Cure,koji toplomjer vi koristite? Mi kupili neki thermoval za celo za 420kn i nije valjao, sad smo zamjenili za microlife isto za celo i sad kad se mali spavao pokazalo 38.0 stupnjeva! I jako smo se uplasili…
Probali smo nakon tog nasim digitalnim klasicnim u guzu i tu je imao ispod 37. Cemu sad vjerovati? Sad mu je pala temp. Na 37.2..
Inace nam je sad u stanu bilo 27, a bio je obuceni u carapice i komplet pidzamicu s dugim rukavima, sad smo ga raskomotili..jel moguce od toga pokazivalo vrucinu? Strah nas je jako jer on nosi kateter i na antibioticima je pa se bojimo da nebi do kakve upale doslo…
Ti na celo ti vecinom ne valjaju.. probajte sebi mjetiti.. kod mene bi svaki put drugacije pokazivalo..probajte na sebi
A.M
Cure,koji toplomjer vi koristite? Mi kupili neki thermoval za celo za 420kn i nije valjao, sad smo zamjenili za microlife isto za celo i sad kad se mali spavao pokazalo 38.0 stupnjeva! I jako smo se uplasili…
Probali smo nakon tog nasim digitalnim klasicnim u guzu i tu je imao ispod 37. Cemu sad vjerovati? Sad mu je pala temp. Na 37.2..
Inace nam je sad u stanu bilo 27, a bio je obuceni u carapice i komplet pidzamicu s dugim rukavima, sad smo ga raskomotili..jel moguce od toga pokazivalo vrucinu? Strah nas je jako jer on nosi kateter i na antibioticima je pa se bojimo da nebi do kakve upale doslo…
Ja skicam kako vam je pa da ti odgovorim. Mi imamo thermoval..i meni odlican. 2 puta na hitnoj bila i pokazao mi istu temp koliko su maloj tamo izmjerili obicnim toplomjerom. Mislim da mu je vruce bilo tako obucenom..ostavi mu carapice, stavi bodic kratkih rukava,i prekri tetrom. Hladno mu nece bit.
Ja dojim i patronazna mi je rekla da mu ponudim prokuhane vodice ili blagi caj od komoraca, na bocicu! Kaze da je po vrucini i dijete zedno. Do sad nisam nista nudila na bocicu jer sam citala da je prvo mlijeko vodenasto i da mu je to da ugasi zed.
Mamika bas sam se nasmijala onom postu o tajicama i sivoj tuniki..meni je susjeda prije 3 dana rekla "oo vidi je, jos je debela!" Reko bas ti hvala…
To ti je rekla?A to nije u redu!Pa nisi rodila prije godinu dana!Joooj...Mislim da bi ja bila odbrusila nesto zlocesto!Tunika je negdje duboko u ormaru....😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da eto to mi je savjetovala..
Mi oristimo digitalni termometar sa savitljivim vrhom.
Eloa i ja mislim da mu je vruce. Moja patronazna kaze da ga pri velikim vrucinama mogu skinuti samo u pelenu.. moj maki se jako znoji i od vrucine mu se zacrvene pregibi.. na vratu i preponama mu se vec malo ogulila kozica..
Mi ti imamo obicni toplomjer,onaj s kojim se mjeri u guzi!Ako je bio u dugackom i csrapicama moguce da mu je bilo vruce!Moja je prek dana samo u bodiju!Tu i tamo ju ostavim bez pelene,pokrijem ju tetrom!Jooj,da vidite tog veselja!Ha ja...A bas sam htjela pitati kak ih obucete za van po ovoj sparini navecer?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure koju klokanicu odnosno nosiljku preporučate? Lagertha ti imas neku dobru ako se sjecam koliko si pisala.
Eloa moguce da ti se malo svrućao toliko od te silne robice. Nama je 25-26,5 u stanu i mali je u peleni i bodiju kratkih rukava i tankim čarapicama. Dok spava prekrijem ga tankim frotirastim ručnikom.
Ergo baby adapt, nije bas ljetna, ali je super. Dobre su kao i sling marame, ali ti netko treba pokazati kako se stavlja. One su tanje, bolje za ljeto.
Preko hak-a imas 30% popusta, meni je ujak narucio na moju adresu, placanje pouzecem.
Evo sad smo isli kupiti jos jedan toplomjer digitalni s savitljviim vrhom za 80kn, on pokazuje 36,3... A ovaj za 350kn pokazuje 37,5... Ima da poludis..u ponedjeljak idem pokusati vratiti taj skupi...
Sortiraj odgovore
Najstariji