Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    26. Lipanj 2017. 08:02

Jutro Ofnice...Nenaspavano smo... Taman kad smo misli dvije večeri da su se grčevi smirili , oni od 9-12h kak je prije bilo, sad ih je imao cijelu noć skoro, tak da sam spavala možda 2 sata..
    Svaka ti čast na izdajanju..
    Ja sam presretna, evo zadnjih 4-5 dana nisam se uopće izdajala, jer mali dobro sisa...Nešt eventualno stisnem van nad umivaonikom ručno....A i samo mi van curi...Mi sad imamo problema s gljivicama na jeziku (vjerojatno zbog antibiotika kojeg mora trošiti) i na mojim bradavacama a mažemo rojazolom. Njemu se skroz povuklo, ali moje bradavice su koma...Kad povuče vidim zvijezde :/ Nadam se da će i meni brzo proć...
    Što se tiče kakanja- moj se pokaka UVIJEK kad ga premotam friško!! HAHAHA
    Nekih 5-6 kakica dnevno...Ima osjetljivu guzu pa ga premotavam i za svaki njegov "prdac" di nešt malo samo izleti...Tak da dnevno potrošimo cca 8 pelena...
    Koristim babylove i zadovoljna sam, čini mi se ok materijal...Sad sam dobila u dmu pampers i živo me zanima kakve su...

P.s. mame, jel znate možda što se tiče grčeva, jel se oni javljaju svaki dan, il ima neko pravilo da bude stanka dan-dva?  

Eloa
    26. Lipanj 2017. 08:18

Pitanje--jel vama još dolje ide krv? Ja još uvijek potrošim skoro cijeli paket uložaka dnevno... Mene je jučer zabrinulo-na ulošku sam našla ogromnu nakupinu(čini mi se) zgrušane krvi, veličina cca 4x4cm...Je to normalno?  

26. Lipanj 2017. 08:28

Ofnice, nisi trebala bacati pelene... mogla si dati nekome 
    Moj se budi po noci svaka 2-3 sata. 

• Sanjalica23
    26. Lipanj 2017. 09:22

Jutro mamice,pridruzujemo se i  mi zvanicno ljetnim bebama 😊 cestitam svima koje su vec ovdje 😀 
    Zanima me da li su vase bebe imale zuticu? Za koliko je prosla? Da li ste ih vodili pedijatru ili cekali da prodje  uz suncanje kraj prozora i malo kamilice to su mi savjetovali?

Eloa
    26. Lipanj 2017. 09:36

Sanjalica, dobrodošla :) Kako je prošlo? Curica ili dečko?
    Jooj, za žuticu me ne pitaj....Moj mali je rođen mjesec dana prije pa je imao i jaku žuticu, sunčao se sve skupa 11 dana, i doma nas poslali s žuticom... Zbog žutice je bio mlitav, slabo sisao pa sam se morala izdajati i davati mu na bočicu..Ipak sad nakon dva tjedna je ona niža i dobro jede na sisu, samo što je još žut i dr.u bolnici je rekla da će i biti žut najmanje do termina kad se morao roditi...Sad ga svaki drugi dan stavimo ispod prozora dok je sunce...

Ofnica
    26. Lipanj 2017. 10:31

Eloa super! Kako si uspjela to sa sisanjem jer se sjecam da si pisala da se mali vec navikao na bočicu?

Ofnica
    26. Lipanj 2017. 10:33

Lagertha, za pampers sta velim da sam ih bacila, mislim da sam ih bacila proč, ne u smeće. Imam jos pola paketa i Dat cu ih nekome od frendica tko bude prvi rodio. Mi smo ih vec prerasli, koristimo br. 2 vec.

Ofnica
    26. Lipanj 2017. 10:37

Eloa, ja sam krvarila oko 3tj sve skupa računajući i iscjedak pod zadnje, ali nisam ugruške imala. Pod zadnje mi je isli skroz malo, a dva tri dana sam tijekom brisanja potegnula bas ono veliku sluzavo krvavu masu, rekoh pratit cu ako se ponovi pa nazvati ginekologicu. Ali nije se ponovilo. 
    6tj iza poroda je odgovorno za babinjace rodilište, tak je meni rekla patronažna pa onda bi se njima trebala javiti, ako se ne varam.

Majaa32
    26. Lipanj 2017. 11:28

Evo da se i mi javimo..nama je zutica napokon prosla i smanjilo se mliko u sisama sad samo papamo na bocici.
    I da evo idemo u pedijstrice ds nam vidi ovaj osip na guzi ja mislim ds ipak nije osip nego gljivice.

Nella1211
    26. Lipanj 2017. 11:35

Eloa ja jos iman tu i tamo po tockicu tj mrljicu smedega.. a ja san ti imala taj ugrusak krvi iato.. samo mi je ispalo iz mene za vrime tusiranja hahha.. isto ogromno.. al to je normalno nakon mirovanja krv se nakupi i spoji tako u zelatinastu tvrdu smjesu.. nije nista nego nakupina krvi..Mi danas imamo 22 dana i evo patronazna je vagala ima 5255kg. izasli iz rodilista sa 4kg.. i onda se ja tresen kad ona povrati.. kako nece povracat koliko je dobila triba to provarit sve.. 
    @sanjalice dobro dosla.. i cestitan na bebici..🤗🤗🤗🤗

A.M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.