Dobar dan cure! Mi juce navece muku mucili s prduckanjem e sigurno 3 sata je njurgala jadna 😣 muz ju ostao nunat malo ja zaspala od muke uplakana jer ne mogu pomoc. I onda je super odspavala noc. Probat cemo jos malo s espumisanom i okretat je na trbuh na ruci to jos nisam probala. Juce navece otpao pupak!
Ja mazem sudokrem na guzu kod svakog prematanja.
Nama je patronažna sestra rekla da se sudokrem maže najvise 7 dana jer isušuje kožu pa da ga koristimo samo kad je crvena guza.
Zakaj se sad plače i daj napravi nekaj da se smiri 🙈
E to to😂😂😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jadničak moj mali,dizao mu se želučić i u takvom plaču je zaspao nakon dugo uspavljivanja i nosanje,srce me boli kad je takav😭, sutra mijenjamo hranu,držite fige da ju prihvati i da mu bude bolje 🙏. Mirnu noć vam želim😘🤗😴..mi trenutno nemirno u krevet jer sam Mihaela kad je zaspao spustila nekak napopreko tak da je cijeli krevet zauzeo 🤔😂😂,nek još malo pajki pa ćemo ga probati pomaknuti...
Bas mi je zao djecice, drzim fige da sto prije produ boljke. Mene moj m isto zivcira s pametovanjem, ali mi najvise ide na zivce kad ga pitam hoce pricuvati maloga da se samo otusiram. Kaze da mora samo nesta obaviti pa ce doci i nadem ga ispruzenog kako hrce u dnevnom 😑 dode mi da ga gadam s prvom stvari koja mi dode pod ruku. Oke, kuzim, radi i sve, pomogne oko kucanskih poslova, zar trazim previse kad zelim 5 min za sebe da se otusiram 😡 mi guzu mazemo nakon svakog previjanja s pavlovicevom, osim kad ima osip, onda sudokremom.
04.07. Matija 💜
Curke drzim fige da sve muke bebica produ i da vas muževi nw ljute..ja se ne smijem zaliti,zbilja od kuhinje do bebe,u svemu sudjeluje i pomaze koliko moze,sve da bar meni malo olaksa..kako su muke sa grcevima stale i dani,noci su za pozeljet,nema da sam toliko na izmaku snage pa cak navecer imamo vrijeme za sebe i prepricavanje dana,dok do prije tjedan dana toga nije bilo.shvatit ce oni sve,ipak su muškarci,njima duze treba da dođe do glave😉😁
Evo i ja da se prebacim na ovu temu. Rodila sam 2.8.,sutra nam je znaci 2 tjedna. Ja sam skroz izrezana dolje, rez velicine carskog, na vakuum su morali, porod trajao 26 sati.. Itd itd, ali Roko je prosao BEZ IKAKVIH poteskoca teskog poroda, zdrava bebica moja. 😊😊😊😊
Dojimo na zahtjev, a mene Muči jedino to što on ne spava po noći nikako, znači na cici je non stop cijelu noc ima vec 3 noći od cca 00.00-07.00. Aktivno doji nekih 15ak min, onda zakunja, izvadim cicu, razbudjuje se instantno i krivljavina.. Veceras cu mu dudu probat ubaciti iako sam protiv nje, ali ajme ne mogu funkcionirati nikako preko dana onda. Plus još ne mogu sjediti, pa dojim lezeci cijelo vrijeme i bokovi i ledja mi otpadaju od lezanja.. Nadam se da ce faza nespavanja proći . Pozz
Roko💙 2.8.2018. 💙
Mozda je gladan,njima je cica hrana i duda i utjeha..ne znam,a da mu bar navecer probas dati bocicu dohrane pa ces vidjeti kakva ce biti situacija,barem da odspava dio noci ili do budenja(ako ga budis svaka tri sata)
Mozda je gladan,njima je cica hrana i duda i utjeha..ne znam,a da mu bar navecer probas dati bocicu dohrane pa ces vidjeti kakva ce biti situacija,barem da odspava dio noci ili do budenja(ako ga budis svaka tri sata)
Znam da sam mu ja cijeli svijet 😍 Mlijeka imam, nije gladan, napreduje kilaza super, ima dovoljno pokakanih i popisanih pelena, sve je u redu, samo eto, mozda je taj tip bebe, dan/noc zamjena. A za vas sto brigu brinete oko osipa, ja ne znam jeste li culi za IVA MAST/KREMA. U nas u Hercegovini to majke generacijama koriste i nikad se nitko nije osuo. Baza je badem isto kao i Pavloviceva, ali pravljena je na bazi svih prirodnih sastojaka, dok je Pavloviceva na bazi naftnih derivata kao sto je parafin i ne znam tko zeli to dugotrajno stavljati na bejbi osjetljivu kožu.
Roko💙 2.8.2018. 💙
Jutro, ja sinoć zaspala sa svojim dvogodišnjakom oko 9. Baš sam se naspavala iako je Marta bila budna od 5-6:30.
Roko sretan imendan
Super krema za guzu na biljnoj bazi
Ljekarna na Dolcu, imaju i internet prodaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji