Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    14. Rujan 2018. 12:57

Dinosaurus ovo kao da sam ja pisala, moj isto tako zaspe u 9 do ponoc ali to se ja izdojim plus 20 ml ad i onda spava u komadu 3 sata jer mislim da mu se navecer neda vuc ciku puno pa vristi pa je nervozan. I onda se ja izdajam preko dana da mu dam na bocu kad se probudi oko ponoc i popije u 3 min i zaspe.. Probaj se malo izdojit pa dat mlijeko na bocu u tim situacijama, ili zlicu. Kod nas zasad to super ide. Mislim da nema grčiće zasad hvala bogu🙏🙏super kaki i ne osjetim neki problem s trbuscicem. ARrizona slazem se s tobom u svemu, zene majke kraljice a i ja drugo ako bi ne znam tamo za 10 god negdje😂

💙Bartol💙

Arizona
    14. Rujan 2018. 13:26

Ma daj..nema sanse..nikakooooo... uzet cu jos jednu macku i mir😄😄
    Decko mi je "prijetio" da ak mu ne rodim bar jos jedno da cemo prekinuti jer on zeli jos djece.. pa kad je bio 2-3 popodneva s nama dok je malog prala spica sa grcicima konacno smo se slozili da vise necemo imati djece😅😅

url=https://lilypie.com]

Dinosaurus
    14. Rujan 2018. 13:40

Ma mi smo se prosli tjedan poprilicno namucili za izbacit bocicu i navuc dovoljno mlika da ne moramo vise ad davat tako da se ssd stvarno trudim izdrzat do kraja ovakve situacije kad mi se cini da vise nemam mlika ili da sam na kraju snaga jer svako cickanje navlaci novo mliko. Za sad funkcionira samo sta budem nekad mrtva umorna i cini mi se da ce mi bradavice otpast ali dooobro sta je tu je,rekli bi svi "proci ce ti to brzo"  -.-'
    Danas sam i ja rekla da cemo pricekat dosta dugo za drugo dite :P

14. Rujan 2018. 14:21

Arizona

Krivo sam napisala.. ne voli lijevi bok…😏
    Btw..ja sam davno rekla ..svaka cast svima vama koje imate vise od jednog djeteta..vi ste za mene prave kraljice.. ja zaista mislim da nema sanse vise… sto zbog poroda sto zbog svih ovih ludosti u ranoj dobi..
    Evo i mog misa malog😍🤗

Slatkišić maleni😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗.
    A ovo o još jednoj bebi..hm..mislim da bi mogli na ljeto krenuti raditi na tome jer bi svakako htjeli još jedno a godine idu i bome nemam kaj čekati,a i ginićka se složila da ako želimo još koje,do 35,Max 37 bi trebala završiti s rađanjem...mislim si da je bolje čim prije da nebude velika razlika,a i dok još imam malo živaca i strpljenja😂😂..jedino me trudnoće strah da nebi opet bilo ležanje od kakvih 10,11 tjedana ili nedaj Bože više,to me ubilo u pojam😏,rekla sam dragom ok,porod kak bude,al jbt ko bude trudan tih 9 mjeseci 🤔😂😂😂

Rubia
    14. Rujan 2018. 14:36

Hej mamice i bebice da se i mi opet malo javimo sa kasnjenjem, procitam tu i tamo pokoju stranu. U skitnji smo stalno, setamo i mama skida ostatak kilica...
    Dobrodosle sve nove mamice i cestitam. 
    Proud i Arizona bebaci su med medeni ❤️

Kod mame je najjepse pajati
    Kod mame je najjepse pajati

14. Rujan 2018. 14:38

Rubia

Hej mamice i bebice da se i mi opet malo javimo sa kasnjenjem, procitam tu i tamo pokoju stranu. U skitnji smo stalno, setamo i mama skida ostatak kilica…
    Dobrodosle sve nove mamice i cestitam.
    Proud i Arizona bebaci su med medeni ❤️

Prekrasni ste😍😍😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

lucy233
    14. Rujan 2018. 15:16

Bebice su predivne 😍😍 
    Ja sam nakon poroda rekla više nikad ovo neću proć. Nakon prvih mjesec dana sam bila još sigurnija da neću. Ali onda se počeo smijati i sad više nisam sigurna..ali definitivno ću pričekati bar 4 godine, stalan posao (ako uspijem dovršiti ovaj faks s bebom), da je on dovoljno velik za bit samostalan... 

ivymicek
    14. Rujan 2018. 15:17

Ajme koje lijepe bebice Proud, Arizona,Rubia 😍😍😍.
    Evo ja sam čistila dvorište dok čudo(vište) aja.
    Hm, ja sam isto nakon prvog rekla nikad više ali sam eto rodila još dvoje i nekako mi se već mili i četvrto ali znam da nećemo ići na još jedno čisto zbog praktičnosti. Nemam velik auto niti 4 sobe.
    Ali brzo zaboravite na teške trenutke jer svakim mjesecom postaje lakše. Prve 3 su najteže.
    Proud ajme i radiš i vježbaš pa kad stigneš. Ja nikako stić vježbat, dobro moj se puno nosa pa ajde to je kao nekakav cardio 😂.
    Ljubim vas

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    14. Rujan 2018. 16:04

Proud,Arizona,Rubia 😍😍😍😍 preslatkoooo
    Mislim da ni mi nećemo bas zuriti s drugom bebom..treba prvo vidjeti kako će nam ici s ovom frajericom hahaha a i moramo prije kupiti kuću ili veći stan jer u ovome ni za nju nemamo posebnu sobu,a kamoli za dvoje 🙈 
    Proud svaka čast kako sve stigneš,to se zove volja i dobra organizacija 😊
    Vježbati bih i ja trebala početi,ali nikako krenuti..nije da sam ikad bila tip od vježbanja,uvijek bi brzo odustala 😕 ali htjela bih riješiti ovih par kilica kaj je ostalo,a i bit će lakše nju nositi ako mišići malo ojačaju 

mamica1985
    14. Rujan 2018. 16:13

Ja sam htjela drugo kad je starija napunila tri godine, ali muz nije bio za jer smo se taman izvukli iz svih jaslickih bolestina, postala je dovoljno velika da mozemo svuda zujati okolo s njom, ali i bez nje, tako da sam pristala na cekanje, ali stalno sam i cekala da se muzek konacno predomisli. Ja sam majkemi zaboravila sve ove teske dane s bebom, nekako mi je orva godina proletila i valjda sam sve potisnula, ali sad mi se sve vratilo i nekako se osjecam zarobljena i prevarena jer sam fakat mislila da je s drugim lakse. 😂😂😂 a opet, nitko mi nije kriv kad sam ja ta koja je to full zeljela i navaljivala da idemo na drugo.
    Ma, danas mi bas tezak dan, starijoj se uopce ne mogu posvetiti, samo sam joj uspjela sloziti inhalaciju i dati joj sirup protiv temp, mladja je na meni cijeli dan i place veci dio dana, sad je prvi put zaspala od pol 7 ujutro i naravno na meni je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.