Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Lipanj 2017. 20:16

Ninche9

mamika3

Ninche9

Ja koristim platnene pelene ali sam uzela pampers za ne daj Boze a dobili smo na poklon müllerove i babylove… i sve mi se cine dobre, na nista nije reagirao i sve su dobro drzale..potrosit cemo ih do kraja za nocna prematanja.
    Sta se tice krema mogu pohvaliti Pavlovicevu.. super je za guzu i pregibe. S Penatenom nisam bas zadovoljna..tesko ga je oprati i nije nam se pokazao bas dobar.
    Mi smo napokon nasli neki svoj ritam..barem ovih zadnjih par dana. Navecer posisa obje dojke i zaspi kao top. Do sad sam se malo mucila misleci da ima grcice a zapravo je jos bio gladan jer sam mu dala samo jednu dojku misleci da je sit. Grcici ga malo prime ujutro od 6h jer mora kakati.
    A sta se tice spavanja huh.. zasad smo skinuli stranicu kindaca zbog nocnih podoja a ja redovito zaspim pa ostane spavati s nama s moje lijeve il desne strane. Ako ne zaspim stavim ga u kinderbet. Ali postaje sve aktivniji i ne znam koliko dugo cemo bez stranice kindaca jer je izmedu mali prostor u koji sam nagurala dekicu ali sve je to tako..improvizacija.
    Cure koliko su vase bebe danju budne? Moj je svaki dan sve duze budan. Jednostavno lezi i gleda okolo i guguce…

Moja je budna na rate preko dana!Rekla bih negdje oko 4 sata,maksimalno 5-6!Ako se npr probudi u 10,oko pol 12 ce ju pocet lovit san,a u 12 ce zaspati!Pa odspava ,nekad manje,nekad vise i onda opet dva sata nakon budjenja spavanje!IDanas joj je 17 dana!Koliko je tvoj bebac budan?

Moj danas ima 22 dana. Evo sad spava cijeli dan..bojim se da ce u noci biti tulum. Spavao je s tatom do 12, papao, spavao, papao i tako u krug a inace je ovih dana znao biti budan izmedu dva obroka..recimo najeo se i ostao budan sat sat i pol o opet jeo i zaspao

Ne moea znacit da ce biti budan po noci!Tak je i moja nedavno prespala cijeli dan,ali bome i noc!Ajd javi sutra!Bas me zanima😁

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    26. Lipanj 2017. 21:25

Hocu! Samo da ti kazem sad pred vecer je malo bio budan taman da sam ocistila terasu i onda sam ga prebrisala i dala mu papati i sad spava. Hura!. 

mamika3
    27. Lipanj 2017. 09:02

Ninche9

Hocu! Samo da ti kazem sad pred vecer je malo bio budan taman da sam ocistila terasu i onda sam ga prebrisala i dala mu papati i sad spava. Hura!.

Ha ha.....Nadam se da ste prespavali noc!😊

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Lipanj 2017. 09:07

Jutro,mame!Jucer sam nekom napisala da koliko znam nema pauze kod grceva!Ali moram promjenit misljenje!😂Imali smo ih dva dana zaredom u isto vrijeme i jucer nista!Samo su ju copili u par navrata-kratkotrajni!A preksinoc je bas jako plakala!Sad se nadam da je to to!Makar mi je to prekratko!A onda pak cujem od suajede da ih njeni nisu imali!😲

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

27. Lipanj 2017. 10:04

A mozda treba neko vrijeme da se ustale  Da li je moguce da ovisi o tome sto smo jele?
    Moj se mali lagano osipao po licu i prsima, doktor nije rekli nista jucer. Ne znam od cega je to, i ima ko neke krastice na uskama i izmedju obrva. Da li sam mozda nesto pojela? Jela sam ananas.

27. Lipanj 2017. 10:23

Lagertha moj David je pun pristica i po licu i po vratu sve do iznad prsa. Navodno se to bebe ciste tako. Bas ima puno pristica onako crvene tockice kao osip.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    27. Lipanj 2017. 10:40

Mamika budio se svaka 2 sata da jede. Inace je spavao. Bar mi se cini da je jer ja zaspim cim ga uzmem da sisa 

koskica
    27. Lipanj 2017. 10:41

Lagheeta
    prištiće vjerojatno ima od vrućine pa to što se dijete čiati još više izbije. Moja je tako imala jučer doata po licu i vratu al sam onda u vodu za kupanje stavila malo izdojenog mlijeka cca 25 ml i evo sad ujutro sve čisto.od pelena koristim pampers i ja samm jako zadovoljna, probala sam staviti i teta violeta i izašlo je van kada se pokakila. Malena mi obavezno prvu šihtu od 23-4h u noći prespava u kinderbetu onda nakon podoja opstane samnom jer je nemirna i samo traži dal sam pored da može spavati. A nakon togabse i češće budi papati. Onda ide na 2 h. Al prvo spavanje je duže u komadu. Lroz dan jedva da prespava malo. Možda sveukupno 2 h kroz cijeli dan.

url=https://lilypie.com]

mamika3
    27. Lipanj 2017. 11:15

Ninche9

Mamikabudio se svaka 2 sata da jede. Inace je spavao. Bar mi se cini da je jer ja zaspim cim ga uzmem da sisa

Bravo vi!!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Majaa32
    27. Lipanj 2017. 11:49

Pandica1510

Lagertha moj David je pun pristica i po licu i po vratu sve do iznad prsa. Navodno se to bebe ciste tako. Bas ima puno pristica onako crvene tockice kao osip.

Joj tako i moja i to po licu celu i tjemenu ispod kose sve..ja mislila da je od vrucine.Mislis da se tako ciste?Koliko to traje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.