Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella1211
    26. Lipanj 2017. 11:36

Majaa32

Evo da se i mi javimo..nama je zutica napokon prosla i smanjilo se mliko u sisama sad samo papamo na bocici.
    I da evo idemo u pedijstrice ds nam vidi ovaj osip na guzi ja mislim ds ipak nije osip nego gljivice.

Majo jesi ti iz St.. kojeg si pedijatra odabrala??

A.M

Majaa32
    26. Lipanj 2017. 12:11

Jesam iz Splita..tj Žrnovnics..Dr Brekalo a ti?

Eloa
    26. Lipanj 2017. 12:11

Hvala drage moje na odgovorima 
    Nella,super curica dobiva,svaka cast...
    Ofnice,sta da velim, od kad je dosao iz bolnice izdajala sam samo visak i to mu dala navecer prije spavanja nakon sise... Jednom na dan,ostalo sam mu nudila sisu na zahtjev i lijepo je krenuo sisat... Sad sise ko veliki po pola sata... Evo,danas sam nakon tjedan dana izdojila malo iz desne jer sam osjetila kvrgu...

Nella1211
    26. Lipanj 2017. 12:27

Majaa32

Jesam iz Splita..tj Žrnovnics..Dr Brekalo a ti?

Nisan jos nikoga.. mislin se za dr. Vukovica na mertojaku.. cula san da je bas dobar i dobar dijagnosticar.. a ja san na ST3 tako da mi je i blizu.. a stalno citan raspitivan se.. ne bi tila pogrijesit oko toga..

A.M

mamika3
    26. Lipanj 2017. 12:39

Ofnica

Jutro mame, kako ste danas? Ja evo od ponoci drugi put izdajam. Maleni spava u radnoj sobi do boravka u kolicima, počela sam to prakticirati…preko dana spava u kolicima ili na podlozi za ležanje u dnevnoj sobi, s po noci u kinderbetu i izvanredno kod mene u krevetu ako je jako nemiran zbog grčeva. Kako vi prakticirate spavanje?
    Nama je guza bolje, mažem s kremom rojazol i pavlovicevom u kombinaciji. Mislim da se poboljšalo i zato jer su se kakice prorijedile. Koliko često vama bebe sad kakaju. Meni zadnja dva tri dana svega 3x dnevno.

Moja spava u kindacu ili u kolicima!Ako ima los dan onda je na meni jako puno!Mi koristimo zasad Pampers,a poslije cemo promjenit!Jer sto je broj veci one su skuplje!Jos je mala tako da su zasad Pampersice!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Lipanj 2017. 12:42

Eloa

Pitanje–jel vama još dolje ide krv? Ja još uvijek potrošim skoro cijeli paket uložaka dnevno… Mene je jučer zabrinulo-na ulošku sam našla ogromnu nakupinu(čini mi se) zgrušane krvi, veličina cca 4x4cm…Je to normalno?

Je,normalno je!I meni se desilo prije tri-cetiri dana!A od jucer ne krvarim vise!Al ipak stavim ulozak,za svaki slucaj!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Lipanj 2017. 12:44

Eloa

Jutro Ofnice…Nenaspavano smo… Taman kad smo misli dvije večeri da su se grčevi smirili , oni od 9-12h kak je prije bilo, sad ih je imao cijelu noć skoro, tak da sam spavala možda 2 sata..
    Svaka ti čast na izdajanju..
    Ja sam presretna, evo zadnjih 4-5 dana nisam se uopće izdajala, jer mali dobro sisa…Nešt eventualno stisnem van nad umivaonikom ručno….A i samo mi van curi…Mi sad imamo problema s gljivicama na jeziku (vjerojatno zbog antibiotika kojeg mora trošiti) i na mojim bradavacama a mažemo rojazolom. Njemu se skroz povuklo, ali moje bradavice su koma…Kad povuče vidim zvijezde :/ Nadam se da će i meni brzo proć…
    Što se tiče kakanja- moj se pokaka UVIJEK kad ga premotam friško!! HAHAHA
    Nekih 5-6 kakica dnevno…Ima osjetljivu guzu pa ga premotavam i za svaki njegov "prdac" di nešt malo samo izleti…Tak da dnevno potrošimo cca 8 pelena…
    Koristim babylove i zadovoljna sam, čini mi se ok materijal…Sad sam dobila u dmu pampers i živo me zanima kakve su…

P.s. mame, jel znate možda što se tiče grčeva, jel se oni javljaju svaki dan, il ima neko pravilo da bude stanka dan-dva?

Sto se tice mog iskustva,nema stanke za grceve!Znaci svaki dan!Nama je drugi-od pol11 do pol 2 ujutro!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    26. Lipanj 2017. 12:50

Ja koristim platnene pelene ali sam uzela pampers za ne daj Boze a dobili smo na poklon müllerove i babylove... i sve mi se cine dobre, na nista nije reagirao i sve su dobro drzale..potrosit cemo ih do kraja za nocna prematanja.
    Sta se tice krema mogu pohvaliti Pavlovicevu.. super je za guzu i pregibe. S Penatenom nisam bas zadovoljna..tesko ga je oprati i nije nam se pokazao bas dobar.
    Mi smo napokon nasli neki svoj ritam..barem ovih zadnjih par dana. Navecer posisa obje dojke i zaspi kao top. Do sad sam se malo mucila misleci da ima grcice a zapravo je jos bio gladan jer sam mu dala samo jednu dojku misleci da je sit. Grcici ga malo prime ujutro od 6h jer mora kakati.
    A sta se tice spavanja huh.. zasad smo skinuli stranicu kindaca zbog nocnih podoja a ja redovito zaspim pa ostane spavati s nama s moje lijeve il desne strane. Ako ne zaspim stavim ga u kinderbet. Ali postaje sve aktivniji i ne znam koliko dugo cemo bez stranice kindaca jer je izmedu mali prostor u koji sam nagurala dekicu ali sve je to tako..improvizacija.
    Cure koliko su vase bebe danju budne? Moj je svaki dan sve duze budan. Jednostavno lezi i gleda okolo i guguce...

Ofnica
    26. Lipanj 2017. 14:02

Ninche meni je pavloviceva isto super! Jooj sretna si da malo gleda okolo i guguce, moj place kad je budan ako nije na rukama i ako se netko s njim ne bavi. Jednostavno nece sam ležati i okolo gledati. Eee a sam si drzi dudu frajer, jeste i vi to primijetile? I bočicu prima sam rukama...nekako mi je to dosta rano za mjesec dana.

26. Lipanj 2017. 14:14

Mi smo bili na pregledu!!  Zdebljal se preko kilu. Otpusna težina je bila 3520, a on sad ima 4790. Narastao je 4,5 cm - sad ima 56,5. Doktor je zadovoljan i nema prigovora.
    Hehe, Ofnice još mi bilo čudno kad si rekla da si bacila 
    Ja ne krvarim baš više, ali imam nekakav isjedak pa nosim dnevni uložak. Već sam i tri treninga napravila. Doktor me pitao kako se osjećam i kad sam mu rekla da sam već počela vježbat - bio je zadovoljan. Meni su Pampersice dobre, dobila sam i Babylove tortu dvojku pa ću to isto probati kad potrošimo još ovih 30-tak jedinica što mi je ostalo. Eloa, baš mi je drago što ti ide dojenje!
    Što se tiče spavanja, on uglavnom spava po noći samnom, a ponekad i po danu. Spava i u kolicima povremeno i u kinderbetu. Mislim ga početi stavljati da malo spava u kinderbetu sam taj prvi noćni san od cc 9 do ponoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.