uspjela sam popodne uhvatiti 2 sata sna, jej. Za veceras je patronazna trazila da muz uskoci s flasicom (2xput) i da dezura da se mogu naspavati,da ni moj umor nije dobar za proizvodnju mlijeka. Uspjela mi je nekako razboti kvrge na L ali D cika se slabije da. Veli patr da bebe jos nekako razbiju gornje dijelove ali da su najgori dijelovi ispod cika tam prema rebrima. Tu krecu zacepljenja i upale. Taj dio moram razbijati jer ce proiz pastini da je aktiviram da vise radi tj da je sto vise dajem. Ofnica, mozda i tebi tako pomogne da vise forsiras tu koja je u slabijoj Produkciji. Inace patr je primjetila da se trese vise nego je potrebno tako da sutra moramo pedijatrici. Nesto s manjkom kalcija:( uf, ovaj pregled ocekiv sam nakon mj dana a ne 3:(
Joj samo da noc bude na dobra.
Kako mislis da se trese previse?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja malena uopće ne spava na boku,
spava na leđima. Kad je i stavim na bok okrene se al joj više i pase na leđima.
evo upravo sam je prebacila u kindač. Zaspala meni na sisi i premjestila sam je kad je utonula u dublji san.
nema šanse da je navečer drukčije pospremim na spavanje.
i kroz dan mi jede doslovce svakih sat vremena pa kombiniram cike ovisi koliko pojede, često je stavim dva podoja na jednu. A spavanje kroz dan, majko mila 10 min i to je to. Jjedva mogu na wc.
i da mi koristimo dudu varalicu preko dana ne znam kako bismo bez nje.
url=https://lilypie.com]
Ja san pre oprezna i stalno svoju moran imat na oku.. kad spava u kreveticu svake 3 minute je probjeravam.. to me previse ubija.. al mene tako strah tog bljuckanja i povracanja da joj se ne zagrcne..spava na boku al uvik san napeta.. bas me izmori to.. jeli vi ostavite da spava pa kad se javi…
Ista stvar..bas ista i kod mene. . Non stop je moram imat na oku strah me tog rutavanja par puta se zagrcnula ja protrnula ...
I mi imamo dudu ali.....Samo u kolicima kad joj se prispava,a u tom trenu nema mi bocicu niti ju nosam..I nece ju ni u jednoj drugoj situaciji!Kad zaspi onda ju sama ispljune!Prihvatila ju je prije dva dana!Iznenadila sam se!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja malena uopće ne spava na boku,
spava na leđima. Kad je i stavim na bok okrene se al joj više i pase na leđima.
evo upravo sam je prebacila u kindač. Zaspala meni na sisi i premjestila sam je kad je utonula u dublji san.
nema šanse da je navečer drukčije pospremim na spavanje.
i kroz dan mi jede doslovce svakih sat vremena pa kombiniram cike ovisi koliko pojede, često je stavim dva podoja na jednu. A spavanje kroz dan, majko mila 10 min i to je to. Jjedva mogu na wc.
i da mi koristimo dudu varalicu preko dana ne znam kako bismo bez nje.
Budna je skroz cijeli dan?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Danas sam pojela slatkog vise nego u zadnjih tjedan dana!Izludjuje me ovo kaj sam stalno doma!Ne mogu si pomoc!I jos sam danas krenula obuci tajice i na to sivu tuniku,ali malo je uza!!Ne znam di mi je bila pamet!Sad kad si razmisljam nije ni cudo kaj utapam tu sliku u ogledalu u cokoladi!😂
Ja san maloprije.. samo odjednom osjetila potrebu za cokoladom.. kao od kad sam rodila izbjegavam te gluposti.. i maloprije san muzu samo rekla donesi mi cokoladu pod hitno.. taman san dojila.. i bome san se najela cokolade za misec dana.. nadan se da nece mala reagirat.. al tribala mi je veeeelika doza slatkoga.. vec san u krizu upala..hahah..i onda se najela trisanja.. sad kad me krene grcit stomak.. bit cu gora nego bebe..😣🙈🙉🙊
A.M
Danas sam pojela slatkog vise nego u zadnjih tjedan dana!Izludjuje me ovo kaj sam stalno doma!Ne mogu si pomoc!I jos sam danas krenula obuci tajice i na to sivu tuniku,ali malo je uza!!Ne znam di mi je bila pamet!Sad kad si razmisljam nije ni cudo kaj utapam tu sliku u ogledalu u cokoladi!😂
Ja san maloprije.. samo odjednom osjetila potrebu za cokoladom.. kao od kad sam rodila izbjegavam te gluposti.. i maloprije san muzu samo rekla donesi mi cokoladu pod hitno.. taman san dojila.. i bome san se najela cokolade za misec dana.. nadan se da nece mala reagirat.. al tribala mi je veeeelika doza slatkoga.. vec san u krizu upala..hahah..i onda se najela trisanja.. sad kad me krene grcit stomak.. bit cu gora nego bebe..😣🙈🙉🙊
Da,da... I ja isto otkad sam rodila nisam bas nesto apetita imala ni zelje za slatkim!Nitko sretniji od mene!A danas me tako uhvatilo ko da sam u pms-u!Jos sam htjela u Kaufland potrazit baklavu,ali hvala Bogu bilo je vruce pa nisam otisla!A i nisam htjela malu vuci u to leglo bakterija pa sam se zadovoljila linoladom-u vise navrata!😆Moja debela nikako zaspat,navlacim se s njom od deset!😭😭Nadam se da bar vasi hoce spavati!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
mamika
ne spava po danu, zaspi al se nakon 5 min probudi ko da je spavala 2,5 sata i onda ispočetka
url=https://lilypie.com]
Naš Jan još ima grčeve...jučer od 21h-1h ujutro smo imali šou, ali je onda spavao do 3 pa jeo, pa opet spavao do 7h...Sisa i zibanje na trbuhu je donekle pomoglo....vidim da ga još muče...odlučila sam sam promjeniti prehranu i prvih par dana jesti samo što se smije, a onda ako se grčevi smire, polako uvoditi ostale namirnice pa vidjeti što mu smeta....
joooj, čokolada, nisam je jela još od poroda kad sam si zguštala kinder bueno..... Očito je još ni neću jedno vrijeme :/
Danas sam pila kavu bez mlijeka...nije bila fina, al mi je trebala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji