Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    14. Kolovoz 2018. 10:54

Ej! Danas pozdravljam sa dobro jutro! 😊 Izgleda sam ga dobro naruzila pa se postidio i bio bolji nocas. Ne ko Miha i Anastazia ☺️, ali bolje neg prosle noci. Dok se vrati na staro opet ce doc termin za novu terapiju! 😐
    Joj Ivy bi ja spavala kad i on, ali to djete tak nemirno spava ili spava na meni. Jucer sam mu davala sisat na lezec pa je zaspo, a sad ga isto mislila prevarit, ali jok. Siso pol sata, kunjo..i dreka. Na ruke i sad spava na meni.
    Ne znam jel ima ikakvog smisla, ali on osjetno duze sisa kad smo tak na lezec. Ima neko ideju zasto?
    E a za izdajalicu sam dobila recept pa cemo ju iznajmit i nadam se izljecit muzare🐄🐄🤭
    Al sam si i narucila bas da imam svoju da ne moram svaki mjesec produzivat najam.
    Jel se javljaju ovdje Mladamamica, Bejb23, NellaM, Proud..?
     svim malim legama i legicama 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    14. Kolovoz 2018. 14:05

baarbaraa29

Ej! Danas pozdravljam sa dobro jutro! 😊 Izgleda sam ga dobro naruzila pa se postidio i bio bolji nocas. Ne ko Miha i Anastazia ☺️, ali bolje neg prosle noci. Dok se vrati na staro opet ce doc termin za novu terapiju! 😐
    Joj Ivy bi ja spavala kad i on, ali to djete tak nemirno spava ili spava na meni. Jucer sam mu davala sisat na lezec pa je zaspo, a sad ga isto mislila prevarit, ali jok. Siso pol sata, kunjo..i dreka. Na ruke i sad spava na meni.
    Ne znam jel ima ikakvog smisla, ali on osjetno duze sisa kad smo tak na lezec. Ima neko ideju zasto?
    E a za izdajalicu sam dobila recept pa cemo ju iznajmit i nadam se izljecit muzare🐄🐄🤭
    Al sam si i narucila bas da imam svoju da ne moram svaki mjesec produzivat najam.
    Jel se javljaju ovdje Mladamamica, Bejb23, NellaM, Proud..?svim malim legama i legicama 🤗

He he je zazo sam i rekla lako reć 😂. Onda ću samo reći bit će bokje 😘.
    Ma javljaju se samo ne znam gdje jer čitam obje teme 😂.
    Za Proud znamo da su na moru 😊.
    Mi smo noćas opet papali 3 puta, kakali u 4 i u 6:30. Malo bolje spavali ali mi se svejedno spava. Ujutro sam išla odstraniti jedan madež, izdržao je čak pola sata sa mojom mamom koja ga je vozila u kolicima ali zato vožnja autom mu baš ne odgovara ako ne spava, razdrečao mi se tak jako da sam mislila stat na sva četri 😂.
    Sad si kuham kavicu ako ne zaspim prije jer se oči sklapaju 😴😴😴.
    Bravo za bebice koje su lijepo spavale... 
    Ena to možemo proglasiti prosoavanom noći koliko je ajao, valjda ga je cjepivo izbacilo iz ritma.. hm, veselim se 🙈

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1110
    14. Kolovoz 2018. 14:19

Mi obavili kozultacije ipak sa pedijatrom i potvrđen je osip od vrucine. Moja mrva spava super po noci ako je u krevetu s nama, cim skuzi da je u svom kinderbetu gotovo spavanje. Cak i ti grcevi i stenjanje budu izrazeni ako je u kinerbetu. U tatinom i maminom krevetu je najbolje😁 

ivymicek
    14. Kolovoz 2018. 14:34

mamica1110

Mi obavili kozultacije ipak sa pedijatrom i potvrđen je osip od vrucine. Moja mrva spava super po noci ako je u krevetu s nama, cim skuzi da je u svom kinderbetu gotovo spavanje. Cak i ti grcevi i stenjanje budu izrazeni ako je u kinerbetu. U tatinom i maminom krevetu je najbolje😁

Jooj jučer sam zaboravila komentirati da je i moj bio tako osipan od vručine. Malo nam je pomoglo kupanje običnom vodom i mazanje pavlovićevom kremom. Ali bolje da je pedijatar potvrdio.
    P.S. i moj samo zna za pajkanje pored mame 😂 ili na mami 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Kolovoz 2018. 14:40

