Meni je bez mlijeka fina turska i nescafe cream. Meni je jucer muz kupio bijelu ritter cokoladu, ima i bijeli bueno. Ja imam osjecaj da je bolje s grcevima otkad pijem roibos caj. To sam procitala da je isto dobro za grceve.
Ni mojs nespava.Evo je ljuljuskam na sebi,neznam sta je muci.
Mi smo na kraju zaspali u pola 2!Ne znam sto joj je bilo!Jako se mucila ,oci joj se sklapale od umora,ali nije mogla!Dobila je i cicu u vise navrata,ni to nije pomoglo!I hranu i vodu....Na kraju je u pol 2 samo klonula i sad ce prespavati veci dio dana!Moji su oboje po par dana bili zamjenili dan za noc!Mislim da ce i ona tako!Al najgore mi je kad je takva sto ne znam kaj da napravim!Samo se vrtim u krug!Nosenje,ljuljuskanje,cica.....Nis joj ne pase!Jadnicak mali
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E,dal vasi hoce piti caj ili vodu?Odnosno,ovi bebaci koji imaju posla sad-om!Oni moraju piti,al moja nece!Kak da ja nju nabiknem kad joj se nikako ne svidja?Mislila sam joj onda dati na zlicicu tak da makar nesto popije!Ne treba im puno!1 dl u 24 sata!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E,dal vasi hoce piti caj ili vodu?Odnosno,ovi bebaci koji imaju posla sad-om!Oni moraju piti,al moja nece!Kak da ja nju nabiknem kad joj se nikako ne svidja?Mislila sam joj onda dati na zlicicu tak da makar nesto popije!Ne treba im puno!1 dl u 24 sata!
Jel se to odnosi na nadohranu ili sisu? Ja svojom dam samo dvi zlicice vode prokuhane kad stuca inace ne..
ja sam svojoj bila dala blagi čaj od kamilice ali sam i razgovarala sa kumom koja je patronažna i ima svoje četvero ljetne djece i ona uopće nije davala ni vode ni čaja, kaže da ih treba samo malo češće dojiti. Tako da ću se ja držati toga
url=https://lilypie.com]
Moja sad evo vec 2 dana.. do 16 17sati.. druzila bi s s nama gleda ka da vidi sve..i onda oko 16 17 krene spavat.. jucer smo bili na selu i spavala je po 2ipo 3 sata od 16 sati tako nesto.. al bili smo isprid kuce u kolicima.. ja je vozikala tamo vamo stalno.. bas je uzivala prasica.. a okolo dica jrice pokraj kolica trce skacu placu.. ona nista.. bas mi je drago sta voli bit vanka u kolicima.. i na kavi neki dan skoro 3 ure prespavala ni mrdnit se.. 🤗🤗🤗.. mozda im je to ljek za dobro nocno spavanje.. friski zrak priko dana.. tj popodne kad nema sunca....
A.M
Nama je noc bila katastrofa, jucer i nocas sam bila u temeraturi,uzela sam lupocet pa imam griznju savjesti. Ne znam dal je maleni bio zbog tablete tako nemiran,budio se svakih sat vremena nocas,gurao prstice u usta,nakon podoja je zaspao tako sit i zadovoljan, savim ga u krevetic i za sat vremena opet ista prica.. ne znam dal je moguce da je tako cesto gladan..preko dana puno bolje spava
Jel se to odnosi na nadohranu ili sisu? Ja svojom dam samo dvi zlicice vode prokuhane kad stuca inace ne..
Na nadohranu,ne na sisu!Mislim da je patronazna bila rekla da ak doje da im onda ne treba!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja dojim i patronazna mi je rekla da mu ponudim prokuhane vodice ili blagi caj od komoraca, na bocicu! Kaze da je po vrucini i dijete zedno. Do sad nisam nista nudila na bocicu jer sam citala da je prvo mlijeko vodenasto i da mu je to da ugasi zed.
Mamika bas sam se nasmijala onom postu o tajicama i sivoj tuniki.. meni je susjeda prije 3 dana rekla "oo vidi je, jos je debela!" Reko bas ti hvala...
Cure,koji toplomjer vi koristite? Mi kupili neki thermoval za celo za 420kn i nije valjao, sad smo zamjenili za microlife isto za celo i sad kad se mali spavao pokazalo 38.0 stupnjeva! I jako smo se uplasili...
Probali smo nakon tog nasim digitalnim klasicnim u guzu i tu je imao ispod 37. Cemu sad vjerovati? Sad mu je pala temp. Na 37.2..
Inace nam je sad u stanu bilo 27, a bio je obuceni u carapice i komplet pidzamicu s dugim rukavima, sad smo ga raskomotili..jel moguce od toga pokazivalo vrucinu? Strah nas je jako jer on nosi kateter i na antibioticima je pa se bojimo da nebi do kakve upale doslo...
Sortiraj odgovore
Najstariji