Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    22. Lipanj 2017. 09:44

Ok, al nikak nece na 2-2.5 sata. Svakih sat vremena. Pa da svisnes. I u tih sat bi trebala i ja nesto odspavat a nemrem jer se moram izmasirati jer cike odose u kamen. I pretpostavljam da bi trebala izdojiti do kraja kad on zavrsi? 

Majaa32
    22. Lipanj 2017. 09:56

Joj ja odustajem od izdajanja jednistavno sam preumorns i sise me bole.Vec dvs dana dajem joj samo Aptamil mliko i prihvstila ga je odlicno zasad.Sad mi recite kako ds mi mliko prestane dolszit sta da rsdim? Nezelim pit tablete nego bi prirodno nesto sko koja zna da mi kaze..😘😘😘

mamika3
    22. Lipanj 2017. 10:15

Majaa32

Joj ja odustajem od izdajanja jednistavno sam preumorns i sise me bole.Vec dvs dana dajem joj samo Aptamil mliko i prihvstila ga je odlicno zasad.Sad mi recite kako ds mi mliko prestane dolszit sta da rsdim? Nezelim pit tablete nego bi prirodno nesto sko koja zna da mi kaze..😘😘😘

Kad te sise prestanu bolit daj joj da cica,ali sve rjedje!Tek podoj-dva da ti izvuce mlijekoIli kad je nervozna pred spavanje,kad sam vidjela da joj nesto fali isto sam joj dala!!Tak je moja dobivala  i s vremenom ces imati sve manje mlijeka!Zato sto nema ponude potraznje!A i ona ce htjeti samo bocicu!Valjda ne bude koja od Roda ovo citala-da me ne kamenuju!😆Moja je samo na Bebimilu!Ak te zanima jos sta pitaj!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    22. Lipanj 2017. 10:45

Trenta,ak hoces vise mlijeka se izdoji,samo nemoj pretjerati jer onda bez izdajanja neces moci, jer ti mali jos ne jede puni...tak sam ja sad morala par dana.. Sad imam srecu u nesreci sto ima grceve pa puno jede tako da se od prekjucer nisam uopce morala izdajati..to izdajanje je iscrpljujuce,bez obzira sto imam elektricnu izdajalicu...
    Ako su ti sise tvrde i pune izdoji tolko da si olaksas a onda ostatak daj bebacu...

Nella1211
    22. Lipanj 2017. 10:54

Trenta

Ok, al nikak nece na 2-2.5 sata. Svakih sat vremena. Pa da svisnes. I u tih sat bi trebala i ja nesto odspavat a nemrem jer se moram izmasirati jer cike odose u kamen. I pretpostavljam da bi trebala izdojiti do kraja kad on zavrsi?

Nece ti dugo spavat jer ogladni.. jer ne dode do masnog mlika.. probaj malo izmasirat sise pa se izdojit mrvicu.. pa da se najede tog mlika masnog.. a ovo sta izdojis ja svojoj ne dam to.. ja se odma izdojin u sugaman ili pelenu.. pokusaj vidi.. mozda bude bolje 😊😊

A.M

22. Lipanj 2017. 11:23

Mislim da je los savjet izdajanje! Bolje je rijesenje dati opet istu ciku na slijedecem podoju pa kad izbaci bradavicu i ako ne zaspi mu ponuditi drugu ciku isto.

22. Lipanj 2017. 11:25

Ne izdajat do kraja vec kad su ti grudi ko kamen i vruce i bole onda pod toplim tusem izmasirat i izdojit samo mrvicu da ti bude lakse. 

22. Lipanj 2017. 11:27

Takodjer dok dojis radi kompresije na kvrgu i masiraj ju, onda ti beba izvuce kvrgu. Ili je prije podoja isto dobro izmasiraj i onda beba isto izvuce kvrge.

22. Lipanj 2017. 11:30

Ako prije podoja se istusiras u toploj vodi ili stavljas tople obloge onda se rasire kanali i mlijeko ide brze i lakse van. Samo nisam sigurna da li oblog ide i preko bradavice.

22. Lipanj 2017. 11:33

ja se nisam nijednom izdojila osim tako do 10 kapljica i mali je prije 8 dana imal 4 kile i nesto, dobil je 500 grama od bolnice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.