Ivymicek imaš baš nekog živahnog momčića koji je odlučio da mama neće odmarati🤔. Mihael se voli voziti u autu i u kolicima u jaju, problem je kad staneš s autom nedaj Bože na par minuta na benzinsku ili slično😂😂ili kad skuži da nisam ja pokraj njega nego muž😂😂. 
    Iduće cjepivo nas čeka u 10om mjesecu,rekla je pedijatrica kao to koje je dobio prvi puta ništa nebi trebalo biti,drugi i treći puta se može pojaviti temperatura..niš im ne vjerujem više,evo nakon tri luda dana nadošlo moje milo dijete,papa,spava i smije se(zasad😂😂)...a možda samo nevoli kad imamo goste 😂,i mislim da mirnije papa kad smo sami nego kad je tata s nama..jel to moguće?🤔

pharmamma
    14. Kolovoz 2018. 15:07

Moja još nije otkrila čari ajanja u maminom i tatinom krevetu,zasad kinderbet još pali..a ležanje na mami joj je ok jedino ak cicu nađe 😂 iz meni nepoznatog razloga,ne voli tak biti..i čini mi se da ima novi omiljeni način uspavljivanja za dan,potrbuške na ruci..ne treba ju čak ni nositi puno 😁a auto-zaspi iste sekunde kad auto krene 😁 već smo rekli da ćemo ju ici vozit okolo ako će biti nemoguce uspavati ju 😁

Majda23
    14. Kolovoz 2018. 20:59

Jooj sve sam procitala i imala u glavi sta napisati i samo je isparilo 🙆 ena smijesan mi je maleni, sta stvarno tako reagira na tatu ili jednostavno voli biti samo s tebom? 😂😂 nama je danas 6 tjedana i izgleda da smo u skoku, cijeli dan vristanje, nosanje, spavanje na mami i sisanje i tako u krug. Sad se okupao i spava, nadam se kao sinoc. Budio se par puta ali je spavao vise sati u komadu, kao da se radi o drugoj bebi. Da vas pitam, rekli su mi da si kupim nesta za temperaturu za svaki slucaj, i muz nije htio cepice 😑 nego je trazio sirup, i dobio je panadol ali od jagode. Mene strah to dati, zbog alergija, pharma mozda ti znas jel smije? Sta vi koristite? 

04.07. Matija 💜

Noemi
    14. Kolovoz 2018. 21:27

Mame, trebam savjet.. 😊
    Da li svaki put kad prematate bebu stavljate kremu za guzu? Patronažna rekla da, a čula sam i mišljenje da ne treba.. 
    i da li držite mobitele kraj vaših beba? Npr dok dojite? 
    Pozdrav svim mamama i bebama, te mirna noć 😘🤗

nasdva
    14. Kolovoz 2018. 21:34

Noemi

Mame, trebam savjet.. 😊
    Da li svaki put kad prematate bebu stavljate kremu za guzu? Patronažna rekla da, a čula sam i mišljenje da ne treba..
    i da li držite mobitele kraj vaših beba? Npr dok dojite?
    Pozdrav svim mamama i bebama, te mirna noć 😘🤗

Ja koristim kremu samo kad je guza crvena ili je dugo bila u pokakanoj peleni.
    Mobitel normalno koristim, tako sam i s starijim djetetom.

bejb23
    14. Kolovoz 2018. 21:35

Vecer mamice. 😘
    Pocela sam citati da vas popratim koliko toliko ali sam preeeeumorna, citam i nis ne pamtim pa sam odustala😞  
    Mi smo u skoku zadnja 3 dana😩 Cica. Cica. Cica. Cica. Zasto imam samo dvije?! 😂 Cijeli dan cica. Spava na njoj. Ne daj Boze da se maknem. Jedva da odem pi pi na 2 min a da ne place. Jedva cekam da ovo prodje, izmorilo me uzasno. Glava mi se raspada danas. Treba mi sat samo za sebe. Topla kupka i casa vina i sretna mama se vraca. 😂 
    Koliko je vama trajao skok? Jeste li im davale dohranu te dane? 
    Saljem svima puse  😘

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.