Ergo baby adapt, nije bas ljetna, ali je super. Dobre su kao i sling marame, ali ti netko treba pokazati kako se stavlja. One su tanje, bolje za ljeto.
Ajme,ti imas ticker i za psa!Ha ha..Tek sam sad skuzila!😁
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moj se trbuh poceo smanjivati!Sad sam u trecem mjesecu trudnoce,ako me kuzite!😁Imam jako puno opustene koze!Mislim,katastrofa!Imala sam manji trbuh nego u prvim trudnocama i sad to imam!Pa ju cu popizdit na sta licim!😩😭😭😭😭😭😭
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da, pseci braco koji ga stalno lizucka i njuska.
Kad smo dosli iz bolnice moja pesekica se cijelo popodne nije micala od kindaca!Ko da ju stiti!Bilo lijepo za vidjeti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika3, trese se malo vise nego obicno jer ima tremor. To mu je od rodjenja. Rekli su da pratim ali nije bas nestao. Tesko mi je reci dal se povecao/smanjio kad ga pratimo samo 2 dana. Sta da velim? Pedijatrica je poslala odmah na rebro i sad nas zadrzali na promatranju. Taman dosli doma posteno bili samo 2 dana i opet u bolnicu. Uzas! Najmladja smo beba na odjelu:( U pon imamo uzv da vidimo od cega je tremor. Ak nis ne pokaze punkcija:( ili mozda molim Boga tremor samo nestane. Mislim da nema teze stvari majci gledati kako ga oikaju s onim iglama. A pogotovo kad ima 4 dana! Jos hodamo okolo od pedijatra pa po rebru, muka mi je da jos nekaj ne pobere. Barem nije zima pa nema onih gripetina.
Joj,Trenta,pa bas mi je zao sto de mucite s tim!Nadam se da ce mu proci to samo od sebe i da ga nece pikati vise!Sretno!Drzi se!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ofnice, moj ujak je clan haka pa mi je on narucil, ja nisam clan. Trenta sretno da bude sve ok!
Ja sam danas prvi put dojila vani! U maksimiru smo bili, na klupici. Bilo mi ugodnije nego doma.
Jutro mame, kako ste danas? Ja evo od ponoci drugi put izdajam. Maleni spava u radnoj sobi do boravka u kolicima, počela sam to prakticirati...preko dana spava u kolicima ili na podlozi za ležanje u dnevnoj sobi, s po noci u kinderbetu i izvanredno kod mene u krevetu ako je jako nemiran zbog grčeva. Kako vi prakticirate spavanje?
Nama je guza bolje, mažem s kremom rojazol i pavlovicevom u kombinaciji. Mislim da se poboljšalo i zato jer su se kakice prorijedile. Koliko često vama bebe sad kakaju. Meni zadnja dva tri dana svega 3x dnevno.
Cure koje pelene koristite? Ja sam bacila pampers, sad babylove ili mullerove.
Sortiraj odgovore
Najstariji