefax kapima za grceve
Sta se tice broja djece cini mi se da je i kod nas troje zavrsna brojka, jako mlada sam krenula tako da sam i sad s trecim toliko mlada da mi ne smeta ni njegovo plakanje ni buđenje ni grcevi, jos pogotovo sto smo sad u svom stanu, s njih dvoje sam bila u zajednici
Ajme koliko lijepih bebica 😍
Mi lutali skoro cijeli dan i bio je super...sad cemo jos malo biti vani pa slijedi kupanje sredivanje i spavanac....
Ja nemam pojma dal' mi je ovo zadnje djete...vidjeti cemo ali me planiram nista bar par godina...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Večer ekipica,
Arizona, Rubia i proudy ajme sto su bebe slatke.. premedene😍😍😍
Mi smo imali pregled kukova, sve u redu.
Sto se tice djece.. Ja bih još jedno, muž za sad nije. Nemam bas puno vremena, 36.. vidjet ćemo. Sljedeću godinu i pol sigurno necemo..radi carskog reza ne smijem.
Ja moram priznati da mi je sad već nekako lakše.. bolje spava, manje cica, samo da tako ostane do sljedećeg skoka 😊
Mladamama, di nam je slicka od princeze 😍
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Preslatki su nam svi bebaci😀😍
Evo ja se urekla.. 2x dns.. prvo da kim pomaze.. opet epizoda kroz popodne i maloprije 😭 luda sam..peglam.. guram kolica po stanu..mali vristi..uvaljujem cicu..nece..vristi.. kapam dudu simplexom..dobro kratko..opet vristi.. kuham kim..zvoni mobitel sto puta..aaaaaa... a tak sam bila happy bez tih glupih grceva.. sad si mislim da nije do k1d3 vitamina..dajem oko 14-15h i onda bude veselo kroz popodne.. jel vi to sve dajte redovno??
I onda mi jos decko ranije kaze da se vec predomislio ..da ipak bi jos djece.. 🤯🤯🤯 e da mi nije zao malog tocno bi se pobrala iz stana kad krenu grcevi i ostavila ga s deckom pa bi ga nakon 3 sata kad se vratim pitala bi li jos uvijek htio da se razmnozavamo😑😑😑 ohhh...
url=https://lilypie.com]
Hrpa slatkih bebica 😍
Moja danas bas nervozna..skoro uopce mi nije spavala. Evo sad duda i odbija zaspat bas se bori.
Ja isto imam 36 ali oboje bi voljeli jos djece. Sad mi je tesko, trudnoca mi je fala Bogu prosla skroz ok iako smo dugo se trudili, porod je bio katastrofa ali svejedno..nadam se za 2-3 god da cemo uspjet jos. Drzim fige za noc.. ja umorna ko pas i danas me boli glava od ove promjene vremena 😣
Joj Mladamama cestitam od srca!
Netko je spomenuo otvaranje usta, ledijatrica nam je pokazala kaziprstom bradicu povuc dole i onda uvaliti
Sortiraj odgovore
Najstariji