Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    14. Kolovoz 2018. 21:36

Majda23

Jooj sve sam procitala i imala u glavi sta napisati i samo je isparilo 🙆 ena smijesan mi je maleni, sta stvarno tako reagira na tatu ili jednostavno voli biti samo s tebom? 😂😂 nama je danas 6 tjedana i izgleda da smo u skoku, cijeli dan vristanje, nosanje, spavanje na mami i sisanje i tako u krug. Sad se okupao i spava, nadam se kao sinoc. Budio se par puta ali je spavao vise sati u komadu, kao da se radi o drugoj bebi. Da vas pitam, rekli su mi da si kupim nesta za temperaturu za svaki slucaj, i muz nije htio cepice 😑 nego je trazio sirup, i dobio je panadol ali od jagode. Mene strah to dati, zbog alergija, pharma mozda ti znas jel smije? Sta vi koristite?

Ja sam koristila čepiće i sad kad je veći sam kupila Lupocet sirup koji neće pit.
    Nadam se da je skok bio samo jedan dan

nasdva
    14. Kolovoz 2018. 21:38

Moja djeca popodne više nisu usklađena i ne spavaju baš u isto vrijeme. Fali mi to, bar navečer rano zaspu ona oko 8 on oko 9

Rubia
    14. Kolovoz 2018. 22:00

Bejb sve te razumijem, i moj je u skoku danas, luda sam... deset min sisa, dvadeset min spava... i to traje od 9h jutros.... kakva li ce noc tek biti 🙈🙈🙈
    A cim se ukaka odmah moramo mjenjati pelenicu inace vristi, takav je od pocetka, nekad stavljam kremu a nekad bebi puder

pharmamma
    14. Kolovoz 2018. 22:16

Za Panadol baby,ova jagoda je samo aroma tako da nema straha zbog alergija..a sastavom je kao i Lupocet,ali je finiji..u Lupocetu se osjeti malo gorčine od paracetamola pa ga dio beba ne voli..
    Kremicom skoro uvijek namažem,ali malom količinom,tek toliko..a mob,on mi krati vrijeme dok dobimo jer ona zna biti na cici cijelu vječnost 🙈
    Anastaziju popodne opet grčevi uhvatili, nadam se da neće i po noći..uspjela je nešto odspavati,ali samo na rukama 😕

bojana27
    15. Kolovoz 2018. 03:41

Hej hej :) ja bi poludila da nemam mobitel uz sebe 😂😂😂😂 
    Sta se sirupa tice ja sam lupocet cepice kupila 😁
    Sta se kremice tice , posto koristim platnene pelene , ne mazem guzu 😊

franovamamita
    15. Kolovoz 2018. 09:19

Jutro
    Mi kremu mazemo nakon kakanja...mada ga presvučem odmah cim kaka ne ostavljam ga ni minute bila noc ili dan 😉
    Mobitel koristim kraj njega bas to STA da radim dok doji ahahahahahaha
    Nadam se da ste imale dobru noc nasa je mogla biti i bolja polomi me to ako nakon podoja odmah ne zaspi krenu i grcevi i po sat dva budemo budni nocas od 4 do pol 6 i sisali oko 8 i opet ga malo muci ali eno ljulja se i svada s igračkama 🤣🤣🤣🤣
    Bas je postao zainteresiran za igračke i sve oko sebe 🙂
    E pijete li vi sad neke vitamine kako dojite ? Ja cu poceti..muci me slabost u koljenima i bolovi a citam da bih to moglo biti od nedostatka kalcija...i daaaaaaa omrsavila sam 2kg vec 10tak dana ne jedem slatko,ne pijem sokove i ne jedem kruh...samo snitu integralnog za dorucak

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    15. Kolovoz 2018. 09:58

Jutro 😊 franova,i kod nas noćas takva situacija od 2 do 4..i onda u 5 ponovno buđenje za hranjenje..nadam se da će kako raste povećati intervale hranjenja jer ovako imam dojam da ju hranim cijele dane i noći.. meni je još ostalo nešto onih za trudnice pa sam to pila,ali ne bas redovito..
    Franova bravo za kilice 🎉🎉 meni ostale još 4,5 do stare kilaže 

Majda23
    15. Kolovoz 2018. 10:20

Pharma hvala na savjetu 😘😘 i hvala ostalim curama 😘😘😘 onda cemo to drzati za svaki slucaj, iako znam da su cepici bolji
    Noc prosla kao i kod vas, mucimo se s podrigivanjem, toliko se skupi i pokoci kad treba podrignuti, a znam da ce ga kasnije pupa bolit. Bude me strah da ce mi ispasti pa ga par puta podignem ali nista 😐 a za pupu sam shvatila da mu pomaze kad ga masiram i drzim ruku na pupi, valjda ce ovaj skok brzo proci. Sad spava u kolicima da se mama i tata malo druze u dnevnom, iako smo oboje na mobitelima 😂😂 bar cu kavu u miru popiti ☕☕

04.07. Matija 💜

Majda23
    15. Kolovoz 2018. 10:21

I da, ja sam se prosli tjedan vagala i udebljala, tako da izbjegavam vagu. A ostala mi samo kila do stare kilaze 😧

04.07. Matija 💜

15. Kolovoz 2018. 11:02

Jutro curke..noć niš posebno dobro,cickanje svakih sat,pa pol,pa par minuta,plač od jutra,pa hranjenje na silu..imamo problema s papanjem i mislim da ima refluks jer mu se stalno sadržaj vraća gore, bljuca ili povrati i ima ko nagon za povraćanje,pa kašljuca od te kiseline,užas,već neko vrijeme tako al sam mislila da previše popapa..probat ćemo mu kupiti Aptamil Ar pa vidjeti,ovak se mišek baš muči...I hranim ga na povišenom,podrigujem,spava na povišenom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.