Jutro 😊 mene je damica nakon jučerašnjeg popodnevnog nespavanja i cicanja svakih sat vremena počastila spavanjem od negdje pola 11 do pola 10 uz 2 buđenja 😁😁 tak da je i mama odmorena i dobre volje danas 😊
Jutro,moja curka danju spava ko velika i po tri sata u komadu odrapi. Ima dve seanse plakanja i grecenja dnevno i to obavezno ujutro i popodne/večer. Noću se budimo na svakih sat i pol do dva jer mi pocica jako malo jer je uspavana i nazalost vecinom ne podrigne pa se ujutro muci. Kako su vase bebice produzile nocno spavanje? Evo sad lezimo skupa a ona se sirota muci da se pokaka. Pa to ide od stenjanja do vriska. I naravno obavezno mi izbljucka puno dok ima tu seansu.
Winnie hvala! Malo joj je bila crvena guza pa sam mazala sudokrema stalno, nisam znala da bi ga trebalo prestat bas za tj dana, ali imam i drugu kremu u pripremi pa taman mislila promjenit cini mi se bolje. Uzela sam mustela vitamin barrier pa cu sad to malo probat.
Evo mi se druzimo na balkonu malo 😁 opet se navece jadna grcila i prdila i kakala al ok odspava noc.. a sad ima ujutro tu fazu kad se najede da sat vremena gleda i zvijera al s dudom u ustima.
I moj se ujutro i navečer muči sa prdenjem i kakanjem. I kad jedem samo kuhanu rižu tak da nije sve od hrane.
M mi je jučer složio zdravi shake jer ne mogu živjeri na kuhanom krumpiru i riži. Stqvio je i chiu i lan i goji bobice i borovnice i med i cimet. Pa smo noćas do 1 ujutro prdili 😂. I onda opet u pola 8 😂.
Super za dobre noći...
Ena držim fige za novu hranu da bu bolje.
Ostalo sam zaboravila 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mamica,a da ju probaš skinuti prije noćnog hranjenja?to bi ih navodno trebalo razbuditi pa će možda vise pocicati i onda i dulje odspavati..to su meni rekle u rodilištu kad sam ju trebala buditi za hranjenje..moja je od početka noću na 2-3 sata razmaka,al bi zato danju i svakih sat i pol cicala ako može 🙈 ova noć je iznimka s odspavanih 4 sata u komadu..A za kakanje,prdenje i bljuckanje suosjećamo,i dalje nas to muci
Dan
Noc koma,budio se valjda svakih sat vremena..di je moje dijete koje spava po 5 sati 😪. premorena sam 😴i nadrkana.dobitna kombinacija..odo probati odmoriti bar pol ssta dok i on sad spava...
Ena nadam se da Ce Mihi sad biti super od nove hrane,javi kak je prihvatio...
Svima ostalim naspavanim ili ne puno 😘😘😘😘
Sto se tice muza pomoc nemam nikakvu jer je u svedskoj...sve radim sama cak je i u jajetu mali u kupaonici dok se tusiram ..et
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Curke žao mi je zbog teških noći, Franovamamita ti si žena zmaj,jaka i hrabra,super se još ti nosiš s tim da je on u Švedskoj a ti sama s njih dvoje,skidam kapu,svaka čast😘🤗,drži se😘.
Mihael pojeo prvu bočicu,izgleda da mu je bilo fino,papali bez suza,malo samo bljucnuo kod podrigivanja,brzo zaspao,nadam se da je to to😀... moram ga forsirati i podlagati da leži na desnoj strani,lijevu je zaležao a tak mu najbolje odgovara pa sad kemijam,noću dajem samo tu sisu da se mora tak okretati a danju podlažem...uh...
Pharmammama probala i sa svlacenjem ali ista prica 🙄 cure svaka čast vama koje ste solo sa djecicom! Nas tata jos koristi godisnji i ne znam kaj nas ceka kad ostanemo same 😎
Dan
Noc koma,budio se valjda svakih sat vremena..di je moje dijete koje spava po 5 sati 😪. premorena sam 😴i nadrkana.dobitna kombinacija..odo probati odmoriti bar pol ssta dok i on sad spava…
Ena nadam se da Ce Mihi sad biti super od nove hrane,javi kak je prihvatio…
Svima ostalim naspavanim ili ne puno 😘😘😘😘
Sto se tice muza pomoc nemam nikakvu jer je u svedskoj…sve radim sama cak je i u jajetu mali u kupaonici dok se tusiram ..et
Drž se ženska!!! Vjerujem da ti je jako teško i da si premorena i da moraš kemijati načina i da jedeš i da se ruširaš i sto luda. Znaš da oni stalno mijenjaju ritam doći će on opet na svoje.
Držim fige što prijw.
Ja pijem drugu dozu kave i opet jedva gledam.
Pusice svima..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nama je danas dva mjeseca života. Pedici idemo za 2 tjedna i baš me zanima koliko imamo kila i kak bu prošlo cijepljenje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji