Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2018. 19:35

Noemi

Ena, ne znam koju bocu imaš, al da probaš sa nuk? Mi ju imamo i dudica ima oblik bradavice pa joj bas odgovara.. moja je sad u fazi da sisa po 10 min svakih sat vremena.. još ju oblačim u duge rukave a vidim da se jadna preznojava.. a rekla patronažna do mj dana 😏

Avent bočicu imamo,ma mislim da je čak možda u sisaču problem,da mu je rupica premala pa mora jako vući i tu se izmori,možda idosta zraka povuće,probali smo s sisačem2 i mislim da je ljepše papao.

Noemi
    16. Kolovoz 2018. 20:28

Ena, ajd super da sad ide bolje s bočicom ..😊 koju mu dohranu daješ?
     jel kupate bebice svaki dan? Moja se bas voli kupati

WinniethePooh
    16. Kolovoz 2018. 21:05

Nama patronazna sestra rekla da se kupamo 2,3 puta tjedno, a ostale dane samo prebrisavanje. 
    Mi smo tek prekjučer imali prvo kupanje jer je pupak stalno malo krvaruckao pa je patronazna sestra htjela biti sigurna.

nasdva
    16. Kolovoz 2018. 21:27

Koji frajeri Vid i Sebastijan
    Barbara super što si otkrila da mu povijanje paše.
    Proudy uživaj na moru
    Moja Marta danas punooooo bila budna i jela svaka 2 sata, onda se dobro isprdila i malo pokakala i lijepo zaspala.
    Mi smo uhvatili ritam u 19:00 moramo se počet spremat za spavanje inače deranje na najjače.
    Ne kupam ju svaki dan, nisam ni Lovru. Naša voda je jako puna klora jer smo na početku vodovoda. Baš smrdi klor kad napunim kadicu.
    Ena baš mi je žao što se mučite s papanjem. Ja sam za Lovru koristila Mam antikolik bočice, obe kojima se odšarafljuje dno, super i za pranje.

16. Kolovoz 2018. 21:51

Noemi

Ena, ajd super da sad ide bolje s bočicom ..😊 koju mu dohranu daješ?
    jel kupate bebice svaki dan? Moja se bas voli kupati

Novalac plus je do danas papao, sad smo kupili Novalac ar jer ga jako bljuckanje muči i vraćanje hrane u usta i sat vremena nakon hranjenja...jedva čekam da dođe vrijeme za kašice pa će se i to bljuckanje riješiti...

Majda23
    16. Kolovoz 2018. 21:57

Vecer 😘😘 koji veliki i slatki frajeri 😍😍 Ena zao mi je sto se patite s papanjem, ne koristimo bocicu pa ti ne mogu pomoci, ali sam takoder cula da su mam dobre, imam 2, i super su sto ih mozes rastaviti i oprati u perilici 😊 Barbara svida mi se to povijanje, i mi ponekad imamo problema s boksanjem, al najvise s grebanjem kad se razbuduje tako da razmisljam o toj soluciji 🤔  Proud uzivajte na moru 😘😘 Roko sretan imendan 😘😘 Pharma super za prospavanu noc a tebi Franova drzim fige da se odmoris i oraspolozis, mi zene mozemo sve a ti si zivi dokaz za to, drzi se 😘😘😘 mi smo jos u skoku, nadam se da cemo se uskoro vratiti na staro 😧 laku noc, naspavajte se 😘😘 

04.07. Matija 💜

hope123
    16. Kolovoz 2018. 23:10

Krasni bebaci :)) svi bas dobro napreduju :) 
    Nadam se da grcevi lagano svima prolaze..
    Cure koje idu na more uzivajte :)
    Ena mi imamo Mimijumi - iako je beba na cici znam se izdojiti i ostaviti tati da ju nahrani i uspava kroz dan i super je bocica. Pricaju da su super protiv grceva i izgledom je ko cica pa prihvate bez problema. Skupa je ali vrijedi probati. Meni K drugu ne zeli samo tu je prihvatila.

ivymicek
    17. Kolovoz 2018. 08:56

Jutreko. Moram reći da smo noćss baš loše ajali. Opet sam nešto pojela kaj mu smeta ili nisam jednostavno loša probava.
    3 buđenja, bili budni od pol 5 do pol 6 i onda budenje u pol 9 ali se non stop frkao i stenjao.
    Kavu sam na iskap popila i sad razmišljam o još kednoj.
    Ajme Ena njga to stvarno muči. Vjerujem da vam je koma i da vam je stres svako hranjenje. Držim fige da promjena bočice ili sisača pomogne.
    Proud uživajte na moreku.
    Nova mama dobrodošla, nisam ti zaželjela dobrodošlicu jučer.
    Eto idem žicat muža da mi skuha kavu.
    Ljubim vas 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

japanka
    17. Kolovoz 2018. 09:03

ivymicek

Jutreko. Moram reći da smo noćss baš loše ajali. Opet sam nešto pojela kaj mu smeta ili nisam jednostavno loša probava.
    3 buđenja, bili budni od pol 5 do pol 6 i onda budenje u pol 9 ali se non stop frkao i stenjao.
    Kavu sam na iskap popila i sad razmišljam o još kednoj.
    Ajme Ena njga to stvarno muči. Vjerujem da vam je koma i da vam je stres svako hranjenje. Držim fige da promjena bočice ili sisača pomogne.
    Proud uživajte na moreku.
    Nova mama dobrodošla, nisam ti zaželjela dobrodošlicu jučer.
    Eto idem žicat muža da mi skuha kavu.
    Ljubim vas 😘😘😘

Koliko kave piješ dnevno? Ja sam veliki kavoljubac i nekad mi pomaže i ako me glava malo boli, a neki dan mi je netko komentirao da nije dobro piti kavu zbog bebice da neće onda dobro spavati bla bla... Ja osobno nisam kod svoje curke ništa primjetila, ali moja baš i ne spava dobro inače..? 

17. Kolovoz 2018. 09:55

Jutro mamice. Naša noć užas,probudio se oko 1 ,od tad sisanje svako malo,plakao pa sam mu čistila nosić,preskidanja,dala bočicu,jedva zaspao,sad od 8 opet isto,plač,hranjenje jedva nekako,plač,nosanje i ajde sad spava. Nadam se da je vama bilo bolje. 😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.