Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    14. Srpanj 2017. 08:20

Pitanjce - izgleda da mi mala halaplkivo jede. Tako brzo i jako vuče da svako dojenje traje do 10 min. I zna se zagrcnuti tijekom podoja tak da zna izgledati kao da se guši. A nakon kaj se podrigne i to onako muški, zna bljucnuti. I to nekad dosta. Savjeti?

14. Srpanj 2017. 09:24

Ja sam svom jucer poslije kupanja za popodnevnu setnju na Jarunu i za spavanje obukla onu pidjamicu sa stopalicama. Ipak je malo zahladilo i ne cini mi se da mu je vruce. Nocas sam se pokrila plahtom no znala sam da ce se on otkriti kad ga pokrijem. Kratke bodije za spavanje prakticiram samo kad je ful vruce po noci, ali samo zato jer se on otkriva. Cure, mom su narasli noktici i grebe se pol licu  kako da mu odrezem te male noktice, a da ga ne povrijedim???
    Ofnice, zao mi je zbog svega... stvarno si sve probala i da vaznije je da ti budes normalna i da se proseces s njim bar 1 dnevno nego da pod svaku cijenu dobiva tvoje mlijeko. Meni prijateljica pokazala i posudila do rujna sling maramu. Lakse je nego sto sam mislila, a tanje od adapta. Puno tanje! No ako nemate nekog da vam pokaze, nemojte kupovat.

14. Srpanj 2017. 09:26

E da, svu plisanu odjecu sam dala mami da odnese kod sebe (ona zivi u kuci i ima vise ormara). Za to je definitivno prevruce, ja mu oblacim pidjamice od cistog pamuka. Prilicno su tank. Najvise mi se svidja kvaliteta i prozracnost pamuka iz Lidla!!!

14. Srpanj 2017. 09:28

Ofnice jesi ti svog sto nosila u Adaptu? 

Eloa
    14. Srpanj 2017. 10:17

Ofnice,to sto ti mlijeko tece nije dobro  jer to sto su ti bradavice vlazne i od mlijeka pogoduje razvoju gljivica...i bitno ti je da se cim vise luftaju, probaj ih prebrisavat stalno da ti budu suhe cim vise..
    Lagertha i ja sam dobila ring sling od kolegice i isprobat cemo ga drugi tjedan kad mojem.bebiju konacno skinu kateter...Bas se veselim nosenju u ring slingu jer moj malac se voli nositi a sad nam je to bio problem... A i ja cu ipak moci nesto malo usput napraviti :-)

Eloa
    14. Srpanj 2017. 10:19

Jooj Charmed,nije neki savjet ali da bar moj tak jede na sisi...rijesio.bi me muka po izdajanju.. Probaj nazvati Rodin sos telefon za dojenje..

Trenta
    14. Srpanj 2017. 11:18

Hvala vam curke, smirile ste me. Mada prvo iskustvo s AD su bili grcevi kao nikad do sad. Inace ima grceve koje kontroliramo biogaia kapima ali ovo je bilo nesto strasno. Pokusat cu sto manje AD a to znaci biti stalno na izdajalici uf, odmah em zabole bradavice. Skuzila sam da napunim cike trebam sna, sto podnevnog sto nocnog. "Praznih" 3 sata kad nesto odradjujem po kuci mi nista ne napuni:( 
    Mi smo isto dobili sling samo nikako da se pozabavim kako se omotati i kamo s tim silnim materijalom. Srecom ima na youtube. A oblacimo se sada u pidjamicu s pokrivenim stopalima. Malo je prehladno za bodi, cuvamo ga za vrucine. A za nokte nam je patr rekla sljedece: na nogama ne dirati do godine dana, a na rukama nakon mjesec dana ali tek kad bebac skroz duboko spava. Znaci ona faza kad ne zmirka i ne vrti se, vec kad mu ruka klone kao pijancu:)

Ofnica
    14. Srpanj 2017. 11:22

Lagertha nisam jos, ali planiram...bas san tebe htjela pitati. 21. Idemo na Šalatu pa cu vidit s ortopedom jel to ok. Jednom sam ga probala staviti pa se plakao, doduše bilo je popodne i bio je vec dosta nervozan i plačljiv. Kak tvoj reagira? 
    Apropo dojenja, stvarno se sve na nas nakalemilo. Danas smo isli tu u kvart na kavu. 

14. Srpanj 2017. 12:00

Ofnica

Lagertha nisam jos, ali planiram…bas san tebe htjela pitati. 21. Idemo na Šalatu pa cu vidit s ortopedom jel to ok. Jednom sam ga probala staviti pa se plakao, doduše bilo je popodne i bio je vec dosta nervozan i plačljiv. Kak tvoj reagira?
    Apropo dojenja, stvarno se sve na nas nakalemilo. Danas smo isli tu u kvart na kavu.

Da, stvarno nemaš sreće  A mislim da je još najgore to s njegovim jezikom i frenulumom. - na to ne možeš utjecati.
    Nosila sam ga dosta puta u tome prije ovih vrućina. Npr. dok pada kiša je fora, njega stavim u to i uzmem kišobran. Moj isto zna plakat (ko što zna i u kolicima) pa se smiri nakon nekog vremena. Istina, ja mislim da sam prilično opuštena mama... ono opuštena iznad prosjeka nekog (pogotovo za prvorotkinju)  

14. Srpanj 2017. 12:01

Ofnice, di si išla na kavu? Meni nekak glupo samoj... a malo mi je i danas loše vrijeme. S mužem odem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.