Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    16. Kolovoz 2018. 09:50

Jutro 😊 mene je damica nakon jučerašnjeg popodnevnog nespavanja i cicanja svakih sat vremena počastila spavanjem od negdje pola 11 do pola 10 uz 2 buđenja 😁😁 tak da je i mama odmorena i dobre volje danas 😊

mamica1110
    16. Kolovoz 2018. 10:43

Jutro,moja curka danju spava ko velika i po tri sata u komadu odrapi. Ima dve seanse plakanja i grecenja dnevno i to obavezno ujutro i popodne/večer. Noću se budimo na svakih sat i pol do dva jer mi pocica jako malo jer je uspavana i nazalost vecinom ne podrigne pa se ujutro muci. Kako su vase bebice produzile nocno spavanje? Evo sad lezimo skupa a ona se sirota muci da se pokaka. Pa to ide od stenjanja do vriska. I naravno obavezno mi izbljucka puno dok ima tu seansu. 

• Maja82
    16. Kolovoz 2018. 11:02

Winnie hvala! Malo joj je bila crvena guza pa sam mazala sudokrema stalno, nisam znala da bi ga trebalo prestat bas za tj dana, ali imam i drugu kremu u pripremi pa taman mislila promjenit cini mi se bolje. Uzela sam mustela vitamin barrier pa cu sad to malo probat. 
    Evo mi se druzimo na balkonu malo 😁 opet se navece jadna grcila i prdila i kakala al ok odspava noc.. a sad ima ujutro tu fazu kad se najede da sat vremena gleda i zvijera al s dudom u ustima. 

ivymicek
    16. Kolovoz 2018. 11:33

I moj se ujutro i navečer muči sa prdenjem i kakanjem. I kad jedem samo kuhanu rižu tak da nije sve od hrane. 
    M mi je jučer složio zdravi shake jer ne mogu živjeri na kuhanom krumpiru i riži. Stqvio je i chiu i lan i goji bobice i borovnice i med i cimet. Pa smo noćas do 1 ujutro prdili 😂. I onda opet u pola 8 😂.
    Super za dobre noći...
    Ena držim fige za novu hranu da bu bolje.
    Ostalo sam zaboravila 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    16. Kolovoz 2018. 12:20

Mamica,a da ju probaš skinuti prije noćnog hranjenja?to bi ih navodno trebalo razbuditi pa će možda vise pocicati i onda i dulje odspavati..to su meni rekle u rodilištu kad sam ju trebala buditi za hranjenje..moja je od početka noću na 2-3 sata razmaka,al bi zato danju i svakih sat i pol cicala ako može 🙈 ova noć je iznimka s odspavanih 4 sata u komadu..A za kakanje,prdenje i bljuckanje suosjećamo,i dalje nas to muci 

franovamamita
    16. Kolovoz 2018. 12:33

Dan
    Noc koma,budio se valjda svakih sat vremena..di je moje dijete koje spava po 5 sati 😪. premorena sam 😴i nadrkana.dobitna kombinacija..odo probati odmoriti bar pol ssta dok i on sad spava...
    Ena nadam se da Ce Mihi sad biti super od nove hrane,javi kak je prihvatio...
    Svima ostalim naspavanim ili ne puno 😘😘😘😘
    Sto se tice muza pomoc nemam nikakvu jer je u svedskoj...sve radim sama cak je i u jajetu mali u kupaonici dok se tusiram ..et

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

16. Kolovoz 2018. 13:10

Curke žao mi je zbog teških noći, Franovamamita ti si žena zmaj,jaka i hrabra,super se još ti nosiš s tim da je on u Švedskoj a ti sama s njih dvoje,skidam kapu,svaka čast😘🤗,drži se😘. 
    Mihael pojeo prvu bočicu,izgleda da mu je bilo fino,papali bez suza,malo samo bljucnuo kod podrigivanja,brzo zaspao,nadam se da je to to😀... moram ga forsirati i podlagati da leži na desnoj strani,lijevu je zaležao a tak mu najbolje odgovara pa sad kemijam,noću dajem samo tu sisu da se mora tak okretati a danju podlažem...uh...

mamica1110
    16. Kolovoz 2018. 13:15

Pharmammama probala i sa svlacenjem ali ista prica 🙄 cure svaka čast vama koje ste solo sa djecicom! Nas tata jos koristi godisnji i ne znam kaj nas ceka kad ostanemo same 😎

ivymicek
    16. Kolovoz 2018. 14:15

franovamamita

Dan
    Noc koma,budio se valjda svakih sat vremena..di je moje dijete koje spava po 5 sati 😪. premorena sam 😴i nadrkana.dobitna kombinacija..odo probati odmoriti bar pol ssta dok i on sad spava…
    Ena nadam se da Ce Mihi sad biti super od nove hrane,javi kak je prihvatio…
    Svima ostalim naspavanim ili ne puno 😘😘😘😘
    Sto se tice muza pomoc nemam nikakvu jer je u svedskoj…sve radim sama cak je i u jajetu mali u kupaonici dok se tusiram ..et

Drž se ženska!!! Vjerujem da ti je jako teško i da si premorena i da moraš kemijati načina i da jedeš i da se ruširaš i sto luda. Znaš da oni stalno mijenjaju ritam doći će on opet na svoje.
    Držim fige što prijw.
    Ja pijem drugu dozu kave i opet jedva gledam.
    Pusice svima..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Kolovoz 2018. 14:18

Nama je danas dva mjeseca života. Pedici idemo za 2 tjedna i baš me zanima koliko imamo kila i kak bu prošlo cijepljenje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.